Scudo Sports

sora?/tiagra/105

dhume

Üye
Tepki
1
yol malzemeleri arıyorum tekliflere açıgım sora pek duşunmesem de diger setlerden bulamazsam ve cazip sora teklifleri gelirse dusunebilirim. gezi ve antreman agırlıklı kulanacagım. tiagra onceligimdir. cazip fiyata 105 de olabilir ama 105 icin butcemi zorlamam gerekebilir. aynakol/on-arka vites/vites-fren kolları/jant seti(whr 500-rodi wheels-rigida- baslangic duzeyi jant seti)/fren vs malzemeler aranıyor...!!!

Scudo
SORA'nın fren kolları dual mı? Bu vites-fren kollarını hiç kullandınız mı? Neden tercih etmediğinizi kısaca öğrenebilir miyim? Eski konu olduğunun farkındayım ama yeni üye olduğum için PM atamıyorum.
Teşekkürler

@dhume

merhaba elimde sıfır bisikletten söktüğüm ful 8 li sora set mevcut fiyatı 550 tl ayrıca ultegra 9 lu ful set mevcut en fazla 50 km kullandım çizik yok 1100tl ayrıca örülü seramik rigida çift kat yüzüklü yant ve inox teller de mevcut uygun fiyata verebilirim cep tel : 05336542688

elımde yol bisikleti için hermalzeme var 105 sıfır bacaklar kollar ar vites ve tiagra ön vites ve mavic aksiyum jant seti var arkası ve maşası carbon kadro campaknogla aynakol gidon vs

konuyu açan arkadaş en son geçen yıl 6. ayda girmiş foruma galiba vazgeçmiş bu sevdadan :D:D:D

Geri