Scudo Sports

Sora Tekstil

@AeroKnight Soranın beden tablosuna göre sipariş verecektim ki mesajınızı gördüm. Beden tablosuna göre xxlın alt sınırındayım bi beden büyük mü almalı?

Bir de pedlerle ilgili öneri var mi kullananlardan?
Teşekkürler.

Scudo
Soradan aldığım siyah speedsuit geldi. Armadillo pedi şimdi sürüşte deneyimleyeceğim. Ürün çok premium hissiyatı veriyor bakalım kullandıkça göreceğiz öyle mi değil mi? :d

Armadillo pedle değil 6 saat12 saat bile sürülür gibi geldi bana.

Dosyalar

• 23B3BFF3-62CA-4268-B394-EB5AF66A5930.jpeg
    23B3BFF3-62CA-4268-B394-EB5AF66A5930.jpeg
    528,5 KB · Okunma: 158
Son düzenleme:
@Nail Acun Maşallah hocam yakışmış güle güle eskitin.@trainspotting35 e kesinlikle katılıyorum katolog çekimi gibi olmuş attığınız fotoğraflar. Haşoftman :koptum: üretse yada sürüş pantolonu bizde nasiplensek fena olmazdı. Haydi evlatların formasını Soradan aldım gayette başarılı. Sora bisiklet pantolonu işine girse Çin'le falan uğraşmayız . İnşallah bu işe de bir el atar.

Soradan aldığım siyah speedsuit geldi. Armadillo pedi şimdi sürüşte deneyimleyeceğim. Ürün çok premium hissiyatı veriyor bakalım kullandıkça göreceğiz öyle mi değil mi? :d

Armadillo pedle değil 6 saat12 saat bile sürülür gibi geldi bana.

yakışmış hocam sürüş sonrası yorumlarınızı da bekliyoruz azıcık zayıflayayım suitlerden ben de sipariş geçeceğim:) Bir de paylaşmak isterseniz boy kilo ve aldığınız bedeni yazar mısınız sipariş geçeceklere fikir olur

@Oğuzhan Yazman Yarım saatlik bir sürüş yaptım hocam az önce. Çok güzel üstümde ne ter kalıyor ne de popo ağrısı hissediyorum. Armadillo ped diğer kullandığım pede (elastic ht90) göre çok daha rahat. Boş bir günümde uzun bir yolculukta tekrar deneyimleyeceğim hava durumuna göre. Bugün rollerda deneyebildim yorumlarım buna göre.

@onurguler Bütün pedler çok rahat hocam gönül rahatlığıyla istediğini alabilirsin ama ben armadilloyu çok beğendim.

Son düzenleme:
Sarı formayı ve 279 tl olan armadillo pedli taytını aldım. Fikir vermesi açısından paylaşmak istedim arkadaşlar.

Çok yakışmış hocam, güle güle kullanın. Arkadaşlara katılıyorum fotoğraflar oldukça başarılı, katalog çekimlerinden daha iyiler hatta. :)

@makaram Evet ya bu Özcan Güler. Bak bu sora tekstile hayranlığım bir kez daha arttı. Aramızdan bir arkadaşın katalogda model olarak çıkması hoş oldu. @Özcan güler kendisini bu spora adamış sportmen ve camiaya katkısı olan bir arkadaş. Helal olsun sora tekstile. :harika:

Hocam tayt sanki bir tık kısa yapılmış gibi geldi bana , bi tık sıkıyor evet.. fikir oluşturması açısından kgmi belirtmiştim. Cok sıkı sevmeyenler bir üst beden almasında fayda var derim. ( Tayt için konuuşuyorum )
Haklısın bir beden büyüğünü almak gerek. Hem kısa hem dar olmuş. Çok teşekkür ederim cevabın için. :harika:

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
sora tekstil siparişleri yurt içi kargo ile mi gönderiyor? siparişimde kargom nerede'ye basınca garip ortada tire (0000-0000 gibi) olan bir numara çıkıyor. Kargoyu nasıl takip edebiliriz acaba?

Bugün totalde tulum ile 70kmlik bir sürüş yaptım, izlenimlerimi paylaşmam gerekirse.

Teri dışarı atma özelliği gerçekten başarılı ama bunun yanında kumaşı çok ince buldum. İçimde içlik olmasına rağmen bazen üşüdüğümü hissettim. Ekstra olarak üstüne rüzgarlık sipariş edicem. Hem ekstra bir katman hem rüzgarı kesmesi için.

Pedden baya memnun kaldım ben, destek noktaları normal yüzeylere göre daha kalın.

Tulumun üst kısmının askılı tayttaki gibi taytı tutmasını isterdim ama kumaş esnek olduğu için tutmuyor bana bu konuda yetersiz geldi.

10 üzerinden puan versem 8,5 olurdu, tavsiye ederim.

Yalnız siteye ilk girildiğinde fiyatlar Avro olarak görünüyor, 2-3 saniye sonra TL fiyatı beliriyor.

AB'ye satış mi yapıyorlar acaba diye düşünüyorum. Eğer öyleyse Sora'ya yakışır, ürünlerin kalitesi Türkiye'yi aşan cinsten olmaya başladı.

Arkadaşlar sora’nın ht 90 elastic Pedini kullanan var mı ? Sitesinde en ucuzu bu ayrıca milli takımında bu pedi kullandığı yazıyor

sora tekstil siparişleri yurt içi kargo ile mi gönderiyor? siparişimde kargom nerede'ye basınca garip ortada tire (0000-0000 gibi) olan bir numara çıkıyor. Kargoyu nasıl takip edebiliriz acaba?
Bana gelen paket yutkiçi kargo ile geliyor. Telefonun beceremediğim bir özelliği yüzünden mailden direk yurtiçinin sayfasına gidemiyorum ama ayrı olarak yurtiçi gönderi takibi sayfasını açıp takip no yapıştırdığım zaman sistem çalışıyor.

Beden için siparişten sonra gecenin bir körü gönderdiğim maile ertesi gün Girayhan Bey dönüş sağladı.
Bugün de mail ile siparişim kargoya verilmiş olarak bilgilendirildim. Süreç gayet hızlı ve pürüzsüz çalıştı artık kargo firmasının insafına kaldık bu pandemi döneminde.
Bugün askılı tayt siparişim elime ulaştı ve daha fazla istediğim gibi olamazdı tam oturdu,
örnek olması açısından ölçüleri yazayım:
Boy:171
Kilo: 70
Bel: 84
Basen: 92
Bant: 44
Tayt Bedeni: M

Geri