Scudo Sports

Sora Tekstil

Ben her ikisini de kullanıyorum. 5 er saatlik sürüşler yaptım 2 pedle de. Bence fiyat farkına değmez. Ht90 da gayet konforlu geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: utksn ve amasseia
Scudo
@"Oğuzz" teşekkürler. Armadillo'yu daha cok beğendik diyenler de vardi ama o yüzden sordum, fikir birliği var mi diye ama siz her 2'sini de kullanan olarak HT90'ı öneriyorsunuz fiyat farkına göre.

Decathlon'dan 500 seviye tayt almıştım 2 sene evvel turuncu pedi vardi, HT90'da turuncu renk ama galiba aynı pedler değil galiba, bilginiz var mı?

Çok mantıklı aslında dediğiniz ama 1-2 sıkıntı var beni uzun tayt almaya iten. Birincisi sabah çok erken saatlerde antreman yapıyorum ve hava zaman zaman 2-3 derecelere düşüyor. eğer interval yapmıyorsam üşüyor bacaklarım :)
İkincisi 1500 metre üstü rakımda muhteşem yokuşlarımız ve dağlık parkurlarımız var. Oralarda sonbahar ve ilkbaharda bile çok soğuk olabiliyor hava. Bu ihtiyaçları bacak ısıtıcı çözebilir tabi hiç denemedim şu ana kadar. Belki bir denemek faydalı olabilir.

3/4 bib knickers'lara baktın mı? Hem kışlık hemde yazlık modelleri var. Yazlık modelleri kaç dereceye kadar kullanılıyor bilgim yok ancak Antalya gibi bir yerde işinize yaracağını sanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Sora'yi fiyat artışı konusunda tutabilene benden koca bir "Çikita MUZ!"

269 TL olan askılı premium taytlar satıştan kaldırılmış. Sora'da artık en ucuz askılı tayt fiyati 430 yerine saaadece 429.99 TL!!!

Hepimiz prof bisikletciyiz, 269 TL olan premium taytlar bizim p*pomuzun kalitesine yakışmıyordu o yüzden böyle bir satış stratejisi düzenlenmiş olmalı.

269 TL olan askılı premium taytlar satıştan kaldırılmış. Sora'da artık en ucuz askılı tayt fiyati 430 yerine saaadece 429.99 TL!!!

Hepimiz prof bisikletciyiz, 269 TL olan premium taytlar bizim p*pomuzun kalitesine yakışmıyordu o yüzden böyle bir satış stratejisi düzenlenmiş olmalı.

430 TL olan Pro taytı uzun zamandır vardı, ben bunlarda fiyat artışı göremedim ilk eklendiği günde aynı fiyattı. Siz heralde premium tayt alamadan stoklar bitti diye üzüldünüz.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
@Superevo kesinlikle ve daha uygun fiyatlı ürünün siteden kaldirilip pahali olanin tutulmasinadir tepkim 👍

@Superevo kesinlikle ve daha uygun fiyatlı ürünün siteden kaldirilip pahali olanin tutulmasinadir tepkim 👍
Stok yoksa ne yapsınlar olmayan malı satamazlar, premium tayt ben sorayı bildim bileli vardı belkide artık maaliyeti tutturamadıkları için direk italyan kumaşlarıyla devam etmeye karar vermişlerdir veya stok yapıyorlardır. Tayt ihtiyacınız varsa arayıp bilgi almanız iyi olur.

Yok hocam ya herşey çok pahalı,yada kazançlarımız düşük kaldıda ondan herşey pahalı geliyor,2yazlık taytımın biri erimeye başladı artık yıkanmaktan,bir tane almam lazımdı ama bu gidişle tek taytla yıka giy şeklinde idare edicez:acpsnr: Santini gibi üst düzey taytlar benim için hayal 1300tl tayta verirsem evin rıskını kıçıma yatırdım diye hanım beni boşar! :uzgnm::uzgnm:

Son düzenleme:
@seko35.50 aynen öyle, ihtiyaç duyduğumuz ürünlerin arttığı kadar maaslarimiz artıyor bilakis enflasyon karşısında değer kaybediyor.

