Scudo Sports

Sora Tekstil

Sora milli takım formasını kullanıyorum. Bana soranın kumaşı daha kalın geliyor.. Jordan'ın daha ferah.. Bu arada sora kolları fileli kullanıyor..
Eldivenede zam gelmiş bu arada.. O eldivene 50 Tl şaşırtıcı.

Eldivenlerin jel veya ped tarzı destekleyicisi de yok. Özellikle soğuk asfalt üzerinde hiçbir yardımı olmaz ve bana göre 50 TL bu eldivene fazla.

Scudo
@Larkkral Sahip olduğu kaliteye göre ben olmadığını düşünüyorum. Hatta indirim dönemlerini yakalarsanız daha da uygun oluyor. Eş değer formalar decathlonda çok daha pahalı. Kalitesi ise tartışılır. Ben soranın şuan için tek eksiğinin renk çeşitliliği olduğunu düşünüyorum.

Dün instagram hikayesinde denk geldim yeni ürünler ekleyeceklermiş merakla bekliyorum açıkçası..

IMG_1495 2.PNG

Merhaba. Bende forma arayışındayım. Daha ucuz bir ürün nereden alabilirim? Siz ne kullanıyorsunuz?
Merhaba,

Bende sora tekstil ve jordanred forma var sadece. Daha uygun nereden ne alınır pek bilgim yok maalesef.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Merhaba,

Bende sora tekstil ve jordanred forma var sadece. Daha uygun nereden ne alınır pek bilgim yok maalesef.

@Larkkral a sormak istemiştim aslı da. Bu ürünleri pahalı bulmuş. Daha ucuzu var demekki.

Freysportta bir tık daha uygun var forma.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Arkadaşlar, kargo parası vermemek için yarın İzmir'den Antalya'ya forma almaya gideceğim. Sora tekstilin mağaza satışı var mı acaba?

20200708_184127[1].jpg20200708_184144[1].jpg
Jordan red te kullandım ama bu Sora kalitesi gerçekten bir başka. İçlikte gerçekten güzele benziyor.
Ufak bir not düşeyim içlik biraz düşük yaka daha yukarısında gözüken siyahlık beni doğal bitki örtüm. 😂 😂

Son düzenleme:
Sora'nın yeni yayınldığı ürünler mükemmel gözüküyor:

3 ayda (Max 400 km ) 'de 225 lira verip aldığım tayt :( kötülemek gibi bir niyetim yok , yaşadığımı anlatıyorum. Ne yazık ki aliexpress'ten aldığım tayt 1,5 sene dayanmıştı.(üstelik pedi daha rahattı).

Benim için hayal kırıklığı oldu maalesef. WhatsApptan onlara da attım. Selenizden kaynaklı dediler. Hiç değilse tamir teklif etseydiniz 🙄

Dosyalar

• IMG_20200712_150234.jpg
    IMG_20200712_150234.jpg
    1,7 MB · Okunma: 189
  • IMG_20200712_150213.jpg
    IMG_20200712_150213.jpg
    2,1 MB · Okunma: 189
  • IMG_20200712_150250.jpg
    IMG_20200712_150250.jpg
    1,3 MB · Okunma: 186
3 ayda (Max 400 km ) 'de 225 lira verip aldığım tayt :( kötülemek gibi bir niyetim yok , yaşadığımı anlatıyorum. Ne yazık ki aliexpress'ten aldığım tayt 1,5 sene dayanmıştı.(üstelik pedi daha rahattı).

Benim için hayal kırıklığı oldu maalesef. WhatsApptan onlara da attım. Selenizden kaynaklı dediler. Hiç değilse tamir teklif etseydiniz 🙄
Taytın sürtünmesine bakınca oturmada sıkıntı var gibi geldi. Sağ iç taraf seleye sürtüyor. Ya kal ayarı ya da bacaklar arası uzunluk farkı sebebi ile ilgili sorun var gibi.

@Rhodiumm bence tamir edilebilecek gibi görünmüyor, dikişlerine kadar erimiş tayt selenizin markası nedir ?

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
@Rhodiumm bence tamir edilebilecek gibi görünmüyor, dikişlerine kadar erimiş tayt selenizin markası nedir ?
Ritchey marka. Evet bir sürtünme mevcut belli ki fakat bu kadar çabuk olması garibime gitti

Ritchey marka. Evet bir sürtünme mevcut belli ki fakat bu kadar çabuk olması garibime gitti

Benim tulumun kumaşındansa gerçekten çok ince, sırf bu sebepten brooks sele almadım, aşınıp hasar vereceğini bildiğimden

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Rhodiumm
Ritchey'in modeli nedir rica etsem paylaşabilir misiniz ? Selemi değiştirme arefesindeyim çok faydalı bilgi olacaktır.

