Scudo Sports

Sora Tekstil

ben önce ki hafta yazdım kendilerine. sanki şuan bayileri ön plana atıyorlar. yoğunlarmış ve bu nedenle bayilerden alışveriş yapabilrisiniz derler.

Scudo
Ben aradım kendilerini. 25 Eylül'e kadar maalesef mağazalardan yapabilecekmişiz alışverişlerimizi. :(
(Paralarınızı biriktirin beyler :))

Uğur Bisiklet'ten de tedarik edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: onuriginal
25 eylül olmadan stoklar güncellenmiş sanırım, hanım doğumgünüm için forma almış 😀😀
Uzun zamandır günceldi stoklar. af8a5b79-e187-4349-b21e-15e682024962.jpg2 hafta önce hemen aldım bir tane slim fit olanından. Ben çok beğendim ama yıkarken dikkat edin yanına çok fazla kıyafet atmayın. 30 derece de az kıyafetle yıkayın. Sırt kısmı hafif file kumaş ve çok hassas.Cepleri ideal derinlikte. Kol kısımları sağlam kolları olan biri için biraz zorlayıcı olacaktır. (link) yaz biterken yazlık formalar stoklara girdi herhalde kış biterkende sora kışlık formaları stoğa sokacak.

Uzun zamandır günceldi stoklar. 274282 dosyayı görüntüle2 hafta önce hemen aldım bir tane slim fit olanından. Ben çok beğendim ama yıkarken dikkat edin yanına çok fazla kıyafet atmayın. 30 derece de az kıyafetle yıkayın. Sırt kısmı hafif file kumaş ve çok hassas.Cepleri ideal derinlikte. Kol kısımları sağlam kolları olan biri için biraz zorlayıcı olacaktır. (link) yaz biterken yazlık formalar stoklara girdi herhalde kış biterkende sora kışlık formaları stoğa sokacak.
Eldivenler gitmemiş, tez zamanda Soradan bir çift kırmızı eldiven siparişi ver. Sonrasında tekrar oylamaya sunarız. Bu arada Maşallah diyelim nazara gelme.😍🧿🧿🧿

@trainspotting35 Kırmızılar çekmişsin yine abi :D yakışıyor valla allah nazardan saklasın.

Bu forma fiyatları da ne yapmak istemektedir, nereye varmak istemektedir anlamış değilim. Sene başı 120 liraya aldığımız kategori olmuş 195 lira.

Uzun zamandır günceldi stoklar. 274282 dosyayı görüntüle2 hafta önce hemen aldım bir tane slim fit olanından. Ben çok beğendim ama yıkarken dikkat edin yanına çok fazla kıyafet atmayın. 30 derece de az kıyafetle yıkayın. Sırt kısmı hafif file kumaş ve çok hassas.Cepleri ideal derinlikte. Kol kısımları sağlam kolları olan biri için biraz zorlayıcı olacaktır. (link) yaz biterken yazlık formalar stoklara girdi herhalde kış biterkende sora kışlık formaları stoğa sokacak.

Çetin üstat, diz altı taytı nereden aldın?

Çetin üstat, diz altı taytı nereden aldın?
Ekoi de %50 indirim var

(link)

Bende şu var gayet kullanışlı. Bedeni uygun varsa fiyatı uygun normalde 120-140 euro arasında satılıyor yanlış hatırlamıyorsam

(link)

Buda güzel bir şeye benziyor. Fiyatida çok abartı değil

(link)

Yeni ürünler eklenmiş fakat fiyatlar yine uçmuş );

(link)

Biz bir nesil olarak olarak. Abimizin/ Kuzenimizin ders kitablariyla / kiyafetleriyle buyuduk.
Gidişat o ki yeni nesil de bunu yaşayarak ögrenecek.
Tekstil ülkesinde kaçak göcmen caliştirilarak, üretilen bez parçasina 850 Tl fiyat koymak akıl kârı değıl.

Biz bir nesil olarak olarak. Abimizin/ Kuzenimizin ders kitablariyla / kiyafetleriyle buyuduk.
Tekstil ülkesinde kaçak göcmen caliştirilarak, üretilen bez parçasina 850 Tl fiyat koymak akıl kârı değıl.
Kaçak göçmen mi çalıştırıyor sora ? Bilginiz varsa paylaşır mısınız ?

Göçmen olayını genelleme yaptığını düşünüyorum. Fakat adamlar bez dediğin şeyleri İtalya dan getiriyor diye kendilerinden bilgi almıştım. Haa! Pahalı mı? Evet pahalı. Yeri geliyor bende gömüyorum.
2 forma parasına trainer alıp kışı evde geçirilebilir :D
Şakacı seni...

Kaçak göçmen mi çalıştırıyor sora ? Bilginiz varsa paylaşır mısınız ?
Sizin varsa siz paylaşin.( calistirmiyorsa bile asgari ücretli köle çalistiriyordur. )Buna da delil istemessiniz herhalde.
Göçmen olayını genelleme yaptığını düşünüyorum. Fakat adamlar bez dediğin şeyleri İtalya dan getiriyor diye kendilerinden bilgi almıştım. Haa! Pahalı mı? Evet pahalı. Yeri geliyor bende gömüyorum.
Tabiki genelleme yapiyorum. Italya filan minare kılifı gibi geliyor bana.

