Scudo Sports

Sonbaharda ÇATALCA bir başka güzellllll....

Nedret Günaydın

Forum Bağımlısı
Tepki
3.589
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle Avrupa yakası pedalşörler grubu..

Sonbaharın kapımızı çaldığı,soğukların yavaş yavaş kendisini hissettirdiği yaklaşan kışın habercisi olarak yerlere dökülen sararmış yapraklarla birlikte harika bir pazarı hep birlikte geçirmek adıan eğlenceli bir organizasyonla tekrar karşınızda olmanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz.

İlk çatalca turumuza gelenler bilirler yolun ve ortamın ne kadar güzel olduğunu doğanın yanımızda bizle birlikte olduğunu,asfaltı hissetmenin verdiği mutluluğu hep birlikte yaşadık .

Yol boyunca asfalt yoldan gidilecek olup yanınızda sularınızla birlikte aperatif yiyecekler almanız tavsiyesinde bulunarak,yine yol boyunca belli noktalarda bakkal tarzı yerlerde mevcuttur.

Rotamız:Beşiktaş-eminönü-eyüp-alibeyköy-kemerburgaz-göktürk-karamandıra-ihsaniye-tayakadın-boyalı-kızılcaali-örcünlü-kestanelik-oklalı-subaşı-gökçeali-çatalca (isteğegöre inceğiz mağaralarına rehber eşliğinde turumusu değiştirebiliriz......

Buluşma ve toplanma yeri:Beşiktaş meydan (her iki yaka içinde)

Toplanma Saati :07:30

Hareket saati :08:00

Tarih : 09.11.2008 PAZAR

Hava durumuna gelince mevsim normallerinde olacak ilerliyen dakikalarda net olarak bildirilecektir.

Şehirler arası sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca KASK ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri ayrıca pompa ve yama takımlarınıda hazır olarak bulundurmaları için önlem almaları rica olunur.

herkese iyi eğlenceler dilerim...

Scudo
Gezimize ilişkin katılım listesiii...

1. Mert (sports-man) & Niko (AV.Y kaptanı) & Robocop( arka takım kaptanı)
2. Murat İlhan
3. Selçuk abi (belki)
4. Gönül (belki)
5. Tufan
6. Sinan ( 1 aksilik olmazsaa)
7. Fatih
8. Haşim o
9. Ramazan o
10. Koray
11. msd57
12. Okan
13. Vural (işlerini ayarlayabilirsee)
14. Kerem (Zuhal i ikna edebilirsee)
15. Zuhal
16. zekixx (hava iyi olursaa)
17. Özgür Deveci
18. Moiz (belki)
19. Tülin (işlerini ayarlayabilirrsee)
20. Songül Efsa (süprüüüz yumurtaa )
21. Levent
22. Brol (yağmur yağmazsaa)
23. ...

önceki turmuzdan bir kaç not ;)

hemen anlatayım,
08:00 hareket demiştik ama 08:45 oldu biz hareket edinceye kadar geç gelen arkadaşlarımızı beklediğimizden,
devamında ise çok ağır bir tempoda olmakla birlikte sıksık verilen molalar oldu, keyfimize göre gittik.
tahmini varışımız 14:30 olması gerek.
bu sefer daha erken varabiliriz tabii gurubun kondisyonunada bağlı.
dönüşüde trenle yatarak gelmiştik sirkeciye kadar :)
ama hiç kimseyi bırakmadan gurup disiplini ve koordinasyonu içinde hareket edeceğiz ve en önemlisi şehirler arası sayılacak bir yolçuluğa soyunuyoruz hep birlikte.

• Beğen
Tepkiler: Tufan Yuzseven
evet geçenn seferki çatalca turunu kaçırmıştım:(bunuda kaçırmak istemiyorum fakat siz degerli dostlarımında haberdar oldugu üzre ben BABA OLDUUUUUUUUUUUM:D listeye ben adımı eklemedim ama orada adımı görmek bile beni etkiledi.çünkü eminimki gezi harika olucak.ama ben o gezide olacakmıyım olmicakmıyım şuan bilemiyorum.en iyisi hayırlısı diyelim dostlar.
hıı unutmadan bugun beni telefonla arayıp sevincimi paylaşan sevincime sevinç katan dostlarıma sonsuz teşekkürler:)

@R.Okyay

ramazan babalık güzel bir duygudur.

@R.Okyay

hayırlı uğurlu olsun, allah analı babalı büyütsün...
tebrikler...;)

@R.Okyay

Tebrik ederim...Aramıza hos geldi...:):) Allah analı babalı buyutsun...

Sevgiler...

@Nedret Günaydın

Nikocum merhaba,

Biz sizi Catalca'da bekliyor olacagız...Lutfen cebin acık olsun....Gorusmek uzere...

@sarikanarya567

07:00 gibi bu tarafa geçen vapurlara attınmı kendini tamamdır.
karşıdan gelecek olan gurubu zaten iskelede görebilirsin.

Florya-yeşilköy-bakırköy istikametinden gelecek olanlar için toplanma noktamız

Bakırköy sahil yolu üzerindeki hipodroma dönen köprünün altındaki otobüs durağı.

Toplanma saati:06:45

Hareket saati: 07:00

Bu çıkış saatine göre Zeytinburnu-sirkeci arası guruba katılmak isteyenler bu çıkış saatini baz alabilirler.

Dönüş nasıl olacak peki Nedret? Trenle mi yine? :rolleyes:

http://lh6.ggpht.com/_9VITre-znKQ/SLJXBJQ3J_I/AAAAAAAAC4U/RUPRJjzUZqM/s512/hpim7251bv9.jpg

:D

• Beğen
Tepkiler: Tufan Yuzseven
gurubun isteğine göre değerlidirebiliriz olasılıkları

*trenle olabilir
*pedallıyarak beylikdüzü ekibi ile avcılar üzerinden gelinebilir

@Nedret Günaydın

bensiz olur mu hiç haşim abimde varsa deymeyin keyfimize :D

@Haşim Okyay

Azmış canım Trenle döneriz :D :cool:
OLmadı Bisikletimiz Var Gece eve gireriz :D

Geri