Scudo Sports

Sony Aksiyon Kamerası FDR-X3000R

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
310
Aksiyon kamerası alma yönünde niyetliydim bisiklette de çok fazla titreme olacağından "optical image stabilization (OIS) " olması nedeniyle sony'de karar kıldım ... Electronic Image Stabilization (EIS) göre çok önde..
"Action cam travel kit" olarak geldi. (ek olarak resim de de gördüğünüz tek el ile çekim yapmaya yarayan "finger grip" ile geliyor..)o_O
141044 dosyayı görüntüle
gelelim kutu içeriğine ..
141044 dosyayı görüntüle 141046 dosyayı görüntüle
141050 dosyayı görüntüle 141051 dosyayı görüntüle
  • Şarj edilebilir pil paketi (NP-BX1)
  • Micro USB kablosu
  • Başlangıç kılavuzu
  • Su Altı Muhafazası (MPK-UWH1)
  • Aksesuar Tokası
  • Canlı Önizlemeli Uzaktan Kumanda (RM-LVR3); Bilek Kayışı, Bağlantı Adaptörü ve İstasyon öğelerini içerir
  • "Finger grip"
şimdilik bu kadar arkadaş kullandıkça burdan paylaşırım..

Scudo
Finger grip i tr de bulana kadar göbeğim çatladı. Bu set ne yazık ki ülkede satılmadı R paketi satıldı housing ile.

Kendi segmentinde rakibi olmayan harika bir ürün bütçesi müsait olanlara tavsiye olunur. Ayrıca güle güle kullan kardeşim [emoji1360]

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Cihaz güzelmiş, görünütü kaliteside süper Eskişehiri bir başkla güzel göstermiş :) Lakin fiyatı baya baya güzelmiş:) Youtuber lar için güzel alet fakat, hoby için çekim yapanlara biraz tuzlu gelebilir...

@mertgulkokan

GPS kapalıyken bile inanılmaz güç çekiyor. Aynı sorunu bende yaşadım, gps i kapatınca çözüldü bilginize.

• Beğen
Tepkiler: mertgulkokan
@mertgulkokan
bluetooth u kapalı tut ( kamera üzerindeki), 6 ay kapalı kalan cihaz şarjı hiç azalmamış olarak açıldı

• Beğen
Tepkiler: mertgulkokan
Güzel bir karşılaştırma var burada; (Sony - Hero ve Yi 4K)

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@Adrenalin26

@Adrenalin26 Bana Gopro Session cipsten çıktığında (ruffles çekilişinden kazanmıştım) ne yapayım bunu diyordum fakat şimdi ''timelapse'da 12 MP olsa daha iyi olur, 4K da çekeydi iyiydi, ah kendinden titreşime mani olsa, tek kamera da yetmiyor (cidden yetmiyor)'' diye gözü uzun zamandır bu cihaza dikmiş durumdayım. Çocukluğu SLR makinelerin içinde geçmiş birisi olarak biraz anılar, biraz da kendi açısından dünyayı gören birisinin bunu başkalarına da gösterme isteği kaşındırıyor.

Güle güle kullanın @tsahna Sony FDR 3000 hala kulvarında rakipsiz bence, 4K çekim ne işinize yarayacak, nerede oynatacaksın diyenlere pek aldırmayın, günümüzde sinema filmleri 8K'larla çekilmeye başlandı ama gösterimde herhangi bir K'dan bahsetmek söz konusu bile değil. Amaç daha çok ve kaliteli veri kaydedip bunu istediğiniz ölçeğe indirebilmek.

Gopro hero 6 da stabilizor optik mi yoksa hala yazılımla mı yapıyor ?

Bisikletforumda almış olduğu ürünün fiyatını paylaşmama gibi bir özür durumu var. medyamarkette ki fiyatının 2000 civarı olduğunu belirteyim. Bu fiyatla gopro serisini bile sollamış ve fiyat bakımından tahta oturmuş olduğu görünüyor. Fiyatının karşılığını mutlaka veriyordur ama bir F/P ürünü olduğuda söylenemez.

Bir yıl önceki fuarda 1200tl ye satıldı. Ben mayıs gibi 1700 e aldım. Şimdi görüyorum ki fiyat daha da yukarı çıkmış.
Örnek olması açısından videonun tamamı X3000 ile çekilmiştir.

Güzel günlerde kullanın. Çok başarılı bir kamera. Gopro hero6
@mertgulkokan Yazılımla yapıyor ama optikten farkı yok diyebilirim. Çok iyi bir yazılım var

@Onur Ali İmrenElektronik sabitleme hiç bir zaman optik gibi başarılı olamaz zaten sony nin bu konudaki farkı bu

@mertgulkokan hero 5 için herhangi bir cevap vermediniz? alanım değil ama eis bazı yerlerde ois den daha iyi. Çünkü optikteki r.o.m oranı gövde ile ilgili. Eis de biraz daha özgür alan var gibi. Neyse zaten ben şu şundan iyidir demedim, gp6 için eis çok iyi dedim. konu bu bile değil, görmeniz açısından ikisi arasındaki fark

@Onur Ali İmrenBenim merak ettiğim konu hero 6 da optik mi elektronik mi olduğuydu. Sizde hala elektronik dediğiniz için cevap bana yeterli oldu zaten.
Sony alırken oldukça araştırdım. Özellikle motorsiklet ve bisiklet gibi araçlarda kullanımda optik sabitleme oldukça faydalı ve ciddi anlamda fark yaratıyor.
Diğer bir konu hero 5 den 6 ya geçişte görüntü sabitlemede ciddi bir iyileşme var diğer videoları da izledim iyi olmuş ama yerden gelen sert darbelerde optik sabitleme daha iyi tepki veriyor
Bakalım sony nin yeni versiyonu nasıl olacak

Merhaba. Ben de 2 ay kadar önce Vatan bilgisayardan 1899/6 şeklinde full set olarak aldım. Gayet de memnunum.

Değişik durumlarda kendi çekim örneklerimi paylaşıyorum müsaadenizle. Umarım düşünen arkadaşlara fikir verir.

Selamlar

Gece çekimi, 1080p 60 fps, gps açık

Gündüz hafif arazi, düz maşa Cyclocross, 1080p 60fps, GPS kapalı

4K Timelapse, gün batımı, kamera sabit

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Geri