Scudo Sports

Sonunda Carraro CR-Race 032

Lastikler schwalbe lugano fakat forumda hakkında pek iyi olduğunu okumadım, kendim test edecek kadar sürüş yapamadım malesef.

Scudo
052 düşünen arkadaşlar varsa Kayseri'de bi firma 1500 liraya satıyor son bisikletmiş

hangi firma?

Daha 2 ay önce çıkan model bir daha almayacak mı ki 1500 e veriyor?

valla orasini bilemiyorum simdiye kadar satilmistir sanirim. soran cok oldu.

@mehmet.ali

Carraro 052 kullanıyorum ve bisikleti aldığımda lastikleri Maxxis Detonator ile değiştirmeyi düşünmüştüm fakat Schwalbe de çok iyi bir marka olduğundan denemek istedim. Kuru zeminde zaten sıkıntısız sürüş gerçekleştirmiştim ama aklım Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunda yağacak olan yağmurdaydı. Bastık gittik... İlk başlarda ne olur ne olmaz diye tedirginlik yaşadım fakat sonradan baktım ki ıslak zeminde de sıkıntı yok o tedirginlik gitti. Şu anda lastiklerden memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Berke
hayırlı olsun kazasız belasız. çok temiz bakmanız lazım beyazın bir süre sonra rengi değişebiliyor kirden :)

Güle güle kullanın çok güzel maşallah :)

Maşallah çok güzel,

İyi günlerde kullanın inşallah

@Korki, yarınki sabah sürüşünde bende deniycem ıslak zeminde yorumumu yazarım.

@melih çolak, teşekkür ederim, evet mat boya daha çok kir tutar fakat pasta cila çekmeyi severim :)

@S.araz , @Tolga atasagun, teşekkürler arkadaşlar Allah hepimizi kazadan, beladan korusun.

bu alet benimde seçeneklerim arasında. kullandığında bana da fikir verirsen sevinirim. güle güle kullan

052 almayı düşünüyorum elimdeki sirrus elite i satabilirsem

Salcano xrs030 tiagra carraro 052 ve bunun arasında kaldım cidden alet çok şık.Görüntüde ne xrs030 ne 052 eline su dökebilir.Bende bunu düşünmeye başladım ciddi ciddi.Sora tiagra okadar hissettmem sanırım fakat aradaki 500 e yakın farka kask eldiven suluk gibi ekipmanlar rahatça alınabilir.

@Mert Dönmez

Açıkcaksı bende bu yaz Allah kısmet ederse Carraro CR 052 alıcağım.Biraz araştırdım ve full tiagra setli bu fiyata piyasada tek onda görebildim.Sora set ile arasında pek fark varmı onu bilemem ama set fiyatlarına baktığımda tiagra baya bi pahalı.
Görünüş olarakda güzel bi bisiklet tam istediğim gibi açıkcası.Alan bir arkadaşa mesaj atmışdım oda baya bi beğenmiş.

Valla ne yalan söyleyim sürmesi kadar izlemeside zevkli :)
Bu sabah sürüşünde ilk kez lastiği patlattım ve 4km yürümek zorunda kaldığım için gidip yama seti ve el pompası aldım.

https://farm8.staticflickr.com/7297/14147302771_16a3cfe11b_h.jpg

https://farm8.staticflickr.com/7348/14139812565_c88cd77091_h.jpg

https://farm3.staticflickr.com/2937/14159862343_bee0def177_h.jpg

Anlasildi, 052 modelini alirsam hemen (link) lastikleri siparis verecegim cunku lastikler killandirdi beni tam zevk yapalim derken icine etmek istemem cunku bendeki bisikletin lastikleri de plus smart guard ve bir kez patlamadi hem de cam yiginlarinin üzerinden kac kez gectim.

@Mert Dönmez

Fiyat konusunda demişdim.

@Mert Dönmez

Küçük bir düzeltme yapayım, 032 ile 052 arasındaki fiyat farkı 500 değil 260 TL.

@Berke Kazankaya

Teşekkürler onu biliyorum ben salcano xrs030 tiagra için demiştim onu yanlış anlaşılmışım özür diliyorum.

Geri