Scudo Sports

Sonunda Yola Geldim. Bendeee..

@Melih Demir
Teşekkür ederim. Hepimize kazasız belasız kullanmak nasip olsun..

Scudo
Serkan,

senin bisikletinin yaninda baska bir kadro daha gönderiyorum ama süpriz. Paketi acinca sakin düsüp bayilma. Inan bana mutluluktan uca bilirsin. Sunuda yanina eklemek isterim, süpriz olan kadronun üzerinde dura ace 7800 serisi donanim var.

• Beğen
Tepkiler: Berke ve ilker
Hayırlı uğurlu olsun kazasız,belasız güzel günlerde kullanın.

Murat abi'ye sevgiler..:)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Serkanin herhalde bugün en sevincli günü olsa gerek, bisikletine kavustu ve sevincini kendi yolda oldugu icin benim paylasmami istedi.
Mutlaka yarin yazacaktir buraya, ve inaniyorumki bisikletden haric icindeki diger kadroyu görünce düsüp bayilacaktir.:koptum:

Atatürk Havalimaninda, bisiklet yolcu gelis yerinden disariya cikarken serkanin cektigi fotograf.
11909757_877650905655171_743233159_n.jpg

Ve Serkan otogarda evine geri dönüs icin belerken. Paketi ile basbasa kalmis zavalli.:D11846192_877664985653763_726932195_n.jpg

Kutuyu açınca fotoğrafları da ekler her halde, kutusu da güzelmiş, kaç kişi getiriyor bisikleti öyle...:)

• Beğen
@massaget
Inan bana icindekide en az o kutu kadar güzel, artik fotograf ekleyecegini sanmiyorum. Bence yeni bir konu acar.

• Beğen
Yarın sabah ilk isim resim eklemek olacak. Yoldayım evime dönüyorum. Sanırım 04:30 gibi evde olurum. Dayanamayıp kutuyu açarım gibi geliyor ama bilmiyorum.

Heee anladim, madem süprizden istiyorsun özelden iste bari. Öyle herkesin duyacagi bir sekilde söylenirmi böyle seyler.:D :islik:

• Beğen
@Murat Cömez
şaka yapıyorum yahu, zaten özelden genelden bir sürü görüşüyoruz senle. bi isteğim olursa söylerim biliyorsun

@halil ibrahim duran
Bende saka yapiyorum halil.:)

Murat Çömez : Bisiklet severlerin Noel Babası :D

Uslu bir çocuk olursam bana da Campagnolo Chorus arka aktarıcı gönderir mi acaba. :)

Hayırlı olsun çok güzel bir bisiklet, kazasız belasız sürüşler dilerim, daha fazla foto paylaşırsan sevinirim.

• Beğen
Geri