Veto8
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.735
Görüntü aynı gibi ama 2300 gram ölçtüm ben ve akıcılığı gerçekten iyi benimkilerin. Üzerinde quando göbek yok ama.Carraro'nun jant seti görünüş olarak bisikletimin fabrika çıkışlı jant setiyle aynı duruyor. (Bianchi SLR 600) Eğer aynı jantlarsa Quando göbek bulunmakta, jant seti ağırlığı 2.5 kg civarında, göbek akıcılığı belli bir zamandan sonra arkanızdan birini çekiyormuşsunuz gibi azalıyor ve çok berbat bir tel örümü var. Tel örümü yüzünden tel kırılması ve akort bozulmasına da çok uygun bir jant. Bilginiz olsun o jantlar sizi en berbat zamanda en ıssız yerde tek başınıza bırakabilir.
@karbonmasa
Ne zaman aldiniz, kac km kullandiniz?
Carraro CR-RACE 042 ve Mosso Cavalier 700 Sora arasinda kaldim.
Mosso'nun gorunusu cok iyi duruyor jantlardan dolayi ama bir arkadasim o jantlardan uzak dur, yan ruzgardan cok etkileniyor dedi.
@karbonmasa
Ne zaman aldiniz, kac km kullandiniz?
Carraro CR-RACE 042 ve Mosso Cavalier 700 Sora arasinda kaldim.
Mosso'nun gorunusu cok iyi duruyor jantlardan dolayi ama bir arkadasim o jantlardan uzak dur, yan ruzgardan cok etkileniyor dedi.
Rubleyi değiştirdiniz mi orjinal ruble ile yokus performansı nasıl bende yeni aldım ama deneme imkanım olmadi heycanla süreceğim günü beklıyorum@-Skynet-
tek vites katlanırı bile 1000 tl üstü fiyatelimizdekilerinin değerini bilmemiz gerek sanırım
bende triban 520 var oran orantı kötü 11-30 11-32 ruble düşünüyorum rubleler bile ucuk fiyat ama napıcaz bilemiyorum![]()