Scudo Sports

Sora Tekstil

Şuan en kötü özelliksiz tshirtler 30-40₺ olmuş. Decathlonda en kötü bisiklet forması 60₺. Bence bunların yanında çok ucuz diyemem ama parasının hakkını veriyor. Freysport nispeten daha ucuz ama kalitesi nasıl bilmiyorum. Bir ara denemeyi düşünüyorum. Jordanredin satış politikasını beğenmediğim için kullanmıyorum. Sora tekstil tavsiye ederim ama modeli az. Biraz daha güzel tasarımlar ve uygun fiyat olursa tercih sebebi olacaktır.
Aslında bu açıdan haklısınız. Jordanred uzun taytım var ama daha önce başlığına yazmıştım. Bir kac sebep yüzünden sora tayt aldim cok memnun kaldım. Fakat aynı 93 kmlik turda jordanred'den yeni aldığım mesh fit kısa kollu formayı denedim ve inanılmaz memnun kaldım ondan. Âdeta üstümde yok gibiydi.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Scudo
Aslında bu açıdan haklısınız. Jordanred uzun taytım var ama daha önce başlığına yazmıştım. Bir kac sebep yüzünden sora tayt aldim cok memnun kaldım. Fakat aynı 93 kmlik turda jordanred'den yeni aldığım mesh fit kısa kollu formayı denedim ve inanılmaz memnun kaldım ondan. Âdeta üstümde yok gibiydi.
Ürün kalitesi olarak bilmiyorum hocam, stokları yok ve bişey sipariş ettiğinizde siparişe özel imalat deyip ürün olmazsa iade değişim vs yok. Yani ben bilmiyorum ki onların kalıbı nasıl kumaşı nasıl. Ellerinde ürün stoğu yok, sipariş verseniz 2 hafta sonra alıyorsunuz. Yurtdışından daha hızlı geliyor ürünler, yerli firma böyle yapmamalı.

Ürün kalitesi olarak bilmiyorum hocam, stokları yok ve bişey sipariş ettiğinizde siparişe özel imalat deyip ürün olmazsa iade değişim vs yok. Yani ben bilmiyorum ki onların kalıbı nasıl kumaşı nasıl. Ellerinde ürün stoğu yok, sipariş verseniz 2 hafta sonra alıyorsunuz. Yurtdışından daha hızlı geliyor ürünler, yerli firma böyle yapmamalı.

Bu konuda dediğiniz doğru. Ürün stoğu yok ve bekletiyorlar. Özel siparişde değişim de yapmıyorlar. Fakat ben gecen aldığım formanın bedeni uymayınca yolladım yenisini hemen hazırlayıp 1 haftada değiştirip yolladılar. Tabii özel sipariş değildi. Yani buradan özel sipariş yaptıracak arkadaşlar beden konusunda emin olsun. Ben verdikleri göğüs ölçüsüne gore 3xl istedim. Inanılmaz büyük geldi. Arayıp konuştum xl ile değiştirdik tam oldu. Bu konuda haklarini yemiyim yalnız telefondaki bey çok ilgili idi ve kendisi de forma kullandığına göre o da bisikletciydi .

Merhaba. Fabrikada satış yok. Ama çok yeni açılan Akra Barut Otelin karşısında BAŞKA bisiklet var. Onlar bayisiyiz dedi. Bazı örnek ürünler vardı. 3 hafta önce gitmiştim. Yeni ürünler gelecek dedi ama geldi mi bilmiyorum.

Jordan Red in mağazası yok bildiğim kadarıyla. Ama mağazada varsa örnek ürün ve kumuş cinslerini görebilirsiniz demişlerdi.

Estağfurullah. Tabiki daha ucuz olsa bizde memnun oluruz. Ama ben forumda bazen böyle olumsuz yorumlar görünce kendimi tutamıyorum. Şöyleki ben İlk kez 2 ay önce bisiklet forması almak istedim. Fiyatlar hakkında bilgim yoktu. Forumda mevcut firmalara baktığımda Jordan Red, Sora ve Frey karşıma çıktı. Jordan ve Sora nın fiyatları sözleşmiş gibi aynıydı. Frey daha ucuzdu ama kalitesi konusunda bazı olumsuz yazılar vardı. Bende o zaman bu kadar para vereceğime kaliteli birşey alayım bari dedim ve araştırdım. Ama o ne! Formalar 650-700 tl. Sonra anladımki Sora Jordan gibi markalar en azından ortalama kalitede, nispeten uygun fiyata forma alabilmemiz için bir şans. Bu durumun üzerine sizin mesajınızı görünce birazcık yerli firmaları koruyasım geldi. Yabancı firmaların kalitesini bazen gözümüzde büyütüp 5-6 kat para veriyoruz. Ama yerli firmalara değerini bazen vermek istemiyoruz. Sonuçta imalat işi gerçekten maliyetli iş. Üretim yapan firmalarımıza destek verirsek ve onlarda bunu suistimal etmezlerde sonuçta biz kazançlı çıkarız. Birazcık buna dikkat çekmek istemiştim. Sizi kırdıysam siz kusura bakmayın lütfen.

