Scudo Sports

Shimano 105 vs Tiagra - Shimano 105 ve Tiagra arasındaki farklar

Scudo
konuyu hortlatmak olucak ama bir sorayım dedim tiagra 4700 arka aktarıcısı 105 5700 rublede (12t-28t) çalışır mı sizce yoksa rublenin de değişmesi mi gerekir ve ayrıca 105 5700 ön aktarıcı ve 5800 aynakolu tiagra sl4700 (düz gidon aktarıcısı) çalıştırır mı?

not* zincir KMC x10 tiagra 4700 uyumlu diye biliyorum

Kmc 10, tiagra set ile 105 in 11-28 rublesini kullandım. Bunları shimano 6701 zincirle de kullandım sıkıntı olmadı. Belki ben ayarı tam yapamadığımdandır ama sanki tiagra rubleyle daha akıcı geçişler var gibime geldi.

@alisirin

Kullandığınız tiagra aktarıcı 4700 müydü? çünkü 4601 le fark varmış

@alisirin

peki ön aktarıcı uyumu hakkında bi bilginiz var mı 5700 ön aktarıcı 5800 aynakol ile 4700 vites değiştirici uyumlu mudur

Onu bilmiyorum ama 10 ve 11 arasında uyumsuzluk olabilir. Aktarıcı - aynakol değilde zincir ruble aynakol 3 lüsü arasında uyumsuzluk olabilit

anladım teşekkürler cevaplarınız için

• Beğen
Tepkiler: alisirin
günlük kullanım ve antremanda müsabaka koşullarında olduğu gibi vites değişimi için anlık kararlar alıp hızlı hareket etmek gerekmiyor. yorucu bir sürüşten sonra biraz temizliğe ihtiyaç duyan bisikleti yıkayıp, kurulayıp, yağlayan bir teknikeriniz yoksa ve bununla uğraşmayıp bir an önce duşa girip, yemek yiyip, dinlenmek istiyorsanız haliyle tiagra doğru bir seçim. vites kolu sistemi artık sora ve claris için de üst seviye grupların ergonomi seviyesine getirildi. bu yüzden "yaşasın giriş seviyesi sistemler!"

2017 deki bu yorum 2024 yılında da hala geçerli midir? :)

Sora 3500 3x9 sisteme tiagra 4703 3x10 sti kollar uyumlu olur mu? 1 vites fazla oluyor ama onu kullanmazsam vites geçişlerinde sıkıntı olur mu?

Sora 3500 3x9 sisteme tiagra 4703 3x10 sti kollar uyumlu olur mu? 1 vites fazla oluyor ama onu kullanmazsam vites geçişlerinde sıkıntı olur mu?

Uyumlu olmaz, tek mesele fazladan 1 vites değil, tel çekme miktarları da farklı.

(link)

Geri