• Beğen
Ritchey'in modeli nedir rica etsem paylaşabilir misiniz ? Selemi değiştirme arefesindeyim çok faydalı bilgi olacaktır.
Selenin üzerinde modelini bulamadım. Fakat Mosso TCA 735 bisikletimle beraber gelen sele. İnternette hem yerli hem yabancı sitelere baktım bulamadım modelini.

• Beğen
Tepkiler: Superevo
Arkadaşlar, kargo parası vermemek için yarın İzmir'den Antalya'ya forma almaya gideceğim. Sora tekstilin mağaza satışı var mı acaba?

Merhaba. Fabrikada satış yok. Ama çok yeni açılan Akra Barut Otelin karşısında BAŞKA bisiklet var. Onlar bayisiyiz dedi. Bazı örnek ürünler vardı. 3 hafta önce gitmiştim. Yeni ürünler gelecek dedi ama geldi mi bilmiyorum.

Jordan Red in mağazası yok bildiğim kadarıyla. Ama mağazada varsa örnek ürün ve kumuş cinslerini görebilirsiniz demişlerdi.
Sanırım pahalı bulmak yasak. Sizden çok özür dilerim bir daha pahalı bulmayacağım.

Estağfurullah. Tabiki daha ucuz olsa bizde memnun oluruz. Ama ben forumda bazen böyle olumsuz yorumlar görünce kendimi tutamıyorum. Şöyleki ben İlk kez 2 ay önce bisiklet forması almak istedim. Fiyatlar hakkında bilgim yoktu. Forumda mevcut firmalara baktığımda Jordan Red, Sora ve Frey karşıma çıktı. Jordan ve Sora nın fiyatları sözleşmiş gibi aynıydı. Frey daha ucuzdu ama kalitesi konusunda bazı olumsuz yazılar vardı. Bende o zaman bu kadar para vereceğime kaliteli birşey alayım bari dedim ve araştırdım. Ama o ne! Formalar 650-700 tl. Sonra anladımki Sora Jordan gibi markalar en azından ortalama kalitede, nispeten uygun fiyata forma alabilmemiz için bir şans. Bu durumun üzerine sizin mesajınızı görünce birazcık yerli firmaları koruyasım geldi. Yabancı firmaların kalitesini bazen gözümüzde büyütüp 5-6 kat para veriyoruz. Ama yerli firmalara değerini bazen vermek istemiyoruz. Sonuçta imalat işi gerçekten maliyetli iş. Üretim yapan firmalarımıza destek verirsek ve onlarda bunu suistimal etmezlerde sonuçta biz kazançlı çıkarız. Birazcık buna dikkat çekmek istemiştim. Sizi kırdıysam siz kusura bakmayın lütfen.

Son düzenleme:
@Rhodiumm Polyester olduğu için böyle bir şey doğal hocam bence kafaya takmayın. Yırtılana kadar devam. Hem orası çok terleyen bir bölge böyle aşınması doğal.

• Beğen
Ben geçen hafta sora'dan bir askılı kısa tayt aldim. Armadillo pedli. Bu taytla 93 kmlik bir tur yaptım. Açıkçası kumaş kalitesi, hava alması, pedi her şeyi çok hoşuma gitti. Pahalı gibi geliyor gerçekten. Ben açıkçası hem bunu hem de çok pahalıya satılan ünlü yabancı markaları (poc, campagnolo vs) deneyimleyen arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum. Zira bu yabancı markalarda yurtdışı standartlarina göre oldukça pahalı.

Şuan en kötü özelliksiz tshirtler 30-40₺ olmuş. Decathlonda en kötü bisiklet forması 60₺. Bence bunların yanında çok ucuz diyemem ama parasının hakkını veriyor. Freysport nispeten daha ucuz ama kalitesi nasıl bilmiyorum. Bir ara denemeyi düşünüyorum. Jordanredin satış politikasını beğenmediğim için kullanmıyorum. Sora tekstil tavsiye ederim ama modeli az. Biraz daha güzel tasarımlar ve uygun fiyat olursa tercih sebebi olacaktır.

Geri