Scudo Sports

Sony Aksiyon Kamerası FDR-X3000R

@mertgulkokan abi şu alttaki bilgileri nasıl yapıyoruz, anlatabilir misin?
Bulamadım bi türlü

Scudo
@BeyazzŞu an hala aksiyon kamera sektöründe alternatifi yok. O derece başarılı.

• Beğen
Tepkiler: Beyazz
@hydrocon
Burada paylaştığınız bilgiler ışığında bende kamerayı satın aldım. Şöyle bir durum var herkesin çektiği videolar gibi rüzgar sesi az olmuyor bende yani insanlar yavaş mı gidiyor da bu rüzgar sesini almıyorlar. Bende konuşma sesini bastıracak kadar rüzgar sesi var. En son önüne sünger koymayı düşündüm.
Bu arada Sony yazılımı çok başarısız bugüne kadar hep garmin kullanıyordum kamera ile birlikte Sony PlayMemories programını denedim çok ağır kalıyor aynı şeyleri yaşayan varsa garmin virb edit programını tavsiye ederim.

@Beyazz
"Wind Noise Reduction" ON olmasına rağmen mi bu kadar rüzgar sesi oluyor?

Ben Movie Creator da çok problem yaşıyorum. 2-3 videonun belli yerlerini kesip birleştirirken ön izleme kasılıyor. Ne nereden kestiğimi ne nereye kadar kestiğimi düzgün göremiyorum. Dosyaların büyüklükleri nedeni ile bilgisayar da kasılıyor tabi.

• Beğen
Tepkiler: Beyazz
Aynı kameranın 4K olmayanını gördüm az önce. O da optik sabitlemeliymiş. Aralarındaki tek fark çözünürlük mü, bilen var mı?

@Koray Gürel
Evet ON durumunda iken aşırı derecede rüzgar sesi alıyor şu var minimum hızım 45-50 idi sürekli olarak körfez turu yapıyordum. Belki desem orası çok rüzgarlı ama başkalarının videolarında çıt yok anlamadım gitti.
Movie Creator tamamen boş işmiş onu öğrendim ben tek artısı haritayı çok güzel eklemesi onun dışında garmin virb edit çok daha hızlı ve çok daha fazla edit seçeneği mevcut kalp ritminden kadansa kadar herseyi ekleyebiliyorum

@Özcan.
Bahsettiğini kamera sanırım Sony HDR-As300. Bildiğim kadarıyla aktarayım aralarında ki fark dediğiniz gibi başta çözünürlük.. Karşılaştırma yaptığımda durum ekranı, motion shot LE ve yüz algılama diye farklılıklar çıkıyor.
edit: x3000r su sıçramaları ve toza dayanıklı olarak geçiyor

• Beğen
Tepkiler: Koray Gürel
Sony ActionCam HDRaz1VR mini model kullanıyorum, özellikle kask üstündeyken hissedilmemesi. Küçük ve hafif olması avantajlı fakat küçük oldugu için pilide küçük.Max 1.5saat dayanıyor pili.. Steadyshot özelliği oldukça iş goruyor, su sıçratması ve toza dayanıklı olması özellikle beklenmedik şekilde yagmur bastırdıgı anda çok iş gördü. Anlık olarak ve kameranın durum hakkında bilekten lcden kontrol edebiliyorsun.

Geri