Scudo Sports

Sorumsuz sürücüler neden bu kadar sabırsız? Kaza atlattım.

böyle ufak tefek şeyler olabiliyor. fazla abartmışsın. "ölüyordum!!!" arkadan da korkulu heyecanlı müzik. ekşi'deki x rezaleti diye açılan başlıklara benzemiş. sırf ilgi çekmek için tam geçerken önümüze atlayan ablalara ne demeli? ben bir turda 10 kaza atlatıyorum böyle :D

• Beğen
Tepkiler: PistonBacak
Scudo
Ülkemizde sürücülerin tümünün sorumsuz olduğunuı düşünerek gitmek lazım. Hadi bir tane akıllı uslu adam olsa bile sorumsuz bunun en az on misli olduğu düşünülerek hareket edilirse risk azaltırız. Öte yandan motorcuların emniyet şeridinden gitmesine tümden karşı değilim, hiç olmazsa 60 km ile en sol şeridi ortalayıp kapatan ve selektör ile uyarınca el kol hareketi yapan motorculara tercih ederim; trafiğin akmasına katkıda bulundukları için. Gerektiğinde motoru elle de çekip şeridi tahliye edebilirler. Yasak o ayrı tabii ama pratik olarak iş görüyor.

Bisikletle ise özellikle şehirlerarası yollarda emniyet şeridi tercih ederim, sağ şerit çok tehlikeli olabiliyor ancak geniş emniyet şeritlerinden de korkuyorum. Çünkü aracın rahat girebileceği bir emniyet şeridi bisiklet için güvensiz, zira videodaki benzeri araçlar hızla zart diye girdiği anda sizi son ada görünce duramayıp vurması büyük ihtimal. Bu yüzden istanbul içindeki trafikte emniyet şeridine girmemeye özen gösteriyorum. En sağ şeritte paşa paşa gidiyorum, neyse ki bisikletim çok hızlı değil de sorun olmuyor :) Bir de airzound korna var onu kullanıyorum iş görüyor.

• Beğen
Tepkiler: PistonBacak
orası otoban mı ?

Yol bisikleti hızlı alettir bir anlık gafleti o anlık şartlarda tolere etmez, şu durumda daha dikkatli olmalısın, özellikle trafikte hızlanmak istediğinde, geçmiş olsun....

@Serkan Mıstınoğlu emniyet şeridinde ilerliyorum ve ileride jandarma çevirme yapıyor 3 şeritli yol 1 şeride düşüyor o sürücü de aklı sıra akıllı ya sğdan trafiği atlatacak ‍♂️ Bende durursam mı yoksa basarsam mı geçerim diye süşündüm fren mesefesinin beni durdurabileceğini düşünmeyip geçmeyi tercih ettim

@Kuzey Ege yer yalova karamürsel arasında 3 şeritli trafik olmayan bir yolda jandarma çevirme yapıyor

@erhanagir patinaj çekmesi ve bir anda çokması beni bariyle araba arasında sıkışacağımınsandım o anda düşünme fırsatım oldu o 3-5 saniye bana saatlrr gibi geldi durmaya çalışmak mı yoksa daha hızlanıp oradan sıyrılmak mı durmaya çalışsaydım ve düşseydim eminim o adamı döverdim ama iyikş öyle olmamış

@Serkan Mıstınoğlu burası çok işlek olmayan normal bir yol yalova topçular yolu yalova yönine gidiyorum ve şu motorcuyla kamyoncunu tartıştıgı yer tamda orası ben tahimni 35-40 ile gidiyordum ileride jantarma çevirme yapıyor 3 şeritli yol 1 şeride bölünüyor ve nokradan sonra tekrar 3 şeride genişliyor ben emniyet şeridinin ortasından seyrederken aracı fark ettiğimde durabilir miyim yoksa geçebilir miyim diye düşündüm o 2 saniyede durmaya çalışıp duramazsam araç benimle temas kurabilirdi bende biraz daha hızlanıp araç hareketlenmeden oradan geçebileceğimi düşünerek frenleri kilitlemedim ama fark ederseniz fotoğrafta lastiğim görünüyor ortadayken sağa doğru geçmişim

@Serkan Mıstınoğlu bu öküzcüğün beni dikiz aynasından görmediğini o aynaya bakmadıgını düşünüyorum ve beni ancak ben geçtikten sonra gördü ben arkamı dönüp el kol yapınca oda bana elkol yapsaydı durup tartışacaktım ama hatalı oldugunu bildiği için eliyle pardon özürdielrim gibi bir işret yaptı bende yoluma devam ettim

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Geri