Sizin varsa siz paylaşin.( calistirmiyorsa bile asgari ücretli köle çalistiriyordur. )Buna da delil istemessiniz herhalde.

Antalya'da yaşamanıza rağmen Antalyalı bir Türk bisiklet tekstili şirketine iftiralarda(?) bulunmanız çok komik :D Eminim ofislerine gitseniz sizlere gümrük belgeleri, kumaşları, üretim kalıplarını, ithalat-ihracat eylemlerini ve çalışan bordrolarını göstermekten çekinmeyeceklerdir. Size aliexpress formalarınızla keyifli sürüşler :) Firmayla bir bağım yok ama üst seviye ürünler üreten ve kendini sürekli geliştiren firmalara saygım var. Açıkçası böyle baltalanması da hoşuma gitmiyor. Euro 11 TL oldu neredeyse bunu da hatırlatayım. ( Castelli, maap, rapha'nın kullandığı kumaşlar ve pedler ile sora'yı karşılaştırıp daha bilgili şekilde gelirseniz daha seviyeli konuşabiliriz.)

Antalya'da yaşamanıza rağmen Antalyalı bir Türk bisiklet tekstili şirketine iftiralarda(?) bulunmanız çok komik :D Eminim ofislerine gitseniz sizlere gümrük belgeleri, kumaşları, üretim kalıplarını, ithalat-ihracat eylemlerini ve çalışan bordrolarını göstermekten çekinmeyeceklerdir. Size aliexpress formalarınızla keyifli sürüşler :) Firmayla bir bağım yok ama üst seviye ürünler üreten ve kendini sürekli geliştiren firmalara saygım var. Açıkçası böyle baltalanması da hoşuma gitmiyor. Euro 11 TL oldu neredeyse bunu da hatırlatayım. ( Castelli, maap, rapha'nın kullandığı kumaşlar ve pedler ile sora'yı karşılaştırıp daha bilgili şekilde gelirseniz daha seviyeli konuşabiliriz.)
Hocam Benim şikayetim genel siz neyi? niye? savunuyorsunuz ülkenin gidişatı Antalyadan farkedilmiyor mu? benim yaşım 50 benim yasadigim yerlerleri yapdigim işleri biliyormusun? Merter de sokakta gezen bir çocuğu yoldan çevirsen tekstildeki kâr marjlarini size söyler. Samsunda yasayip Sora tekstili cok guzel savunuyorsunuz eminim ofislerine gitseniz size çay ısmarlarlar. Ben sabit gelirli bir insanim benim SEVİYEM düşük dediginiz markalarin yanindan bile geçemem(aliexpres dahil) kusura bakmayin. Özürdilerim sizin Yüksek Seviyeniz bilginiz karşisinda saygiyla eğiliyorum.

Hocam Benim şikayetim genel siz neyi? niye? savunuyorsunuz ülkenin gidişatı Antalyadan farkedilmiyor mu? benim yaşım 50 benim yasadigim yerlerleri yapdigim işleri biliyormusun? Merter de sokakta gezen bir çocuğu yoldan çevirsen tekstildeki kâr marjlarini size söyler. Samsunda yasayip Sora tekstili cok guzel savunuyorsunuz eminim ofislerine gitseniz size çay ısmarlarlar. Ben sabit gelirli bir insanim benim SEVİYEM düşük dediginiz markalarin yanindan bile geçemem(aliexpres dahil) kusura bakmayin. Özürdilerim sizin Yüksek Seviyeniz bilginiz karşisinda saygiyla eğiliyorum.
Benim de şikayetim genel. Sora başlığında kaçak işçi, italya kumaşı yalan gibi söylemlere takıldım ben. Sora ucuz diye savunmuyorum. Ben de öğrenciyim ve aylarca para biriktirip Sora'dan alışveriş yapıyorum. Sitemimiz işini yapana değil de ülkeyi bu hale getirenlere olsa daha yerinde olur bence.

Seviye konusunda da asla kimseden yüksek seviyede olduğumu belirtmedim, ne haddime. Sadece konu ile ilgili "paramın çöpe gitmemesi için" araştırma yaptım. Böylelikle insanlara sallamadan neyin ne olduğunu bilerek forumlarda yorumlar yazıyorum.

Yaptığınız işlere saygı duyuyorum. Tekstildeki karj marjı bu kadar yüksekse bisiklet tekstilinde neden bir elin parmağını geçmeyen sayıda firma var ? Yaptığınız işler eminim çok değerlidir fakat bisiklet sektörü şu an Türkiye için biraz uzak bir sektör. Bisiklet tekstil kumaşı ve pedleri Türkiye'de üretilmiyor. Türkiye'de de öncü bir marka yok. Genelde 2-3 başarılı Türk bisiklet tekstil firması kumaşını ve pedini yurtdışından alıyor. Neticede yüksek fiyatlar çıkıyor. Ben de 60 birime forma veya tayt almak isterim fakat bir forma alıp aylarca taksit ödüyorum. Ucuz mal alacak kadar da zengin değilim. Saygılar.

Geri