Scudo Sports

Sora Tekstil

Merhabalar arkadaşlar bisiklet sporuna yeni başlayacağım soradan regular forma ve tayt almayı düşünüyorum boyum 179 cm kilo 73 göğüs 95 cm bel 84 cm basen 100 cm firmanın forma ve taytini kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim iyi forumlar

Sitedeki beden skallarına bakarak kendine uygun bedeni seçebilirsin, en kötü ihtimalle sitedeki mail veya numaraya vasıtasıyla ulaş.
Giray sana uygun bedeni söyler

Scudo
Boy kılo ne acaba 176 74 kıloyum medium sanırım olur bana

Boy kılo ne acaba 176 74 kıloyum medium sanırım olur bana
180 75kiloyum large olmadı bana küçük geldi. omuzlarım geniş biraz ondan dolayıda olmuş olabilir ama . bence siz L tercih edin

Bir süredir yaşadığım bir sıkıntı var bahsedeyim; Expedition Premium TM Evo tayt kullanıyorum, belki 800km olmuştur (haftada bir uzun sürüşlerde (4-6 saat) kullanılan bir ürün). İlginç bir şekilde tayt bacakları en uç kısmından çizgi şeklinde bacaklarımı kesiyor. Ped de yavaş yavaş etkisini kaybetmiş gibi.
Bu ürünlerin ömrü ne kadar oluyor, yurt dışından daha kaliteli bir şey mi söylemek lazım?
1600074692048.png

Bir süredir yaşadığım bir sıkıntı var bahsedeyim; Expedition Premium TM Evo tayt kullanıyorum, belki 800km olmuştur (haftada bir uzun sürüşlerde (4-6 saat) kullanılan bir ürün). İlginç bir şekilde tayt bacakları en uç kısmından çizgi şeklinde bacaklarımı kesiyor. Ped de yavaş yavaş etkisini kaybetmiş gibi.
Bu ürünlerin ömrü ne kadar oluyor, yurt dışından daha kaliteli bir şey mi söylemek lazım?
240489 dosyayı görüntüle

Taytı ne zaman satın aldınız ? İnstagramdaki paylaşımlarda kumaşları güncellediklerini yazmışlar. Santini ve castelli ile aynı yerden kumaş alıyorlarmış artık tabi hangi ürünlerde kullandıklarını sormak lazım bu kumaşları

Taytı ne zaman satın aldınız ? İnstagramdaki paylaşımlarda kumaşları güncellediklerini yazmışlar. Santini ve castelli ile aynı yerden kumaş alıyorlarmış artık tabi hangi ürünlerde kullandıklarını sormak lazım bu kumaşları
Haziran ayının başında satın almışım. Dediğiniz gibi bir değişikliğe gittilerse, kullandıkları ürünleri de (yada hepsinde mi) paylaşmaları iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: haldun989
@Superevo O ürünler gelecek hafta çıkacakmış.

• Beğen
Tepkiler: ArVoGu
@Superevo O ürünler gelecek hafta çıkacakmış.
O zaman bendeki eski kumaş ve çok daha az kullanılmak üzere rafa kalkacak :( .
Decathlon'un gözünü seveyim ya bir daha 50-100 lira ucuz diye böyle bir şeye düşmem.

Düzeltme: Yanlış anlaşılmasın belki Sora daha kalitelidir, belki Decathlon'da da aynı/benzer sıkıntıyı yaşarım ama bu konuyu da böyle bireysel tecrübe ederek öğreneceğim demek ki (Sora da gayet tavsiye edilen bir markaydı). En azından şimdilik Decathlon'dan aldığım hiç bir üründe böyle sıkıntılar yaşamadım. Belki de üçüncü de yurt dışından o çok pahalı denilen markalardan sipariş etmek zorunda kalacağım, göreceğiz.

Son düzenleme:
@ArVoGu dostum bence firma ile irtibata geç derdini anlat, kesinlikle yardımcı olurlar. Sora iyi refefanslı bir firma.

Baselayer ne için gereklidir? Hangi durumlarda giyilmelidir?

@AeroKnight Ben genelde sabah erken çıkıyorum sürüşlere ikinci bir katman oluyor ve Sora nın ürünü gerçekten kaliteli. Hava ısınınca da açıyorum formanın önünü püfür püfür. Hem içeriden korse gibi göbeğimi topluyor.😂

240489 dosyayı görüntüle

Benim de ped kısmı dikiş attı ve gösterdiğin kısımlar bollaştı. Geri gönderdim dikişleri düzeltip paçaları unutmuşlar. Sonrasında bir daha göndermedim o şekilde kullanıyorum. Sora'nın taytlar bu sene sıkıntılı çıktı gibi duruyor. Yeni kumaş ve dizayn son kullanıcıya geçmeden önce keşke ar-ge ve denemesini iyi yapsalarmış.

Sora sitesindeki formaları ve taytları inceledim. Fiyatlar yüksek geldi, 240lira tayt ve formaya 200 üstü olunca biraz sogudum. Aliexpressten 250ye kışlık takım alınıyor.. Kalite açısından sora iyi olabilir, Aliexprestten aldıgım yazlık alt ve ust giysileri en eskisi 3 sezondur kullanıyorum en yenisi 2 aylık. Fiyatına göre iyi dayanıyorlar :) Kışlık olarak içi yünlü btwin tayt (bib 500) kullanıyorum 2 sezondur, oldukça sağlam çıktı bi 3 sezon daha gider.

Baselayer ne için gereklidir? Hangi durumlarda giyilmelidir?
Ben yazlık ve kışlık olarak bütün sene kullanıyorum. Cilde yakın olduğu için vücut ısısını düzenlemeye yardımcı olarak teri uzaklaştırıyor, kış sürüşlerinde ise soğuğa karşı koruyor ve yazın serin kalmayı sağlıyor.

Sitedeki menüde bazı ürünler gözüküyor ama sanırım henüz güncellenmemiş. Özellikle 3/4 Blizzard tayt modeli nasıl olacak merak içerisindeyim.

1601748411610.png

Pazartesiyi bekleyin.

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov ve ag249
Yazlık tayt üzerine eşofman giyilerek sürüş yapılırsa sora taytlarda bir deformasyon olur mu acaba? Hatay'da havalar kışın bile çok soğuk olmuyor, yaklaşık 2 ay kadar üzerine eşofman giymek durumunda kalırım diye düşünüyorum. Günümüz Türkiye'sinde öğrenci olunca mecburen bu tür şeyleri düşünmek durumunda kalıyorum. Eşofman olmasa bile buna benzer kısa taytlı tavsiyeleriniz var mı acaba?

Yazlık tayt üzerine eşofman giyilerek sürüş yapılırsa sora taytlarda bir deformasyon olur mu acaba? Hatay'da havalar kışın bile çok soğuk olmuyor, yaklaşık 2 ay kadar üzerine eşofman giymek durumunda kalırım diye düşünüyorum. Günümüz Türkiye'sinde öğrenci olunca mecburen bu tür şeyleri düşünmek durumunda kalıyorum. Eşofman olmasa bile buna benzer kısa taytlı tavsiyeleriniz var mı acaba?
Ben üzerine eşofman giymeden oldu.

Site düzenlemiş güzel olmuş ancak bazı ürünlere maalesef zam gelmiş. Misal; yelekler...

Önceden ara ara indirim yapıyorlardi son zamanlarda yapmıyorlar, keşke yapsalar. Burdan yetkililere sesleniyorum 😃

Geri