Scudo Sports

Sonunda Yeni Bisikletim "Specialized Allez Sport C2" bol fotoğraflı...

@hakanemrez hocam çok geçmiş olsun, eğer kepekliden aşağı inerken düştüyseniz jantlar feda olsun, çok ucuz yırtmışsınız. Frensiz inmemek lazım o yokuşu, çünkü yapısı itibarı ile insanı gaza getiren bir yokuş.

Scudo
@hakanemrez

Çok geçmiş olsun nazar değmiş güzelliğe :)

Bu arada 76km hız+bayır aşağı düşüşün acilde kırıklar içinde bitmesi en hafif ihtimal olurdu inanın. Sadaka felan verin. :)

• Beğen
Tepkiler: hakanemrez
@hakanemrez çok geçmiş olsun, bisikletinize rengi ve al benisiyle nazar değimiş olabilir. Bisikletiniz çok güzel maşallah, bundan sonra Allah kaza vermesin. Güle güle ve dikkatli padallayın. Tekrar büyük geçmiş olsun.

• Beğen
@Yasinadar
Size de hayirli olsun hocam, gule gule kullanin. Bu rengi de cok guzelmis :D Tabi bu tip renkler fotolardan daha guzel gorunuyor.gercek.hayatta :)

Çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın ,

Bisiklet çok güzel bu arada kazasız belasız iyi günlerde kullanın (kazadan sonra temennimiz olsun:))
Birde müzik aletlerini çoşturuyorsunuz maşallah..

• Beğen
@Kazuya
Teşekkür ederim, yok düşmedim ve ayağa kalktım son anda, o kurtardı beni , bu arada specialized kadrosunu da test etmiş oldum. Ciddi anlamda sağlam bir yapısı varmış. Arka cant eğildi hatta foto atıcam size. Aldım cantı getirdim ilk anı olsun diyerek :)
Güzel bir ders oldu bana. Dün ki 60 km lik turda daha temkinli indim aynı yeri 60-65 km ile. Ve belediyeye yazı yazıcam orasını kapatsınlar, diğer bilmeyenler de düşmesin. Zira oradan hızla düşülse allah korusun düşünmek istemiyorum. !

@Yasinadar
Sağ olasın dostum, bisikletin çok güzel bin kere maşallah... Bu kadroyu seviyorum. Ve sana bişey deyim; rengi de çok güzel. Kırmızı olmasın çok dikkat çekiyor.. Dün turda adamlar karbon bisikletini bir kenara koyup gelip benim specialiazed'i incelediler :) Dikkat çekmek iyi ama işte Nazar ! olmasın boşver..

@Pasham34
Ali teşekkür ederim..

@mahmutymc
Sağ olasın dostum, bu makinelerle hız yapılıyor malesef dikkat etmek gerek ... Altından uçuyor cihaz ..
Enstrumanlar benim hayatım, teşekkür ederim.. :)

@mehmet.ali
Kesinlikle haklısın.. Grupta olan prof. bisikletçi dostlar aynısını dedi. Oradan takla atmadan kurtulman büyük nimet dediler. Ki o sırada ben ne oldu falan diyorum :) tam idrak edemedim olayı o an da :)

Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın. güzel seçim:harika:

• Beğen
hayırlı olsun bol pedallamalar:):)

• Beğen
Hayırlı olsun dostum.Bende de Smartweld comp kadro olanından var çok memnunum.Gidon bandı beyaz olduğu için çabuk kirlenecek ilk değiştireceğin o olacak.Sele cok iyi.Ben kadro icin parayi verdim uzerindekiler zamanla degistirilebilir.İlk fırsatta bir zonda jant mukemmel olacaktir ikimizede[emoji41]
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161103/c4a2d54f1e4eba62527556fce049f2f5.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20161103/372785533be7e9664ff21a4453481954.jpg

Hayırdır hocam satıyor musunuz ?

• Beğen
@Kazuya

Vallahi bazen karbona geçeyim mi diye satmayı düsünuyorum;)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@volkan Öz hocam hatlar karıştı:) konuyu paylaşan arkadasa demiştim:) sahibinden de ilanı gördüm de.
Bu arada bende de allez sport var. Bir ara baya düşündü karbonu ama , aldık mı iyi bişi almak lazım, bu kadrolar çoğu karbondan guzel, yani bence:)

@volkan Öz
Sizin de çok güzel rengi vs. Birde üst Borudan içinden geçen kablo çok güzel olmuş . neden benm sport C2 de bunu yapmamislar anlam veremedim. hoş tarmac serisinde de o kablo dıştan . tek gözüme batan yer burası oldu :)

@Kazuya
Volkan almanya da Canyon buldum, hatta gideceğim yerde direk satan bayii varmış orada ki müzisyen dostlarım söyledi . 3 hafta içinde satarsam kesin onu alicam . yok satilmaz ise büyük ihtimal ultegra grup set alicam . Bu bisiklet tutkusu bitmiyor, aşıyı aldık ..:) ankaradan bisikleti görmek isteyen olursa buyursun gelsin misafirim olsun .

Grup setten önce jant almanızı tavsiye ederim.He ikisinide alırım diyorsanız çok daha iyi olur..2 kilo jant ve sert degil.

@volkan Öz
yurt dışında hangi cantları uygun fiyata alabilirim ? link atar mısınız ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri