Scudo Sports

Sonunda Yeni Bisikletim "Specialized Allez Sport C2" bol fotoğraflı...

Scudo
Güle güle kullanın, aynı bisikleti kullanan bir arkadaşım var gayet memnun.
Uzun bir süre bunu kullanırsınız.
En başından beri söylediğim gibi bizim seviyemizde kullanıcı ekipmanlar arasındaki farkı çok farketmez, önemli olan baktıkça içinizde binme isteğinin olması.
Zaman geçtikçe hevesiniz arttıkça daha hafif, daha pahalı, daha güzel olanını alırsınız. :)

Keyifli sürüşler.

Şaka bi yana turkiyede bsiklet camiasinin iki tane fetişist oldugu konu var biri brokks seleler, digeride kamyon öhö pardon " canyon" bisletler

• Beğen
Tepkiler: hakanemrez
@Tolga Uşaklı
Evet Tolga, bu bisiklete baktikça içim açılıyor . Bu arada ağırlık 9.18 kg. ilerde update ederek 8.4 kg civarına getirebilrim sanırım .
Bu arada sora grupset ile 105 set arasında fiyat olarak 400 tl var. Ben daha yüksek rakamlar olduğunu sanıyordum .
Bunu biraz kullanıp direk 105 grup set ile update edebilirim .
Ve 105 setli bir specialized gayet şık durur bence .
Yurt dışından karbon sele ve sele borusu bakicam . bir de uygun olursa iyi bir cant seti alicam. getirmesi kolay onları .
Bu arada bana Spd ve ayakkabı için model önerir misiniz ? Almışken onları da almak istiyorum .

(link)

Bu model nasıldır . sanırım kampanya var merlin'de.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ben buna lamborjini demek istiyorum.

• Beğen
@Fat1h
fena isim olmadı Fatih .. en son "red dream ' demiştik :)

• Beğen
Tepkiler: Fat1h
@hakanemrez o ayakkabiyi kullaniyorum ve cok memnunum. Pedalla birlikte siparis ver, pedal 40 liraya gelmis oluyor. Turkiye fiyati 140 lira, istemezsen satarsin rn kotu 120 liraya :D

@Auron Sanchez
Merlin'de kini diyosun değil mi ? :) sanırım oradan Alabilirim.
Bir de şu crankbrothers marka var onlar nasıl ?
Bisiklet kırmızı diye kırmızı olanını da almak geçiyor içimden ..

CrankBrothers Candy 1 Kilitli Pedal
(link)

Bu ürün ?

@hakanemrez Valla para olursa neden olmasın hocam kaparım hemen :) Bakarız beğenmezsiniz 2. eline de talip olurum:D

• Beğen
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de bir allez c2 kullanıcısıyım. Yeri de gelmişken tecrübeli arkadaşlara da danışmak istediğim bir konu var. Bu allez serisinin yanlış bilmiyorsam 3 serisi var. düz c2, elite ve sport . Acaba bunların arasında ne farklar vardır grupsetlerin dışında? Kadro geometrileri aynı mıdır mesela? Grupset ve jant değişimi yapsam ben de bir sport yada elite sahibi olabilir miyim?

@hakanemrez

Ben geçin derim. Böyle bir bisiklete yakışır :)
Öte yandan performans düşünüyorsanız mutlaka farkını göreceksiniz.

• Beğen
Hayırlı olsun Hakan. Her ne kadar ultegradan soraya iniş yapmanı tasvip etmemiş olsam da, :) güle güle kullan, kazasız belasız. Güzel bisiklet. Ayrıca gitmişken mutlaka kamyonları incelemeni öneririm ;)

• Beğen
Hayırlı uğurlu olsun Kazasız Belasız Full Nabızlı kullanman dileklerimde :)

• Beğen
@hakanemrez Hayırlı olsun albenisi yüksek bir bisiklet tercih etmişsiniz. Kilitli pedala geçme konusunda tereddütünüz olmasın. Hareketsiz vaziyette birkaç kez tak çıkar pratiğinden sonra 1500 km kullandım ve düşmedim. Biraz dikkat ile halledersiniz. Bisikletin rengi çok güzel bu arada. Ferrari kırmızısı havasında :)

Geri