Scudo Sports

Sorunsuz alış-veriş yapanlara teşekkürlerimiz...

Scudo
@Tolga Çelebi Öğrenciydim acil jant seti arıyordum bana uygun fiyata verdi ve çok temiz ürünler kendisine bu güzel alışverişten dolayı teşekkürlerimi iletiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Tolga Çelebi Öğrenciydim acil jant seti arıyordum bana uygun fiyata verdi ve çok temiz ürünler kendisine bu güzel alışverişten dolayı teşekkürlerimi iletiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Gökhan BİROL a teşekkürler .Bisiklete yeni başladığımda gerekli olan kask eldiven matara gibi bir çok malzemeyi sorunsuz gönderdi.

@semih s. adlı arkadaşımıza bana bugüne kadar belki 1500 TL'lik malzemeyi sorunsuz ve uygun fiyattan ulaştırdığı için çok teşekkür ederim.

@Halilibrahim
Sende masalah ne var ne yok goturmusun be bilader :D bende buradan bir cok urun aldim Allah hepsinden razi olsun hepsi sorunsuz geldiler

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Forumdan Ömer Doğan arkadaşımıza alışverişimizde gösterdiği beyefendi tutum için teşekkür ederim.

bisiklet, vucut geliştirme istasyonu ve ön aktarıcı satışı yapmama imkan sağlayan saygıdeğer siteye ve alıcılara teşekkürler.

Mossobisiklet.net ten alişveriş yaptim sağolsun çok ilgilendi. Güvenilir bir beyefendi. Hızlı kargo , anlik bilgi, deneyimlerini paylaşan bir esnaf. Ayrıca çesitli hediyelerde verdi. Çok teşekkür ederim buradan kendisine . Fatih Beye

Ankara Ilgaz bisikletten sorunsuz bir alışveriş yaptım gayet ilgili iyi bir esnaf bisiklet güzelce paketlenmiş şekilde geldi teşekkür ediyorum

eyupozturk adlı uyeye sorunsuz ve hızlı alışveriş için teşekkür ediyorum. Saygılar.

Geri