Scudo Sports

Sora Tekstil

Scudo
@Rhodiumm böyle alternatif seçenekleri olması gerçekten çok güzel, keşke her Türk firma bu şekilde çalışsa da bizde destek çıksak

Soranın satış politikalarını ve satış sonrası desteklerini çok başarılı buluyorum, özellikle websitelerine emek vererek gerçek forma fotoğrafları koymaları harika ! En basit şekilde bakarsak ne aldığımızı detaylı olarak görebiliyoruz.

Sosyal medyadan takip ediyorum bu hafta yeni ürünler ekleyeceklerdi Yücel Çakıroğlu fotoğraf çekimlerini yapıyormuş, bakalım neler gelecek yeni ürünlerden.

Fiyatlara çok zam mı geldi bana mı öyle geliyor?

Bu ara ben de Sora Tekstil ile Decathlon'un ultralight yelekleri arasında kaldım. Sora Tekstil'in yeleklerini kullananlar var mı? Nasıl ürünler? Performansları nasıl? Bilen varsa yeşillendirirse sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Yeni eldiven serisini siteye eklemişler. Geçen ay yeni eldiven almasaydım sırf denemek için almak isterdim çünkü tasarımı oldukça farklı; yüksek bilek, jel/dolgu desteği olmadan desteklediği vurgusu,... Alıp deneyen olursa izlenimlerini paylaşırsa çok güzel olur.

Kışlık ürünlere çok yoğunlaşmıyorlar eskisi gibi, bence bu büyük bir eksiklik. Nerede softshell ceketler kardeşim, yapsanız da alsak :)

Ben de yeni eldiven almış olduğum halde yine de bugün bir adet sipariş verdim. Sora nın ürünlerini çok beğeniyorum. Instagram hesaplarına mesaj atıp çorap üretip uretmeyeceklerini sordum. Şuan geliştirme sürecinde olduğunu soylediler. Yakın zamanda satışta görebiliriz.

@Yusuf Ziya Aktaş Yusuf Bey Ekşi sözlükten çıktım yeşillendirmeye geldim bir sayfa öncesine zahmet edip tıklarsanız resimleriyle birlikte gerekli açıklama sizi yeşillendirecek şekilde gözleriniz önünde olacak.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
Ben de siparis verecektim. Peki hersey yoluna girdi, yazin bisiklet surebildik. Bu eldivenler yuksek bileklerinden dolayi gunes yanigi biraz daha yukarida olmayacak mi? Surekli kullanimda garip gozukebilir.

Siteye yeni ürünleri eklemişler renkler tasarımlar hoşuma gitti

Ülkemizde böyle işler yapan yerli üreticilerin olması gerçekten çok güzel

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
(link)tayt fotoğraflarında tayt altında base layer da var. Umarım uygun fiyatlı yazlık ve kışlık base layerlar da listeye eklenir. Şaka maka Sora tam set dolap dizdirecek bizlere.
Ne eksik:
Soft shell
Şapka
Ayakkabı kılıfı
Çorap
Baf

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
(link)tayt fotoğraflarında tayt altında base layer da var. Umarım uygun fiyatlı yazlık ve kışlık base layerlar da listeye eklenir. Şaka maka Sora tam set dolap dizdirecek bizlere.
Ne eksik:
Soft shell
Şapka
Ayakkabı kılıfı
Çorap
Baf
Buff'ı bir kaç sene önce biz toplu sipariş verdiğimizde göndermişlerdi. Belki kendileri ile iletişime geçerseniz temin edebilirsiniz. Soft shell gerçekten eksiklik ama ürün gamlarında.

Kışlık uzun taytını bugün sipariş verdim. Ordu'nun biraz daha soğuğu var idare eder beni inşallah o zamana kadar. Cidden sitede yazdığı gibi 6 saat popo ağrısı olmadan sürebilir miyim merak ediyorum.

@Tutmosis89 Eldivenler gelince paylaşır mısınız hocam eldivene ihtiyacım var Fotoğraflarda güzel gözüküyorlar.

Ben de yeni eldiven almış olduğum halde yine de bugün bir adet sipariş verdim. Sora nın ürünlerini çok beğeniyorum. Instagram hesaplarına mesaj atıp çorap üretip uretmeyeceklerini sordum. Şuan geliştirme sürecinde olduğunu soylediler. Yakın zamanda satışta görebiliriz.

@Tutmosis89 Eldivenler gelince paylaşır mısınız hocam eldivene ihtiyacım var Fotoğraflarda güzel gözüküyorlar.
Eldivenler geldi. haftasonu sürüşte kullanıp deneyimlerimi yazicam. Ama guzel gibi eli güzel sariyor. Ama tabi once bir kullanmak lazim.

Benimde eldivenler geldi.Fotoğrafları çeken güzel çekmiş :) evet fotolardaki gibi hemen hemen.Eli güzel sarıyor.Sanki 1 yıl dayanır
sonra kaldır at gibi.İndirimli hali 39 TL çok bence.Tabi onların bir hesabı kitabı vardır kendince.Yurt dışından aldığım eldivenler var
3 yıldır kullanıyorum taş gibi.Aynı şekilde bunları da kullanacağım ama bu kadar uzun süre dayanacağını sanmıyorum.Düştüğünüzde
ellerinizi koruyacak silikonlar yok.Bu eldivenler daha çok görüntü amaçlı bana göre.Görüntü olarak da güzel.Hayırlısı bakalım...
047C296D-39DD-48F3-A1DD-D0F1BCFAE0C6.jpegDB021118-E303-4438-8569-EC02F524FFBA.jpeg4D63EA10-2902-41D6-87D3-2691A111E826.jpeg081EE657-DCE5-4BC6-974F-4F58D3398D54.jpeg0AF84C63-56A8-48A1-A229-EE962CA60170.jpeg4D33D9D6-D876-42DF-A88F-3B4864822362.jpeg

Son düzenleme:
Geri