Santini, Rapha falan ulaşılamaz hedefler ve alırsanız da eşinizin tepkileri haklı olacaktır :)

Sora'ya da razıyım ve gayet de beğeniyorum ancak tam alma hesapları yaparken ve bizler alım konusunda zorlanirken ekonomik modellerin kaldırılması beni mutlu etmedi açıkçası.

Olanlari dediğiniz gibi eriyene kadar kullanacağız artık.

Sora'nin Clasic Slim Fit ve Aero Slim Fit formaları var arkadaşlar, alan kullanan arkadaşlar hangisini önerir?

Bir de çok küçük bir balkon bar bende hafiften bir bombelik, slim fit forma olur mu yoksa "koskoca balkonlu adamsin, yaşından başından utan, standart kesim neyine yetmiyo" mu dersiniz?

Sora'nin Clasic Slim Fit ve Aero Slim Fit formaları var arkadaşlar, alan kullanan arkadaşlar hangisini önerir?

Bir de çok küçük bir balkon bar bende hafiften bir bombelik, slim fit forma olur mu yoksa "koskoca balkonlu adamsin, yaşından başından utan, standart kesim neyine yetmiyo" mu dersiniz?
Hafif göbekli biri olarak (183 boy, 90 kg olarak not düşeyim). Slim fit olmuyor bana hocam :) en son regular fit aldım ve güzel de oldu. İlerde zayıflarım form tutarım dersen bilemem :).

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: amasseia

178 boy 72 kg cok ufak bir cikintim var, fransiz balkon diyelim. Pro team olani aldim cuk oturdu. Regular var bir tane bol ve fazla rahat oluyor sevmiyorum onu😇

@fse @ToroMir @Bıyıkov çok teşekkürler.

Regular fit formalarim var ama Clasic Slim Fit ve Aero Fit'i merak ediyordum ama kendi deneyimleriniz doğrultusunda, fotoğraf ekiyle birlikte galiba biraz da heves ettigimden muhtemelen Clasic Slim Fit kesim olan formalardan alacağım gibi görünüyor.

Bunu da alacağım son diyorum ama cok para harcatiyor bu meret, alacağın ardı arkası kesilmiyor 😔

• Beğen
Tepkiler: OgulcanGuven

Shore Aero Slim Fit Bisiklet Formasını satın aldım. Bisiklet üzerinde sürme fırsatım olmadı şu ana kadar. Ama evde jordanred'in 2017'den kalma Regular Fit ürünü vardı onunla kıyaslarsak, Sora'nın Aero Slim Fitinin kumaşı Jordanredin Regular Fitinde olduğu gibi dantel gibi değil. Daha sıkı dokunmuş. Giydikten sonra ön yüzünü ellediğin zaman böyle bir pürüssüzlük hissi veriyor.

Boy: 1.83 Kilo: 78,
Normal hayatta M beden giyerim.
Aero Slim Fiti araştıra araştıra M beden aldım. Gayet sıkı oldu kış nedeni ile dikkat etmediğim için fazlalarım var 74-74'e kadar düşerim tam istediğim gibi olur.
Ağırlık sporu da yaptığım için ben dar giymeyi seviyorum. Benim için gayet iyi. Kullanıp yorum yapmak isterdim ama bahar sezonuna anca kullanırım.

Boy 175, kilo 105. Beden itibariyle koni gibiyim. Göğüs 116, basen 124. Hangi boyu alsam? 4xl mı 5xl mı?

@Mehmet Metin Levent abi regular fite göre senin göğüs ölçüsü Sora'nin beden tablosuna göre 3xl çıkıyor ama bel(göbek) çevresi belirleyici olacaktır sende.

Geri