Scudo Sports

Sonunda Mosso 735TCA Tiagra'mı aldım.

@Aazam
Liste fiyatından 9 taksitle aldım hocam. 3000tl...

• Beğen
Tepkiler: chizer.adam
Scudo
@uguryilmaz144 Sundu ile görüştük, liste fiyatında nakite %10 gibi yardımcı olmaya çalışırız dedi.
Şu anda Strava 2000 3.900 TL liste fiyatına sahip, nakit olursa heralde 3.500 - 3.600 TL gibi bir maliyet olacak.
Bende 10 - 15 güne bu bisiklet işini sonuçlandırırım.
Alternatif olarak La Pierre modelleri var, onları henüz inceleyemedim, hafta içi onlara bakacağım.

@Tolga Uşaklı
Tercihiniz ne olursa olsun, şimdiden hayırlı olsun hocam. Bisikletlerin özellikleri ortada. Bir noktadan sonra iş kozmetikte ve bisikleti görünce kurulan duygusal bağda bitiyor. O yüzden size strada 2000, 735tca ya da lapierre sensium300 alın demeyeceğim. Hangisine aşık olursanız onu alın hocam :) 735 benim rüyalarıma giriyordu o derece :)

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
Merhaba Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsınız @uguryilmaz144
Bende uzun arastırmalar sonucunda Carraro 052 Salcano xrs 030 ve Mosso 735 arasından en sonundan rüyalarımı süsleyen Mosso 735 tca 105 almaya karar verdim ve renkte mavi siyah olacak ama hayallerim için bir 15 gün daha bekliyeceğim :)
Profilde sizin bisikletin resmini kullandım insallah alınca kendi mossomun resimlerini koyacağım:harika:

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
@BADSECTOR
Hayırlı olsun hocam şimdiden. Aynı süreç benim de başıma gelmişti. 105 setli olanlar genelde kırmızı oluyor, mavisini bulmanız zor olacak gibi. Ben tiagranın mavisini ve 58'ini epey beklemiştim. Profil resmi de hiç sıkıntı değil hocam istediğinizi kullanabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: BADSECTOR
Teşekkür ederim İstanbul Pendik Efor Bisikletten Fiyat renk ve kadro konusunda Bisiklet sever bir arkadas,şımın sayesinde hallettik ;)
Sadece parayı verip almak kaldı inşallah o da 15 gün içerisinde halledicem;)
Sonra özgürlüge pedallıyıcam:harika:

@BADSECTOR
Çok sevindim sizin adınıza. Bisikleti alınca fotoğrafları paylaşırsanız sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: BADSECTOR
Sundu bisikletten bende mavi 55 kadro tiagramı aldım. İlk yol bisikletim olduğu için şimdilik alışma sürecindeyiz. Kazasız belasız keyifli pedallamalar..

Arkadaşlar bisikleti temizlerken zincirin CN-6701 ultegra olduğunu farkettim. Acaba yanlış mı takmışlar yoksa tiagra setli bisikletlere ultegra zincir mi takılıyor? Tiagra yerine sora ya da claris setli bir bisikelt alsaydım zincir yine ultegra mı olacaktı ? @Serkan Mıstınoğlu

@BADSECTOR
105'li ve soralı modelde hangi zincir kullanılmış merak ettim...

@Serkan Mıstınoğlu
Serkan abi bilmediğim için soruyorum. Tiagra diye bir zincir var mı ? Var da arada benim bisiklet mi karışmış acaba :D Shimano'nun sitesinde ultegra altı serilerde kullandığı zinciri bulamadım. Hangi grupsetlerde hangi zincirin kullanıldığını bilen birileri var mı acaba :)

Konuya yardım bekleniyor :) 4700 grupsetli bisiklet üzerinde ultegra cn-6701 zincir varsa yanlışlıkla takmışlar diyebilir miyiz? @Murat B. @Sadettin Z.

@Murat B.
Peki normalde tiagra setli bisikletlerde kullanılan zincir nedir ? Tiagra olarak geçen bir zincir var mı?

4700 Grup sette 6701 kullanıyor shimano sanırım.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@uguryilmaz144 var 4601 10 vites zincirleri var adamlarin. Ama zincir, on aktarici gibi malzemelerde pek fiyat farki olmadigi icin bu sekilde kombine yapiliyor bazen
(link)
Erdoganlar HG10la birlikte veriyomus bak. Üzumunu yi bagini sormaa :D

Geri