Scudo Sports

Sora Tekstil

ndhakara

Forum Demirbaşı
Tepki
941
İsim
Cihat
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Sora Tekstil uzun aradan sonra tekrar perakende satışına başlıyor olacak ki yeni web sitesi açmış: (link)
şimdilik sadece 3-4 parça şey var ama herhalde devamı gelecek ki sayfayı açmışlar. Umarım önceki duruma benzer bir bezginlikle satışı kapatıp vazgeçmezler.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Scudo
Aşırı pahalı gözüküyor. Jordanredle yarışabilmrsi için fiyatlar bunun yarısı vs. Olmalı.

Ürün kalitesi , jordenred ile kıyaslanamaz....

2 aydır bekliyorum yeni ürünler koysunlar diye ama bir değişim yok

• Beğen
Tepkiler: Arkockutay
Hem Jordanred hem de Sora'dan forma almış biri olarak şöyle bir kıyaslama yapacak olursam; öncelikle Jordanred'in kıyafetleri daha ağır. Kumaş kalınlığındandır herhalde ama hissedilir bir fark var. Ve yine kumaş kalınlığından dolayı teri efora bağlı olarak hissedilir derecede tutabiliyor.
Decathlon, dhb taytlarla yine Jordanred taytı kıyaslarsam aynı durum tayt için de geçerli. Kumaşı daha kalın ve ağır. Ama ter sorunu taytta yok ya da hissetmiyorum. Ama mesh padi oldukça kaliteli. Kumaş kalınlığını da içini göstermemesi durumundan dolayı tercih ettiklerini sanıyorum. Keza satış sayfalarında belirtilen özellik listesinde de vurgulanıyor.
Benim tercihim Sora olurdu ama ten göstermesin gibi bir önceliğim olsa Jordanred'i tercih ederdim çünkü ürünleri kesinlikle kalitesiz değil.

Bu site zaten epey süredir var, her gün kontrol ediyorum yeni ürün eklenecek mi diye.
Geçenlerde ufak bir indirim yaptılar o kadar. Çok defa mail atıp yeni ürün ekleyecek misiniz diye sordum, cevap vermediler.
Bekliyoruz bakalım

@ndhakara
Soranın bir çok tayt ve formasını kullanıyorum, hiçbiri teni. Göstermiyor...

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@Adrenalin26
Katılıyorum. Takım formalarımızı sora'ya yaptırıyoruz. Kesinlikle bu tip bir sıkıntımız olmadı.
Bu arada jordanred ve sora'nın ped'leri aynı yerden ithal bildiğim kadarıyla. Yani ped kaliteleri aynı. Ama kumaş ve dikim ve kalıplar konusunda sora çok daha önde.

Yanlış anlaşılma olmasın Sora teni gösteriyor demedim. Jordanred'in kumaş kalınlığında bu konuda ekstra hassasiyet olabilir demek istedim. Ama formalarda az da olsa ten görünüyor ki formada hiç sıkıntı değil. Hatta ince daha nefes alıyor olması ter konusunda avantaj.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Ben forma olarak Sora tekstili tercih ediyorum. Uzun yıllardan beri kendimde tekstil sektöründe çalıştığım için herşeyi en ufak detayına kadar çok iyi biliyorum. Sora tekstil hem dikim hemde kumaş kalitesi olarak Jordanred'den daha önde. Jordanred kumaşları oldukça kalın bana göre bisiklet için uygun değil. Bisiklet sürerken oldukça efor sarfediyoruz kumaşın nefes alabiliyor olması teri dışarı atması çok önemli. Jordanred forma hiç kullanmadım ama arkadaş çevremde kullananlardan gözlemleğim ve aldığım geri bildirimler doğrultusunda düşüncem bu oldu.

Istedigimiz tasarimi yaptirabiliyor muyuz?

@denizyalin
Özel tasarım için; (link)

@BerkEvren
Uzucu olan jordan red gibi tek urun siparis veremiyormusuz

Siteye yeni ürünler eklenmiş beyler. Regualer fit modeller.

Hem racing fit forma yok hem de fiyatlar fazla gibi hazır kalıplar için düşünürsek.

tasarımlar, sunum, site içeriği vs. çok amatörce. jordanred bu konuda çok daha önde. bir mal ne kadar da iyi olsa iyi pazarlama her zaman daha önemlidir.

• Beğen
Tepkiler: Ozan_ozaN
beden tablosuna göre L beden 92-98 cm göğüs, XL beden 98-104 cm göğüs yazıyor.

ben az önce göğsümü ölçtüm tam 98 çıktı. hangi bedeni alcam? bel ölçüm de 92. L beden 88 e kadar, XL de 88 sonrası.

kilo 75

hayatımda hiç bir giysim XL olmadı. o yüzden tereddüt yaşıyorum beden seçme konusunda.

jordanredde ise M ve L bedeninin üst ve alt limiti 98cm. M almıştım tam olmuştu. ama o regular fit idi. soradan beğendiğim forma racing fit. racing fit darlar mı beni L beden alsam? daha önce racing fit giymedim.

Benim boy 178 kilo 73 large beden racing fit forma aldım tam oturdu diyebilirim, hatta eğilince karın kısmında hafif potluk yapıyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: makaram
@Gringo1903 aynı boydayız. kilom da 74-75. bana da L olur o zaman. olmazsa değiştiririm artık.

• Beğen
Tepkiler: Gringo1903
Boy 174, kilo 72, göğüs ölçüsü 91. Hem Sora M aldım hem Jordanred M aldim regular fit tam oldu ikiside.
Racing fitte ise bir beden büyüğü öneriliyor.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Geri