Scudo Sports

Sora Tekstil

Scudo
Aynı formadan 5-6 haftadır bende kullanıyorum, o da çok kaliteli ürün. Güle güle kullanın. Rüzgarlık kumaş olarak formadan daha ince bir yapıya sahiptir diye düşünüyorum, doğru mudur? Birde katladıktan sonra ne kadar yer kaplıyor, zahmet olmazsa bir fotoğraf atabilir misiniz?

Daha ince evet keşke cepte olsaymış, formanın cebe kolaylıkla sığar...D7D8260E-DB92-4152-AF9D-561E2791736A.jpeg

@trainspotting35 hocam sele altı çantadan memnun musunuz ? Özellikle matara koyma bölümüne termos koymak istiyorum iş görür mü ?

Selamlar, bisiklet forması almak istiyorum fakat normale göre 9-10 kilo fazlam var sizce şu aşamada almak mantıklı olur mu?

• Beğen
Tepkiler: OmerMuratYıldız
Selamlar, bisiklet forması almak istiyorum fakat normale göre 9-10 kilo fazlam var sizce şu aşamada almak mantıklı olur mu?

Soranın sitesindeki tablolardan yararlanabilirsin, en kötü mail atıp yardım alabilirsin

• Beğen
Tepkiler: OmerMuratYıldız
Şahsen yerli firmaların sürekli gelişmesini, büyümesini, yatırım yapmasını çok isterim. Fakat ürün fiyatları çok pahalı değil mi?

@Larkkral Sahip olduğu kaliteye göre ben olmadığını düşünüyorum. Hatta indirim dönemlerini yakalarsanız daha da uygun oluyor. Eş değer formalar decathlonda çok daha pahalı. Kalitesi ise tartışılır. Ben soranın şuan için tek eksiğinin renk çeşitliliği olduğunu düşünüyorum.

@makaram yanıt için teşekkürler. Bu markayı aklımda tutup indirim dönemi olursa kalitesini kullanarak değerlendirmek istiyorum. Hiç kullanmadığım bir Türk markasına göre tekrarlıyorum bana göre fiyatı yüksek geldi.

@Larkkral evet pahalı ama kalite olarak yurt dışından eş değer bir ürün almak istiyorsanız, yurt dışındaki ürüne minimum iki katı fiyat vermek zorundasınız. Gümrük, kargo vs eklemiyorum sadece ürün fiyatı olarak karşılaştırıyorum.

Ben de Sora ürünlerini kullanıyorum. Çok memnunum. Hem kalıpları, hem de kumaş kalitesi çok kaliteli. Tavsiye ederim.

@makaram yanıt için teşekkürler. Bu markayı aklımda tutup indirim dönemi olursa kalitesini kullanarak değerlendirmek istiyorum. Hiç kullanmadığım bir Türk markasına göre tekrarlıyorum bana göre fiyatı yüksek geldi.
Kalitesi konusunda şüpheniz olmasın, kendilerinden 2016/2017de, üretim ve kumaş kaliteleri bugünkü seviyedeki halinde olmadığı dönemde aldığım formalar ve taytları sorunsuz kullanıyorum. Geçtiğimiz bir kaç yıldır ürün, üretim ve kumaş kaliteleri gözle görülür ve elle tutulur şekilde arttı. Her geçen sezon daha başarılı ürünler üretiyorlar. Firmaya karşı oluşan sempatim sadece işini iyi yaptıkları için, yanlış anlaşılma olmasın.

@Larkkral Sahip olduğu kaliteye göre ben olmadığını düşünüyorum. Hatta indirim dönemlerini yakalarsanız daha da uygun oluyor. Eş değer formalar decathlonda çok daha pahalı. Kalitesi ise tartışılır. Ben soranın şuan için tek eksiğinin renk çeşitliliği olduğunu düşünüyorum.
Hocam bence renk çeşitliliği sorununu da çözmeye başladılar. Sürekli yeni renk eklemeye başladılar.

Ürünlerin tasarımı ve kalitesi çok güzel. Ama site için aynı şeyi söyleyemicem. Eğer Avrupaya açılmak isteniyorsa siteyi baştan sona değiştirmeleri lazım. Sosyal medya kısmı da çok önemli. Band of climbers örnek alınabilir. Ürün kalitesi olarak Sora fersah fersah önde.

Merhaba. Bende forma arayışındayım. Daha ucuz bir ürün nereden alabilirim? Siz ne kullanıyorsunuz?

Şu formaların kollarını daha kısa yapsalar hoş olabilir.. Jordan red formasınıda kullanıyorum. Sora tekstilin fermuarlı cebi bile olmamasına ragmen fark edilir bir şekilde jordan red formasından agır.

@okuyucuoptik jordanred kullanıyorum,kumaşı kalın geliyor sorada nasıl acaba

@okuyucuoptik jordanred kullanıyorum,kumaşı kalın geliyor sorada nasıl acaba
Sora milli takım formasını kullanıyorum. Bana soranın kumaşı daha kalın geliyor.. Jordan'ın daha ferah.. Bu arada sora kolları fileli kullanıyor..
Eldivenede zam gelmiş bu arada.. O eldivene 50 Tl şaşırtıcı.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Geri