Scudo Sports

Sonunda Carraro CR-Race 032

yüksek profilli jant koysalardı şu bisiklete tadından yenmezdi yeniden hayırlı olsun rengi çok çabuk kirleniyor bir süre sonra rengide değişiyebilir fazla kirletmeyin derim :)

Scudo
çabuk mu kirleniyor gerçekten?

öyle hemen değil tabikide temiz bakmak lazım heryeri bembeyaz bisikletin :)

@Fatih Tepeköy

Bembeyaz bisiklet tabi kirlenir. :D

2 gündür yağmurda sürüyorum baya kirlendi. Ama yağmurda sürüşün zevki bambaşka :)

vites geçişleri ve dişlilerden gelen ses nasıl? ekstra bir ses bir bozulma yok değil mi?
Bir de yıkadıgında ilk günkü gibi oluyor mu?

@Fatih Tepeköy
bende siyah carraro cr race 052 var yıkayıp kurutunca ilk günkü gibi oluyor :)

Hocam, "Shimano Sora" modelinde vites küçültme baş parmakla oluyomuş anladığım kadarıyla. Eller topuzda değilken zor olmuyor mu ulaşmak?

@Bora_s

2014 serilerinde artık başparmakla vites sistemi kaldırıldı. Shimano Sora dahil olmak üzere hepsi aşağıdan değiştiriliyor.

• Beğen
Tepkiler: Bora_s
Teşekkürler, Shimano'da merak ettiğim birşey daha var; Vites geçişleri kolu ittirdiğimiz anda mı gerçekleşiyor yoksa kolun eski konumuna geldiği anda mı?

"Beyaz atlı prens" kavramını hatırlatan bir bisiklet maşallah. Kazasız belasız sürmeniz dileğimle :)

Hayirli olsun çok güzel bisiklet kazasiz belasiz sürusler diliyorum ve daha çok detaylli yakin cekim fotograflar rica ediyorum

@berke günaydın

Bir günlük yol bisikleti tecrübeme dayanarak söylüyorum. :)

Keşke bir seride bu seçeneği devam ettirselerdi. Ben çok rahat alıştım ve rahat kullandım gün boyunca ve çok seri vites değiştirebiliyordum. Gidonda en uzun tutuş süresi üstte geçiriliyor gördüğüm kadarı ile. Yani benim de öyleydi. Bisikleti aldıgım kişi de zaten çok nadir alttan tutarsın demişti ve öyle de oldu :)

Vites yükseltmenin ayrı bir yerde olması bana çok kullanışlı geliyor ve daha çok güven veriyor. Ayrıca küçük bir elektronik tuş kadar itme ile vites değişiyor. Bir kolu itme gibi mekanik değil sanki :)

@Fatih Tepeköy

Bence yeni sistem çok daha iyi. Alttan tutarken de vites yükseltmeniz gerekiyor haliyle ve vites için pozisyonunuzu değiştirmek size çok zaman ve enerji kaybettiriyor yarışta iseniz. Ben genelde alttan tutarım pozisyon olarak bulunduğum şehir çok rüzgarlı olduğu için. Hem vites kolu aşağıda olunca her pozisyonda vitesi değiştirebiliyorsunuz.

Arkadaşlar tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah cümlemizi kazadan beladan korusun.

Delioğlan çok kirlenmiş bugün iş yerine getirdim yıkamak için en bol köpüklüsünden :D Fotoğrafları bekleyin :)

hayırlı olsun kazasız belasız dertsiz tasasız bol pedallamalar :)

Hayirli olsun. Allah kaza bela vermesin. Bunlar bildigim kadariyla 18 vites. Hep aklima takilmistir. Bu 18 bildigimiz 18 vites mi yoksa yaris bisikletlerinde farkli bir vites sistemi mi var.

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@MehmetKaraca

Bildiginiz 18 vites.

Bilmediginiz "cok vites sayisi = daha supersonik bisiklet" degil.

Şu an öyle bir an yaşattıki kapının önünde olduğunu hayal edip çıkıp gezesim geldi :D :D

Güle güle kullanın mükemmel görünüyor :)

Geri