Scudo Sports

Sonunda bu da oldu, kurşun sıktılar.

Scudo
Bu tür olaylar hassiyetsiz insanların işidir...sende nasıl bir beyin nasıl bir kişilik varda böyle bir şey yapıyorsun,bu tür insanların arasında yaşamaktan midem bulanıyor.çok geçmiş olsun

Yıl 93 falan, maşukiye kartepe tırmanıyoruz.. bir evin önünden geçerken farkettim ki gençten bi adam tüfeği ile oynuyor yol kenarında..Kafa selamı verip geçtim, öyle tiksinti ile baktı ki önce anlamadım..Bırakın taytı, kiyafetlerimiz çok renkli bile değil,yandan cepli pantolon falan, çadır çanta yüklü çıkıyoruz... Adamı 1 metre geçmemiştim ki 'Güm!' bi sıktı havaya.. Ne ben dönüp bişey dedim, ne de o bir kelam etti arkamdan..Bir çay ikram etse misal, ne sohbetler ederdik oysa ki.. Biraz da meraktan yapıyorlar aslında..

çok büyük geçmiş olsun. size isabet etmemesi büyük şan. kuru sıkı bile olsa o mesafeden ölümcül yaraya neden olabilirdi.

en kısa sürede yakalanmaları ve silah ruhsatlarının ellerinden alınmasını dilerim.

daha da önemlisi silahsiz bir ülke olsak keşke. herkesin cebimde belinde 3er 5er silah var artık hükümetin buna dur demesi lazım.

tüm üyelere yanımda oldukları için,destek verdikleri için sonsuz teşekkürler.
ayrıca sayın "Erdener Tuna'ya" olayı Bursa'da gazeteye taşıdığı için en içten teşekkürlerimi sunarım.
bugün olaydan 10 gün geçti.tarafıma herhangi bir bilgi gelmedi.burada konuştuğum bazı büyükler verilmiş sadakan varmış,bu olaydan birşey çıkmaz dediler.
artık gerisi polisin işi.
10 gün aradan sonra bugün ilk defa bisiklete bindim.biraz tedirginlik vardı.
Ankara da patlayan bomba ve vefat eden üç insanımızı duyunca moralim iyice bozuldu.nereye doğru gidiyoruz,bir anlam veremiyorum.
kendimi savunmak için,tabi nereye kadar savunacaksam,(bisiklet üzerinde kendimi hedef gibi görüyorum)biber gazı spreyi almaya karar verdim.bundan sonra iki ayaklı köpekler üzerime gelince spreyi kullanacağım.
nede olsa silah atanlar aramızda serbestçe dolaşıyor,sprey sıkan bisikletçi neden dolaşmasın,saygılarımla.

Geçmiş olsun.
Başka bir yorum yapacak kadar güç bulamıyorum kendimde.

Öncelikle geçmiş olsun böyle kişilikleri beş para etmez düşüncesiz insanlar yüzünden sağlığınızdan olmamışsınız. Ben sadece ve sadece Allah Sizin korktuğunuz kadarın bin mislini görmelerini onlara nasip etsin diyorum.

Ben cidden çok şaşırdım. Çok geçmiş olsun. O herif gerçekten size mi isabet aldı silahla? Bunu görebildiniz mi?
Kendimi arazide sürerken daha güvende hissediyorum. Çünkü orada sadece düşme riski var. Ben de sayısız kere tacize uğradım. Taşa tutuldum, laf attılar, motorla geçerken vurdular vs. vs. Nasıl eğitilecek bunlar bilmiyorum. Ve hepsi de hiç kusura bakmayın ama göçle gelenlerdendi. Nefret ediyorum nefret..

not: benim de çok yakın arkadaşlarım var dışarıdan göçle gelen, benim lafım hepsine değil ama geneli böyle. eğitim çok farkediyor çooookk..

• Beğen
Tepkiler: tt2000
İnsanın okurken bile morali nasıl bozuluyor ki siz olayı yaşayarak ne kadar moral bozukluğunuzu yaşamışsınızdır...

Büyük geçmiş olsun, ne sizin nede bir başka arkadaşlarımızın benzer olaylarla karşılaşmamsı dileklerimle...

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
Çok geçmiş olsun ... Bunu yapan veya yapanlar insan değil ne diyim başka tekrar çok geçmiş olsun !
Kendinize dikkat edin ,

Dünyanın her köşesinde sadist insanlar var ne yaparsınız. Geçmiş olsun arkadaşım. Sana bir önerim bu olaydan etkilendiysen bisikletini şehir içinde sür. İnsanların olduğu yerlerde.. Şevkinin kırıldığı ap açık ortada..

başlığı görür görmez başımdan kaynar sular indi , dondum kaldım..geçmiş olsun..bu apaçiler ülkeyi sarmış anlaşılan.

Çok geçmiş olsun.. Allah korumuş.. İnşaAllah gerekli cezayı alırlar..

ebevenylerin kendileri gibi hastalıklı bireyler yetiştirme politikası eğitim ve sosyal hayattaki çarpıklıklarla birleşince malesef sorunlu bireyler yetiştirmeye devam ediyor. sokaklar kendilerine ve başkalarına zarar verme eğiliminde olan "garip yaratıklar"la dolu. malesef acı durum ortada. geçmiş olsun...

Geri