Önemli değil olur böyle şeyler. Ben sora' yı asla kötülemedim. Zaten kullanmadım da, ama takip edip satın alacağım. Karar verdiğim zaman da size danışırım 😁

@Anonim nasıl modeli az hocam? yeni eklenen ürünlere bakmadınız mı?

Önemli değil olur böyle şeyler. Ben sora' yı asla kötülemedim. Zaten kullanmadım da, ama takip edip satın alacağım. Karar verdiğim zaman da size danışırım 😁

Alın bence pişman olmazsınız. Geçen ay indirim vardı. Retro forma ve içlik aldım. İçlik gerçekten çok iyi iş görüyor. Kesinlikle.

• Beğen
Tepkiler: Larkkral
Alın bence pişman olmazsınız. Geçen ay indirim vardı. Retro forma ve içlik aldım. İçlik gerçekten çok iyi iş görüyor. Kesinlikle.
Sırf kargo parasına gıcık olduğum için almıyorum. Sürekli takip ediyorum. O indirim ne zaman oldu acaba?

• Beğen
@SpirituaL geçen ay oldu. Forma 129 tl idi. Forma alana içlik 99 tl ve 200 üstü kargo ücretsizdi

Retro beyaz forma aldım ben çok güzel

• Beğen
3 ayda (Max 400 km ) 'de 225 lira verip aldığım tayt :( kötülemek gibi bir niyetim yok , yaşadığımı anlatıyorum. Ne yazık ki aliexpress'ten aldığım tayt 1,5 sene dayanmıştı.(üstelik pedi daha rahattı).

Benim için hayal kırıklığı oldu maalesef. WhatsApptan onlara da attım. Selenizden kaynaklı dediler. Hiç değilse tamir teklif etseydiniz 🙄
Aynı aşınma bende de oldu. Geri istediler. Bugün aradım seleden kaynaklı olduğunu ve tamir edeceklerini söylediler. Kasık kısmı dışında en alt kısımdaki lastiğimsi kısımda da bollaşma odu.

@Mad Buddha O kastik kısımdaki bollaşma bu taytların kronik sorunu galiba. Ben de kendim hallettim o kısmı.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Mad Buddha Lastik yazacaktım kastik yazmışım, o kastettiğin yer işte.

@vusalazeroglu teşekkürler, ben cuma akşamı siparişi verdim salı sabahı kargoya verildi mesajı geldi. Muhtemelen araya hafta sonu girdiği için biraz uzamış olabilir. Siz hafta içi verdiyseniz siparişi bir iki güne kargo mesajı gelir

• Beğen
Tepkiler: vusalazeroglu
Aynı aşınma bende de oldu. Geri istediler. Bugün aradım seleden kaynaklı olduğunu ve tamir edeceklerini söylediler. Kasık kısmı dışında en alt kısımdaki lastiğimsi kısımda da bollaşma odu.

😂😂😂

Screenshot_2020-07-18-11-23-17-762_com.whatsapp.jpg

Düzenleme :

1-2 mesajdan sonra Giray bey telefonla aradı. 16 dakika telefonla konuştuk. Kesinlikle çok ilgili davrandı ve niyeti gerçekten çok iyiydi. Benim de niyetimi anlamış oldu ki çok güzel bir çözüm yolu buldu. Önce tamir için gönderin dedi. Sonra tamir ile uğraşmaktansa gönderdiğim taytin pedi ile yeni bir tayt yapıp göndereceğini, benim de sele ve kal ayarlarımı daha düzgün yapıp denememi söyledi. Onlar da yukarıda Akın bey ve ben ile birlikte 2 kere yaşamış bu durumu. Onlar açısından da güzel bir feedback olacağını belirtti. Bir firmanin böyle güzel ilgilenmesi çok güzel bir şey. Sora'nın kıymetini bilin..

İmkanım olsa selemi de değiştiririm ya da yeni taytlarini alırım. Fakat öğrenciyim ve gelir sagladigim hakemlikte ise pandemi yüzünden maçlara ara verilmiş durumda.Banane kardeşim sele veya fit ayarlarında sıkıntı var deyip cekilebilirlerdi de. Bu sıkışık dönemimde bu desteğini unutmayacağım Sora tekstil. Cansın :)

Son düzenleme:
İyi niyetli insanların bulunduğu bir firma zaten kötü olamaz ki. Gerçekten bu yaklaşımlar onlara her açıdan daha fazla kazandırır. Bu sayede bizler de daha kaliteli hizmet alabiliriz. İyi firma ve esnafın her zaman yanındayız.
Bravo Sora Tekstil 👏👏👏

İyi niyetli insanların bulunduğu bir firma zaten kötü olamaz ki. Gerçekten bu yaklaşımlar onlara her açıdan daha fazla kazandırır. Bu sayede bizler de daha kaliteli hizmet alabiliriz. İyi firma ve esnafın her zaman yanındayız.
Bravo Sora Tekstil 👏👏👏
Kesinlikle. Türkiye'de böylesini bulmak zor. 5 kuruş fazla olsun Sora olsun :D

Geri