Bikeandoutdoor'dan alabilirsiniz orada stok var.Sora'nın sitesinden forma alabilen var mı stok güncelleniyor diyor sürekli biraz amatörce geldi bana
Uzun zamandır günceldi stoklar.25 eylül olmadan stoklar güncellenmiş sanırım, hanım doğumgünüm için forma almış 😀😀
Eldivenler gitmemiş, tez zamanda Soradan bir çift kırmızı eldiven siparişi ver. Sonrasında tekrar oylamaya sunarız. Bu arada Maşallah diyelim nazara gelme.😍🧿🧿🧿Uzun zamandır günceldi stoklar. 274282 dosyayı görüntüle2 hafta önce hemen aldım bir tane slim fit olanından. Ben çok beğendim ama yıkarken dikkat edin yanına çok fazla kıyafet atmayın. 30 derece de az kıyafetle yıkayın. Sırt kısmı hafif file kumaş ve çok hassas.Cepleri ideal derinlikte. Kol kısımları sağlam kolları olan biri için biraz zorlayıcı olacaktır. (link) yaz biterken yazlık formalar stoklara girdi herhalde kış biterkende sora kışlık formaları stoğa sokacak.
Uzun zamandır günceldi stoklar. 274282 dosyayı görüntüle2 hafta önce hemen aldım bir tane slim fit olanından. Ben çok beğendim ama yıkarken dikkat edin yanına çok fazla kıyafet atmayın. 30 derece de az kıyafetle yıkayın. Sırt kısmı hafif file kumaş ve çok hassas.Cepleri ideal derinlikte. Kol kısımları sağlam kolları olan biri için biraz zorlayıcı olacaktır. (link) yaz biterken yazlık formalar stoklara girdi herhalde kış biterkende sora kışlık formaları stoğa sokacak.
Wiggle Dhb taytı ama ben direkt İngiltere den değil buradan bir arkadaştan aldım.Çetin üstat, diz altı taytı nereden aldın?
Ekoi de %50 indirim varÇetin üstat, diz altı taytı nereden aldın?
2 forma parasına trainer alınıp kış evde geçirilebilinirYeni ürünler eklenmiş fakat fiyatlar yine uçmuş );
(link)
Kaçak göçmen mi çalıştırıyor sora ? Bilginiz varsa paylaşır mısınız ?Biz bir nesil olarak olarak. Abimizin/ Kuzenimizin ders kitablariyla / kiyafetleriyle buyuduk.
Gidişat o ki yeni nesil de bunu yaşayarak ögrenecek.
Tekstil ülkesinde kaçak göcmen caliştirilarak, üretilen bez parçasina 850 Tl fiyat koymak akıl kârı değıl.
Göçmen olayını genelleme yaptığını düşünüyorum. Fakat adamlar bez dediğin şeyleri İtalya dan getiriyor diye kendilerinden bilgi almıştım. Haa! Pahalı mı? Evet pahalı. Yeri geliyor bende gömüyorum.Biz bir nesil olarak olarak. Abimizin/ Kuzenimizin ders kitablariyla / kiyafetleriyle buyuduk.
Gidişat o ki yeni nesil de bunu yaşayarak ögrenecek.
Tekstil ülkesinde kaçak göcmen caliştirilarak, üretilen bez parçasina 850 Tl fiyat koymak akıl kârı değıl.
Şakacı seni...2 forma parasına trainer alıp kışı evde geçirilebilir![]()
Sizin varsa siz paylaşin.( calistirmiyorsa bile asgari ücretli köle çalistiriyordur. )Buna da delil istemessiniz herhalde.Kaçak göçmen mi çalıştırıyor sora ? Bilginiz varsa paylaşır mısınız ?
Tabiki genelleme yapiyorum. Italya filan minare kılifı gibi geliyor bana.Göçmen olayını genelleme yaptığını düşünüyorum. Fakat adamlar bez dediğin şeyleri İtalya dan getiriyor diye kendilerinden bilgi almıştım. Haa! Pahalı mı? Evet pahalı. Yeri geliyor bende gömüyorum.
Sizin varsa siz paylaşin.( calistirmiyorsa bile asgari ücretli köle çalistiriyordur. )Buna da delil istemessiniz herhalde.
Tabiki genelleme yapiyorum. Italya filan minare kılifı gibi geliyor bana.
Antalya'da yaşamanıza rağmen Antalyalı bir Türk bisiklet tekstili şirketine iftiralarda(?) bulunmanız çok komikSizin varsa siz paylaşin.( calistirmiyorsa bile asgari ücretli köle çalistiriyordur. )Buna da delil istemessiniz herhalde.
Tabiki genelleme yapiyorum. Italya filan minare kılifı gibi geliyor bana.
Hocam Benim şikayetim genel siz neyi? niye? savunuyorsunuz ülkenin gidişatı Antalyadan farkedilmiyor mu? benim yaşım 50 benim yasadigim yerlerleri yapdigim işleri biliyormusun? Merter de sokakta gezen bir çocuğu yoldan çevirsen tekstildeki kâr marjlarini size söyler. Samsunda yasayip Sora tekstili cok guzel savunuyorsunuz eminim ofislerine gitseniz size çay ısmarlarlar. Ben sabit gelirli bir insanim benim SEVİYEM düşük dediginiz markalarin yanindan bile geçemem(aliexpres dahil) kusura bakmayin. Özürdilerim sizin Yüksek Seviyeniz bilginiz karşisinda saygiyla eğiliyorum.Antalya'da yaşamanıza rağmen Antalyalı bir Türk bisiklet tekstili şirketine iftiralarda(?) bulunmanız çok komikEminim ofislerine gitseniz sizlere gümrük belgeleri, kumaşları, üretim kalıplarını, ithalat-ihracat eylemlerini ve çalışan bordrolarını göstermekten çekinmeyeceklerdir. Size aliexpress formalarınızla keyifli sürüşler
Firmayla bir bağım yok ama üst seviye ürünler üreten ve kendini sürekli geliştiren firmalara saygım var. Açıkçası böyle baltalanması da hoşuma gitmiyor. Euro 11 TL oldu neredeyse bunu da hatırlatayım. ( Castelli, maap, rapha'nın kullandığı kumaşlar ve pedler ile sora'yı karşılaştırıp daha bilgili şekilde gelirseniz daha seviyeli konuşabiliriz.)
Benim de şikayetim genel. Sora başlığında kaçak işçi, italya kumaşı yalan gibi söylemlere takıldım ben. Sora ucuz diye savunmuyorum. Ben de öğrenciyim ve aylarca para biriktirip Sora'dan alışveriş yapıyorum. Sitemimiz işini yapana değil de ülkeyi bu hale getirenlere olsa daha yerinde olur bence.Hocam Benim şikayetim genel siz neyi? niye? savunuyorsunuz ülkenin gidişatı Antalyadan farkedilmiyor mu? benim yaşım 50 benim yasadigim yerlerleri yapdigim işleri biliyormusun? Merter de sokakta gezen bir çocuğu yoldan çevirsen tekstildeki kâr marjlarini size söyler. Samsunda yasayip Sora tekstili cok guzel savunuyorsunuz eminim ofislerine gitseniz size çay ısmarlarlar. Ben sabit gelirli bir insanim benim SEVİYEM düşük dediginiz markalarin yanindan bile geçemem(aliexpres dahil) kusura bakmayin. Özürdilerim sizin Yüksek Seviyeniz bilginiz karşisinda saygiyla eğiliyorum.