Scudo Sports

Sonbaharda ÇATALCA bir başka güzelll...Ekşııın (:

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

Pedalsesi ve Bisikletforum dayanışması içinde gerçekleştirdiğimizzz:) Gezimize A.Y sında buluşarak başladıık;) 07:15 vapuru ile karşıya geçiş sonrası,AV.Y sında ki dost ve arkadaşlarımızla buluşarak,08:30 hareket ettiik Haliç istikametinden Alibeyköy,Kemerburgaz,Kırklareli istikameti derrrken:cheer: Çatalca'ya saparak ilerlerken Sefa arkadaşımız 1 dikkatsizlik sonucu yandan geçen arabanın değmesi sonucu hafif yaralandı:( daha sonra Niko ben onu bırakıp gelirim diyerek onu yolcu etmek üzere ayrıldı.Biz Önce Çatalca sonra da İnceğiz Mağara sının bulunduğu yere gelerek 120 km lik yolculuğumuzu tamamladık:winkenlux Orada Beylikdüzü ekibinden 3 arkadaşımız bizi bekliyordu ve onlarla birlikte oturup Niko dan haber bekledik.Amaa sonradan öğrendiğimiz kadarıyla Sefa ile İstanbul'a dönmüşşş:rolleyes: neyseee biz orada külbastı,küfteee,salata ve ayranlarımızııı lüplettiiiik beaa:D Yemek sonrası bizden ayrılan arkadaşlarımızı yolcu ederek 20:00 de geçeceek olan trenimiz gelene kadar vakit geçiriip çaylarımızıı daa lüüüpletereeek:p Gelen Trenimiz ile Sirkeci,22:30 Karaköy vapuru ile A.Y sına geçerek Gezimizi noktaladıık Gezimize katılan,paylaşımda bulunan,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek,Grup Disiplini içinde pedal basan Tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ediyoruum;) Birlikte Nice Renkli ve Keyif dolu Gezilere İnşallah....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

İşteee....Gezimize ilişkin renkli karelerrr .evet (Bölüm 1)

Anadolu Yakası toplanıyoooor:)
(link) (link) (link) (link)

Avrupa yakasındayızzzzzzzz;)
(link) (link) (link) (link) (link)

08:30 yola çıktıık yuppiiiiiiiiiiiii:cheer:
(link) (link) (link) (link) (link) (link) (link)

Scudo
Hem İnceğiz mağaraları, hem de oradaki restaurant hedef olunca 100 küsur kilometre yağ gibi geçmiştir... Tabii bilenler için... :)

Şahsen bir önceki Çatalca turunda ben ne mesafeyi ne o güzellikleri bildiğimden, 40 derece sıcak ve %85 rutubetin de etkisiyle Niko'yla Haşim'e bayağı bir dırdırlanmıştım... :)

Çok özledim sizleri... İnşallah katılacağım en kısa zamanda aranıza...

• Beğen
Tepkiler: sports-man
(Bölüm 2);)

(link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link)

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Ben bu sofra'da nasıl yemek yiyemedim :'( 100 km gel kazayap geri dön hala unutamadım içime oturdu ama niko abimin sözü var bi daha götürcek beni :)
KAÇARI YOK GİDİCEM.

@sports-man

HOCAM ÇOK GÜZEL Bİ GEZİ OLMUŞ ANLAŞILAN ÇOK ÖZENDİM KEŞKE BENİ DE ALSAYDINIZ YAHU NEYSE BİDAHAKİ SEFERE HABAR VERİRSENİZ AYRICA YARALANAN ARKADAŞA ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN

Geri