"Oğuzz"
Üye
- Tepki
- 106
- İsim
- "Oğuzz''
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Çok mantıklı aslında dediğiniz ama 1-2 sıkıntı var beni uzun tayt almaya iten. Birincisi sabah çok erken saatlerde antreman yapıyorum ve hava zaman zaman 2-3 derecelere düşüyor. eğer interval yapmıyorsam üşüyor bacaklarım
İkincisi 1500 metre üstü rakımda muhteşem yokuşlarımız ve dağlık parkurlarımız var. Oralarda sonbahar ve ilkbaharda bile çok soğuk olabiliyor hava. Bu ihtiyaçları bacak ısıtıcı çözebilir tabi hiç denemedim şu ana kadar. Belki bir denemek faydalı olabilir.
Sora'yi fiyat artışı konusunda tutabilene benden koca bir "Çikita MUZ!"
269 TL olan askılı premium taytlar satıştan kaldırılmış. Sora'da artık en ucuz askılı tayt fiyati 430 yerine saaadece 429.99 TL!!!
Hepimiz prof bisikletciyiz, 269 TL olan premium taytlar bizim p*pomuzun kalitesine yakışmıyordu o yüzden böyle bir satış stratejisi düzenlenmiş olmalı.
Yazlık forma alacaktım, siteden kaldırılmadan alayım en iyisi.@Superevo kesinlikle ve daha uygun fiyatlı ürünün siteden kaldirilip pahali olanin tutulmasinadir tepkim 👍
Stok yoksa ne yapsınlar olmayan malı satamazlar, premium tayt ben sorayı bildim bileli vardı belkide artık maaliyeti tutturamadıkları için direk italyan kumaşlarıyla devam etmeye karar vermişlerdir veya stok yapıyorlardır. Tayt ihtiyacınız varsa arayıp bilgi almanız iyi olur.@Superevo kesinlikle ve daha uygun fiyatlı ürünün siteden kaldirilip pahali olanin tutulmasinadir tepkim 👍
Yok hocam ya herşey çok pahalı,yada kazançlarımız düşük kaldıda ondan herşey pahalı geliyor,2yazlık taytımın biri erimeye başladı artık yıkanmaktan,bir tane almam lazımdı ama bu gidişle tek taytla yıka giy şeklinde idare edicezSora'yi fiyat artışı konusunda tutabilene benden koca bir "Çikita MUZ!"
269 TL olan askılı premium taytlar satıştan kaldırılmış. Sora'da artık en ucuz askılı tayt fiyati 430 yerine saaadece 429.99 TL!!!
Hepimiz prof bisikletciyiz, 269 TL olan premium taytlar bizim p*pomuzun kalitesine yakışmıyordu o yüzden böyle bir satış stratejisi düzenlenmiş olmalı.
Hafif göbekli biri olarak (183 boy, 90 kg olarak not düşeyim). Slim fit olmuyor bana hocamSora'nin Clasic Slim Fit ve Aero Slim Fit formaları var arkadaşlar, alan kullanan arkadaşlar hangisini önerir?
Bir de çok küçük bir balkon bar bende hafiften bir bombelik, slim fit forma olur mu yoksa "koskoca balkonlu adamsin, yaşından başından utan, standart kesim neyine yetmiyo" mu dersiniz?
178 boy 72 kg cok ufak bir cikintim var, fransiz balkon diyelim. Pro team olani aldim cuk oturdu. Regular var bir tane bol ve fazla rahat oluyor sevmiyorum onu😇Sora'nin Clasic Slim Fit ve Aero Slim Fit formaları var arkadaşlar, alan kullanan arkadaşlar hangisini önerir?
Bir de çok küçük bir balkon bar bende hafiften bir bombelik, slim fit forma olur mu yoksa "koskoca balkonlu adamsin, yaşından başından utan, standart kesim neyine yetmiyo" mu dersiniz?
Sora'nin Clasic Slim Fit ve Aero Slim Fit formaları var arkadaşlar, alan kullanan arkadaşlar hangisini önerir?
Teşekkür ederim.@Mehmet Metin Levent abi regular fite göre senin göğüs ölçüsü Sora'nin beden tablosuna göre 3xl çıkıyor ama bel(göbek) çevresi belirleyici olacaktır sende.