@Kazuya
Teşekkür ederim, yok düşmedim ve ayağa kalktım son anda, o kurtardı beni , bu arada specialized kadrosunu da test etmiş oldum. Ciddi anlamda sağlam bir yapısı varmış. Arka cant eğildi hatta foto atıcam size. Aldım cantı getirdim ilk anı olsun diyerek
Güzel bir ders oldu bana. Dün ki 60 km lik turda daha temkinli indim aynı yeri 60-65 km ile. Ve belediyeye yazı yazıcam orasını kapatsınlar, diğer bilmeyenler de düşmesin. Zira oradan hızla düşülse allah korusun düşünmek istemiyorum. !
@Yasinadar
Sağ olasın dostum, bisikletin çok güzel bin kere maşallah... Bu kadroyu seviyorum. Ve sana bişey deyim; rengi de çok güzel. Kırmızı olmasın çok dikkat çekiyor.. Dün turda adamlar karbon bisikletini bir kenara koyup gelip benim specialiazed'i incelediler

Dikkat çekmek iyi ama işte Nazar ! olmasın boşver..
@Pasham34
Ali teşekkür ederim..
@mahmutymc
Sağ olasın dostum, bu makinelerle hız yapılıyor malesef dikkat etmek gerek ... Altından uçuyor cihaz ..
Enstrumanlar benim hayatım, teşekkür ederim..
@mehmet.ali
Kesinlikle haklısın.. Grupta olan prof. bisikletçi dostlar aynısını dedi. Oradan takla atmadan kurtulman büyük nimet dediler. Ki o sırada ben ne oldu falan diyorum

tam idrak edemedim olayı o an da