Scudo Sports

Sora Tekstil

Yeni siparis veren birisi olarak icim rahatladi valla bu yazilanlara. Parasi onemli degil karsinda insanlik bulmak, iyi niyet gormek cok onemli bunlar olduktan sonra bes kurus on kurus fazla olmasi onemli degil.

Scudo
Sora tekstile olan olan güvenim bitmiştir arkadaşlar. Tayt geldi. Kasık kısmındaki dikiş erimesini tamir etmişler ama paça kısmındaki bolluk devam ediyor. İnsan bari oradaki 3 kuruşluk parçayı yenisini ile değiştirir. Sanki armadillo ped kısmını yenile diyoruz. Zaten kargoyu gönderdim 3 gün ses soluk yok. Siteden yazdım cevap yok. Whatsapp'tan yazdım cevap yok. Telefon ettim açan yok. 3-4 gün sonra lütfedip bir arkadaş telefonu açtı da o zaman farkına vardı. Sözde paça kısmını 1 cm kadar daraltırım falan demişti ama sanki elini sürmemiş gibi duruyor. Hatta ve hatta gönderdiğimde bu kadar bile bol değildi. Alışveriş yaparken 3 kere düşünüp yapın derim. Bir tayta 300 küsur lira veriyoruz adamlar dandik bir paça bandını bile sıfırı ile değiştirmeye yeltenmiyor. Yazık yok yazık. Bu güne kadar memnun bir müşteri olarak şu başlık altında neredeyse adamların savunuculuğunu yaptım ama bu son tayt olayı beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı.

Bir, bir buçuk ay gibi bir sürede sağ kasık kısmında dikişlerin erimesi ve paça bandı kısmındaki bu bollaşmalar. oldu. Bu kadar kısa bir zaman zarfında böyle duruma gelmesi de keza ilginç bir konu.

WhatsApp Image 2020-07-18 at 16.06.24.jpeg

Son düzenleme:
Sora tekstile olan olan güvenim bitmiştir arkadaşlar. Tayt geldi. Kasık kısmındaki dikiş erimesini tamir etmişler ama paça kısmındaki bolluk devam ediyor. İnsan bari oradaki 3 kuruşluk parçayı yenisini ile değiştirir. Sanki armadillo ped kısmını yenile diyoruz. Zaten kargoyu gönderdim 3 gün ses soluk yok. Siteden yazdım cevap yok. Telefon ettim açan yok. 4-5 gün sonra lütfedip bir arkadaş telefonu açtı da o zaman farkına vardı. Sözde paça kısmını 1 cm kadar daraltırım falan demişti ama sanki elini sürmemiş gibi duruyor. Hatta ve hatta gönderdiğimde bu kadar bile bol değildi. Alışveriş yaparken 3 kere düşünüp yapın derim. Bir tayta 300 küsur lira veriyoruz adamlar dandik bir paça bandını bile sıfırı ile değiştirmeye yeltenmiyor. Yazık yok yazık.
Ben genel olarak memnunum ama aynı yerdeki bollaşma bende de var. Şu anlık rahatsız edici bir durum oluşturmuyor ama kullanılan malzemede bir sıkıntı var demek ki.

Tulumda böyle bi durumla karşılaşmadım, tayta özgü bişey sanırım

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
sele değil sele borusundan kaynaklı olabilir bence. sele aralıklı bir sele mi?
Hayır hocam aralıklı değil. Selemi biraz ileri aldım. Böyle deneyeceğim tayt gelince

Bir arkadaşımın yeni aldığı taytta bacağın yan tarafında bu aşınmalar meydana geldi ve kullanıcı hatası diye geri gönderdiler. Taytta bence aşınmayla ilgili bir sorun var. Bunu ilerleyen zamanlarda daha iyi anlayacağız.

@Mad Buddha Paca kismi bollasmayan tayta ben daha denk gelmedim. Sizin kisa bir surede olmus ama baldir bolgesi kaslarin genisleyip sondugu bir bolge bu nedenle bollasma bana normal geliyor. Ben iyi niyetli dusunuyor da olabilirim. Girayhan beye de durumu ilettigimde bu sezon farkli bir kimyasal kullandiklarini soylemisti. Exuma poc bir senede cop oldu, gecen sezon sorasi cop oldu. Rapha gitti gidiyor. Jordanred o bolgeyi lastik gibi kalin birseyle sikilastirdigi icin hala devam ediyor ama pedi problemli. Fakat bacak trasli oldugunda tayt tene yapisiyor ve bollasma olmuyor. Yuksek hizda giderken ruzgsrla birlikte acilmalari hissedersiniz o kadar.

Paça kısmını tamir etmeden geri yolladılar. Arkadaş gözden kaçırmış tekrar gönderin düzeltelim diyorlar.

İnsan gerçekten hayret ediyor.
E gönderdim demiştin , neden ciddi ciddi kontrolünü yapmazlarki, hep sevenlerini üzerler hemde haklarında vatandaşı yanlış yoruma sevkederler. Olmadı tekrar gönder kardeşim . Bakalım bu kez halledeceklermi. En fazla zaman kaybın olur.

Belli ki yogunluktan dolayı pek üstünde durmamislar ancak ne kadar meşgul olursa olsunlar yine de marka adına bu şekilde yalap şap hareket etmemeleri gerekirdi. Sora bu sonuçta bizlerde hatrı sayılır bir yeri var.

Belli ki yogunluktan dolayı pek üstünde durmamislar ancak ne kadar meşgul olursa olsunlar yine de marka adına bu şekilde yalap şap hareket etmemeleri gerekirdi. Sora bu sonuçta bizlerde hatrı sayılır bir yeri var.
pardon anlayamadım. Neyin yorgunluğu? Koca kış dinlenselerdi... Her seferinde 35 - 35 kargoyu ben bayılıyorum.

Merhaba. Bu sitede Eldiven satılıyormu? Satılıyorsa kaliteli mi? ( Telefondayım giremem sitesine o yüzden sordum. )

@Mad Buddha yorgunluk degil yoğunluk, yanlış okudunuz muhtemelen.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
pardon anlayamadım. Neyin yorgunluğu? Koca kış dinlenselerdi... Her seferinde 35 - 35 kargoyu ben bayılıyorum.
Neden kargoyu siz ödüyorsunuz ? Garanti kapsamında işlem yapılıyor anlaşmalı kargoyla alıcı ödemeli gönderin. Kargoyu ödeyin dediler mi?

Neden kargoyu siz ödüyorsunuz ? Garanti kapsamında işlem yapılıyor anlaşmalı kargoyla alıcı ödemeli gönderin. Kargoyu ödeyin dediler mi?
Öde veya ödeme demediler. İşim görülsün diye ben ödeme yaptım. Kurumsal bir firma olsa zaten bu tür şeyleri belirten cevaplar yazar.

Öde veya ödeme demediler. İşim görülsün diye ben ödeme yaptım. Kurumsal bir firma olsa zaten bu tür şeyleri belirten cevaplar yazar.

Anlamadığım bir nokta var

Şirket hatasını kabul edip size gözümüzden kaçmış diyerek hatasını kabul ediyor ve düzeltme yoluna gitmek istiyor siz hala neden karalama kampanyası yaratmaya çalışıyorsunuz?

2 kelime ile kargo ücret konusunu sormak veya websitelerindeki politikaları okumak zor olmasa gerek.

Mükemmel kurumsal firma arıyorsanız santini castelli raphadan 1500tl verip tayt alın birde orda deneyin şansınızı kargo tadilat tamirata italyaya gönderirsiniz bakalım ne kadar sürecek süreç ve sizle nasıl iletişim kuracaklar :)

Geri