evet aslında başta bana da biraz garip geldi.zaten bana garanti dışı kalacağını söylediler ben de kabül ettim zaten ama herhalde böyle şeyler sözlü olduğu zaman pek geçerliliği olmuyor.sonuçta ben o kağıdı imzalamasam da şirket yine kadroyu garanti kapsamına almadığı zaman benim talep edebileceğim bir hak olmaz ama yine de konu uzamasın zaman kaybı olmasın diye o kağıdı alıyorlar herhalde.sanırım şöyle düşünüyorlar ; yani ben yarın birgün kadroya birşey olursa garantiden değişim filan istersem herhalde açıklama bile yapmadan direk o kağıdı gösterip olayı kapayacaklar.onlarda kendilerine göre haklılar birşey diyemem bence sanırım iyi yapıyorlar çünkü benim gibi yapıp sonra garanti isteyecek birileri mutlaka çıkar
yani yukarda anlatmak istediğim şu murat bey : o kağıdı bana imzalatmalarının nedeni sanırım ilerde benim bir hak talep etmemi tamamen engellemek.zaten imzalattılar derken istesem imzalayamabilirdim sadece öneri sunarak önüme koydular bende tamam dedim.. dediğim gibi garanti benim umrumda olan bir şey değil.zaten benim gibi ayda yılda bir bisiklete binip kaldırımdan bile bisikletle inmeyen bi adamın altında bu kadar kaliteli bir kadro kırılırsa ben zaten garantiye vermez atardım çöpe.
imzalamasam ne olacaktı : hiçbirşey olmazdı tabii ki ama yine otomatikman garanti dışı kalırdım.sanırım hiçbir marka kadrosunun boyasının kazınıp üzerine astar atlılıp oto boyası ile boyanmasına garanti kapsamında izin vermez ilerde ben garantiden yararlanmak istersem daha uzunca prosedurlerle uğraşıp beni garanti dışına attıklarının ispatını yapacaklardı zaman kaybı olacaktı gereksiz muhabbetler filan şimdi ise direk o kağıdı gösterecekler
marka yapıştırmak istemiyorum Kenan bey.marka dışında da birşey yazmak olmaz o yüzden boş kalacak gibi zaten sadece specialized stickeri yapıştırılır ben de yapıştırmak istemiyorum.başka marka koysak anlaşılıp komik duruma düşeriz..diyecekler bu markada böyle model yok sonra yasal açıdan da uygunsuz olur... ya specialized stickeri yada boş kalacak.
sadece kendi fikrimi söylüyorum tercih sizin.ben olsam boyatmazdım fakat siz sevdiyseniz sorun yok... fikrime gelince de sarı şeritleriyle birlikte güzel bir LİVESTRONG yazısı bence çok güzel olurdu.
her ne kadar yerden yere vurulsa da bence armstrong efsanesinden bir şeyler bu bisikletleri çok güzel bir hale getirir...
Ben olsam yapmazdım açıkçası.
Neyse, bu durumda kadrolar çok boş duruyor.
Bence, iki markanın da orijinal stickerlarını bulun. eBay üzerinden hepsine kolayca ulaşabilirsiniz. Model stickerlarını bulmak belki uzun sürebilir. Onu da aldığınız yere söylerseniz yaparlar diye düşünüyorum.
Ondan sonra bisikletler gayet güzel duracaktır, inanıyorum. Fakat şu an, bence güzel değiller
En azından bilinçli olarak bu yola girdiyseniz, bisikletleri boyatmayı gerçekten de çok istiyordunuz herhalde.
O zaman kişisel tercihler diyelim, ne diyeyim hocam başka.
ben olsam boyatmazdım çünkü birşeyin orjinal kalmasından hoşlananlardanımdır biraz ama önemli olan sizin beğenmeniz çünkü mal sahibi sizsiniz orjinal stickerlerini edinip düzgün bir biçimde kadronuza monte ederseniz şimdiki hallerinden çok daha fazla şık görüneceklerdir size keyifli pedallar
öyle demeyin Turan bey biri çıksa dese size şu 2 kadroyu siyaha boya kadro başına 2500 TL verim boyatmaz mısınız
şaka bir yana belki de haklısınız inşallah ilerde pişman olmam