Adil ÜNALDI
Antagonist
- Tepki
- 9.371
- İsim
- Adil
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Soracycling koduyla indirim kuponu veriyorlar. Ama ben en sona kadar gitmedim. Ne kadar indirim verdiklerini görmek için. Fiyatlarda ürünlerde değişmemiş. Eğer 15 ise indirim belki şimdiden fiyatlar artmadan bişeyler alınabilir.Öyle bir ibare görmedim ben.
s beden tam size göre.261903 dosyayı görüntüle
Sipariş verdim bakalım, cepli taytı merak ediyordum. 5 sene önce aldığım Sora formalar S bedendi. Umarım bedensel sıkıntı çekmem (183cm 60kg)
Taytlarda HT90, Armadillo, Manta olarak ped seçimi yapmışlar.
Hangisini seçmek mantıklı sizce açıklamaları var HT90 yeterli gibi ama tam karar veremedim.
Birde 170 cm, 70 kg hafif göbek, tayt M beden - forma L beden uygun olur mu acaba?
M alın .Ben 182cm 65 kiloyum, aldığım ölçülere göre beden tablosunda forma da tayt da M beden gözüküyor. Tablo doğru mudur ona göre mi almalıyım ?

| Rüzgar Koruması | 1/5 |
| Yağmur Koruması | 4/5 |
| Nefes Alabilirlik | 4/5 |
| Yalıtım | 4/5 |
| Gece Görünürlüğü | 1/5 |
Ht90 btwinin turuncu pedine benziyor. Armadillo ise jordanredin mesh pedine benziyor. Eğer kullandıysanız az çok tahmin edebilirsiniz. 1.74 67kg ile small forma medium tayt sipariş verdim. Small baselayer kullanıyorum.Taytlarda HT90, Armadillo, Manta olarak ped seçimi yapmışlar.
Hangisini seçmek mantıklı sizce açıklamaları var HT90 yeterli gibi ama tam karar veremedim.
Birde 170 cm, 70 kg hafif göbek, tayt M beden - forma L beden uygun olur mu acaba?
Hayır daha önce kullanmadım maalesef, genel kullanım için HT90 yeterli herhalde, bu arada Sora'dan biri ile görüştüm, benim ölçülerim 1.70cm, 70 kg, Göğüs 95, Bel 89-90, Basen 91, Bant 42-43 şeklinde bana pocket yazlık tayt ve boost+ kısa yazlık forma için M (M beden forma için Bel 80-84 gösteriyor sitede bana uymuyor ama esniyor dedi birde eğer ölçülerin yukarı yönlü yükselme durumu var ise formayı L sipariş edebilirsiniz dedi) ,ultra light yelek için ise L bedeni önerdi. Belki yardımcı olur başkaları içinde. (Baselayer içinde L beden önerdi.)Ht90 btwinin turuncu pedine benziyor. Armadillo ise jordanredin mesh pedine benziyor. Eğer kullandıysanız az çok tahmin edebilirsiniz. 1.74 67kg ile small forma medium tayt sipariş verdim.