@Hamit.Ç
Hamit abi merhaba.
Özellikle firma şikayetleri konusunda hassaslık seviyelerimiz aynıdır ( agresyon seviyelerimiz farklı olsa da

). Birçok konuna da cevap yazmış, sana destek olmuşumdur. Sağolasın, sen de aynı şekilde bana... Hatta sana destek vermemden ötürü bana yüklenen birçok üye olduğunu da hatırlatmak istiyorum. Tarafsızlığımı bozmak istemesem de müşteri memnuniyeti üzerine konularda çok takıntılıyım, önceki mesleğim bunun üzerine idi. Bu nedenle o son konuda sana katıldığımı açıkça belli ettiğim için çok eleştiri aldım.
Benzer yönlerimiz olduğu için seni ayrı seviyorum abi. Haklı olduğunu düşündüğüm için ne pahasına olursa olsun sana destek için yazdım, seni anladığımı düşündüğüm için. Ama sen de beni/bizi anlasan keşke. Burada üyelerin faydası için en çok çabalayan adamlardanım (gerek görevli olarak gerekse üye olarak). Bunu da iyi biliyorsun. Ama sen ne kadar müşteri memnuniyeti konusunda takıntılıysan, ben de Türkçe kullanımı, üslup, forum kuralları konusunda çok takıntılıyım. Bu yüzden son mesajların en çok beni üzüyor. Kimse sana konu açma demiyor, hatta destek bile oluyoruz

Ama gözünü seveyim bu kadar agresif bir tarz, argo kullanımı, tamamı büyük harfle tehditvari yazım şekli... Olmuyor gerçekten.
Bu forumu birkaç gün önceki mesajında "okul" diye nitelendiren, foruma ciddi şekilde bağlı olduğunu dile getiren, burayı samimi şekilde seven birisin. Şöyle bir baktığında, başkası bu kadar agresif şekilde yazsa sen ne düşünürdün? Bir başkası: "Benim konumu burada kimse kaldıramaz" dese ve kendini yöneticilerden daha rütbeli gibi göstermeye çalışsa hemen tepki gösterirdin, foruma sahip çıkmaya çalışırdın

Yanıldığımı sanmıyorum.
Lütfen bize yardımcı olmaya çalışan tarafını göster; üyelerin sorularını cevaplayan, yol göstermeye çalışan, şikayetini/teşekkürünü belirten yanını göster. Yukarıdaki halini görmek bizi her anlamda üzüyor ve rahatsız ediyor.
Bundan sonra görevim ne kadar devam eder bilemiyorum ama sonuna kadar elimden geldiğince bu tip bir yazım şekline müsaade etmeyeceğim, müsaade edilmesine de izin vermeyeceğim. Yetki alanımdaki konuları kastediyorum tabi. Faruk Meto konusuna müdahale edememek bana iyi gelmedi. O yazının o dille o kadar uzun süre forumda görünmemesi lazımdı.
Selamlar.