Scudo Sports

Sonunda ben de eski bir şey buldum :)

@furkan.zaman bullhorn için ayrıca gidon almanıza gerek yok. Dropbar gidondan sıkıldığınızda ters çevirip dropları kesin. Bullhorn gidonunuz hayırlı olsun :) Ben de dropbar gidondan bullhorna çevrilmiş şekilde kullanıyorum.

https://i.hizliresim.com/524qpD.jpg

Kesmek için şirketteki avuç taşlama makinesini kullandık. Dilerseniz aşağıdaki gibi bir yöntem de var.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Scudo
Super kardesim rengi rüya gibi tebrikler

@furkan.zaman çok güzel olmuş bisikletiniz. güle güle kullanın. toplam maliyetiniz ne kadar acaba?

O değil de nasıl binmeye kıyacaksın buna şimdi. Ben binmem mesela. Odaya süs diye koyarım

@selo06sarac

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
IMG_7114.JPG bu bisikletin aynakolunu değiştirdim,düzen tutmadı,şimdi zorlanarak pedal çeviriyorum(tamirci alışır dedi,inanmadım ama),bu thomson göbekmiş ne yapmam lazım.selamlar,saygılar..IMG_7114.JPG

Beğenilmesine çok sevindim

@cihangir 1000-1200 lira arasi masrafi oldu sanirim lastikler ve arka gobek 400 lira civari oldugu icin fiyat boyle daha uygunada halledilebilirdi :) fiyattan ziyade cok fazla emek istiyor , bnm gibi tecrubenizde yoksa zorlanmamak elde değil :)

@furkan.zaman
Elinize sağlık çok güzel olmuş

• Beğen
Ellerinize sağlık gerçekten olmuş +1. Duraksadigim yer Single speed tercih etmenizde ki asıl sebep neydi peki günlük kullanım mi yoksa hobi olsun diye mi ?

• Beğen
Single speed degil aslinda , iki speed :) sade gorunumu hosuma gidiyor birde vites sistemine para ve zaman ayirmak istemedim iyisi pahali kotusunde de ayar tutturmak cok zor :)

Bisikleti tamamladim deneme turlari atiyorum 150-200 km yapabildim . bir sorun baş gosterdi. Aynakolum oynuyor . kenarindan tutunca bisiklete dogru ve kameraya dogru hareket ediyor kisitli bir hareket fakat surerken ses yapiyor , icabina bakmazsam daha buyuk dertler olusturacagi kesin. Pedali tutan kama(vida) yeterince icerde hatta diger taraf yalama yapti onu tam sokamadim fakat diger tarafta oynama yok disli tarafinda var. Bunun derdi ne olabilir ? 43230 dosyayı görüntüle

@furkan.zaman göbeğinde boşluk var anladığım kadarı ile. aynı sorunlar bende de olmuştu jant göbekleri ve aynakol göbeğini iyi bir ustaya ayarlatmakta fayda var öle hassas birşey ki çok sıkınca dönmüyor az sıkınca da boşluk yapıyor.

• Beğen
@selo06sarac bu eski sistem bir aynakol sikistirma vidasi diger tarafta , o yeterince sıkı , yani sorunum gobekte degil , mesajiniz icin tesekkur ederim , sanirim kamayı düzgün takamadım fakat emin olmadan vakit kaybetmek istemedim malum kamayı bozarsam bir yedegini bulmak zor olacak

Benim ki ile aynı sisteme benziyor sanırım bende ilk topladığım da senin dediğinin gibi olmuştu ama benimkisi göbekte ki boşluktan kaynaklanıyordu. Pimleri yanlış takma şansın olmamalı bence çünkü yuvası var vebi tarafı hafif oyuk şekildeydi benimkiler o yüzen öle bi sorun olmadı. 20151113_010224.jpg 20151113_010143.jpg

@selo06sarac kolu ve aynakolu sabitleyen kamanın olduğu yerde bir problem var , gobek sabit duruyor fakat aynakol oynuyor . o kamayi biraz daha sikistirmaya calisayim ben en iyisi.
@Anonim tesekkur ederim , bitirdigimden bahsetmedim pek , biraz denedikten sonra birseyler yazicam :) fotograflarda o zamana artik :)

@furkan.zaman Anne arıza çıkarmadımı avizeye jantı asıp boya yapmaya başlamana :)

Geri