Scudo Sports

Sony Aksiyon Kamerası FDR-X3000R

Ahmet bey göğüs aparatı olarak sony nin orjinal ürünü mü yoksa piyasada standart olarak aldığınız bir ürün mü kullanıyorrsunuz

Scudo
@mertgulkokan video çok şeyi ortaya koymuş vallahi. Görüntüleri izleyince ben xiaomi yi gibi dandik bir kameradan direk buna geçme isteği duydum :) önümüzdeki aylarda ABD ye gideceğim gene masrafa gireceğiz galiba :D

@Serrchi

teşekkürler @Serrchi tercih etmemdeki bir diğer sebep ise telefon olmadan çektiğim yeri görebilmekti. 4K çekmesi işlemci gücü daha iyi olması da demek bir bakıma 1080p yüksek fps de kayıt edebiliyorsun (AVC/H.264) sony kendi üretimi Exmor R sensor kullanıyor bir çok kamerada da sony sensor olduğunu görürsünüz..

@mehmetsunu fiyat performans ürünü değil 1900TL yaklasık (F/P ürünler Sjcam,Eken, Yi 4K ) ama Yi4+/Hero 5 düşünüyorsanız bu üründen yana tercihinizi kullanabilirsiniz..

IPHONEDO yapmıs olduğu inceleme diğer incelemelere göre daha tarafsız olduğunu düşünüyorum..

@isamorgilAnlamadım hangisini alacaksınız gopro mu sony mi

Direk sony alacağım
Benim en büyük derdim görüntü sabitleme ve optik sabitleme çok iyi iş görüyormuş.

@isamorgilAynen bende optik sevdasına sony aldım ama resimde çekerim derseniz gopro daha pratik
Sony nin üstünde ekran yok ya kendi küçük ekranından ya da telefon aplikasyonu ile çekmek gerekiyor ama goproda ekran üstünden olduğu için daha kolay diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@mertgulkokan
Resim onların olsun bana optik sabitleme lazım cyclocross kullanıyorum düz maşa ile arazide resmen video da deprem oluyor :)

@mertgulkokan

Ben Trust marka aldım, kaliteli ve sağlam. Ama Sony’nin kendi göğüs bandını tavsiye ederim. Trust, dikdörtgen formlu kameralara (gopro ve benzerleri) daha uygun.

• Beğen
Tepkiler: mertgulkokan
arkadaşlar ben hero 6 ile sony arasında kaldım. Youtube incelemelerinde hero 6 daha canlı görünüyor. Sizce hangisi alınmalı?

Hero 6 imaj stabilizasyonu açısından yarım tık daha iyi ama renkler ve görüntü kalitesi hala X3000 de daha iyi

Vala sonynin kendi aparatını kullandım daha çok titreşti

@mertgulkokan
Bisiklete mi bağlı göğüs aparatımı var. Ben kask'a bagladım bukadar titreme yapmadı...

@tsahnaGidona orjinal sony aparatı ile bağlı ancak aparat yüksek olduğu için mesafe uzadığı için çok titreşim yapıyor başka aparat vardı 20 liralık bu kadar yüksek değil titremiyordu gidon için farklı bir iş yapacağım. Bunu alınca denemek istedim
e288887f57e77ef953e2c58aa1a2b683.jpg

@mertgulkokan bu hali ile droplardan tutunca sorun olmuyormu ? o kadar yüksek ki sanki kafana çarpacak :ssrtcbya:

@isamorgilArada bir aparat var onu çıkardım ama yine titriyor ürün 2 parça bununla istediğiniz açıyı ve istediğiniz yere bağlama özelliği var ama bakacağım artık

@mertgulkokan

evet bisiklete baglı oldugu için yapmış olabilir göğüs yada kask'a bağlamanı öneririm ...

Aparatı gidondan söküp gidon boğazına taktım. İlk izlenimim titreşimin azaldığı yönünde
0fba5287518baccff134033fff6fe6af.jpg

Kullanıcılar olarak eklemek istediğiniz birşey var mı. Yaptığınız paylaşımların üzerinden epey zaman geçmiş uzun süreli kullanımlarınızda durum nasıl hala tavsiye ediyormusunuz ?

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Geri