Hocam o telefonu 5 dakikalığına ödünç verebilmeniz mümkü mü acaba, sizinki gibi 3-5 foto cektirip geri veririm sözİphone 7 plus ile çekildi hocam. İnstgramda da var bi cok buna benzer fotografım. Hesap Nailo_90
Tabiki veririmHocam o telefonu 5 dakikalığına ödünç verebilmeniz mümkü mü acaba, sizinki gibi 3-5 foto cektirip geri veririm söz![]()
Oo 99tlye baselayer çok iyi fiyat 👌 alalım bi yedek 🙂Ben de bugün armadillo pedli tayt siparişi verdim. Kasa önü fırsatı olarak base layer 99 tlydi.👍
valla ben sora kullanmadim hic, su an DHB marka iki tane almistim onlari kullaniyorum.@gungor17 merhaba. Sora tekstilin baselayer i nasıldır sizce? Alınabilir mi?
bende baslangicta askililara sicak bakmadim birkactane askisiz kullandim belim filan aciliyordu. sonradan askiliya gectim rahat ettim, daha derli toplu oluyor. tuvalet ihtiyacinda problem yok aslinda askilari asagi indir hallet isini.. alisirsin birakamazsin simdi bende 3 kislik 5 yazlik askili taytim var.İyi akşamlar arkadaşlar. Soradan jelli tayt almak istiyorum. Ancak sadece askılı modeller var. Kamplı uzun turlarda büyük tuvalet ihtiyacı oluştuğunda sıkıntı yaratır mı? Ya da tulum mu almalıyız? Çok kafam karıştı bir yardım lütfen.