Scudo Sports

Son kazam

Bisikletsurenadam

Daimi Üye
Tepki
124
İsim
Emrulah ALTAN
Bisiklet
Diğer
İyi geceler bisiklet severler. Ankara da olanlar bilir samsun yolu üzeri gençlik ve sporculuk bakanlığı na doğru duz bir şekilde yokuş çıkarken arkamdan bir araba sesinden sonra kendimi yerde buldum araba murat 131 kahverengi rengindeydi ayağa kalktığımda arabanın plakayı okuyamadim zaten . Polise desem zaten bisiklet kimsenin umrunda değil daha başkentte bisiklet yolu bile yok oradan geçen bir sofor olayı gordu bir sey var mi dedi bende yok bişey dedim çok şükür hafif bir beyin sarsintisi vardi birazda dizde ağri sonra telefonu kontrol ettim çok şükür çalışır vaziyette sonra bisikleti kaldırdım baktım sadece zincir yuvasından çıkmış 5 10 dk olayın soku geçsin diye yol kenarı kaldirimda biraz dinlendim ve pedallama ya devam ettim bu olayı ailem duysa bisikleti ilk fırsatta kirarlar bisikleti ve bugün sunu anladim OLEBILIRDIM . peki neden ... birinin yüzünden ellerinde hala sizi var bunu yazarken belkide hata yapıyorum birakmaliyim türkiyede bu kadar canavar varken onlara ten olmamak için bunu düşüneceğim. Cümleten kayıplar için başımız sağolsun. Hayırlı pedallar.

Scudo
Geçmiş olsun öncelikle sana çarpan şoför kactimi yoksa

@Bianchi tdl 1300
Evet kaçtı

@Bisikletsurenadam
Sağolun

Gecmiş olsun :mad: sinerlenmekten baska bisi gelmiyor insanin elinden bende cok uzun zamanlar once fatih te eski üst gecidin ordan iki arkadas yan yana giderken arkadan sahin carpmişti ben hatalıydım bıraz cızgının dısına cıkmıstım arkadan vurunca soyle bır zıplayıp bısıkletten tekrar oturmustum bısıklete bısıde olmamıstı o zaman salcanolar salcanoydu :D Gecmiş olsun.

@ElcaSeJawS
Sağolun . Aynı seymidir bilemem ama ben yolun en sağından ilerliyorum dur.

Hiç gören olmamismi kamera falan o adamı bulun cezasını çekmeli.

@Bisikletsurenadam Motor felan olsa iste basip yakalarsin camını indirirsin kask la bisi yaparsın ama bısıkletle olmuyor olan oldumu bıttı gıttı gecen gene fatihte scoterli bir velet benım onumden sıfır gecerek sagdakı yola gırmeye calıstı bırde pardon dıyor tam yanım da Allahtan kulaklık takılıydı pardon demesini duydum da fren yaptım bısı olsa kacsa gıtse gene yakalayamayacam vurmadı da dusmedık yoksa dırek on tekerden vursa kapaklanıcam yere :mad: Dun sultanahmette tam su ıcıyorum 20 yaslarında ıstanbula yenı gelmıs bır arkadas sgına soluna bakmadı atladı yola hop dur sıt dıyene kadar kafalama gırdım adama ozurdılıyor arkadas sagına soluna baksana sanıyelık bır olaydı da bısı olmadı yavastım cunku.

@Bianchi tdl 1300
Polise haber verdim olaydan bir saat sonra ama plaka yok maalesef ki zaten polise pek oralı olmadı misal adımı bile sormadi

@ElcaSeJawS
İlla bir kacimziin daha ölmesi mi gerek li bir insan hayatı bu kadar basite indirgenme meli !#

geçmiş olsun... bilerek çarpılmış gibi hissettim. (evet evet murat 131 olduğu için, çok önyargılıyım)
trafikte defalarca motorcu ve taksici tacizine uğradım. o anlarda silahım olsa da çekip vursam diye düşündüm hep, tabi bütün sülalelerini anarak.

bana göre trafikte bu tür adilikleri yapanlar için özel olarak ekipler kurulmalı ve
bu adiler oracıkta kafalarına sıkılmak suretiyle(dilimizi de bozdular, suret ne yahu?) ortadan kaldırılmalı.
yaşamamaları gerekiyor bu pisliklerin.
bu namussuz pislikler yaşadığı müddetçe; işinde gücünde, kendi halinde, düzgün insanlar huzur bulamayacaklar. bunlar sadece trafikte değil, hayatın her alanında bu adiliklerle insanların huzurunu bozmaktan başka bir işe yaramazlar.
tespit et, kafasına sık... tertemiz.

@emancipation
Yahu zaten yolun neredeyse hepsi senin ve bir motorlu taşıtsin hala en köşeden geçen bizlerden almak istediğin ne ? sonuna kadar noktasına kadar katılıyorum yazının Allah belalarini başından eksik etmesin.

• Beğen
Tepkiler: tameryc
Böyle durumlarda insanın sinirlenmemesi ağzını bozmaması mümkün olmuyor.
Türkiyede bisiklet kullananların sayısı az ise bunun gibilerin yüzünden.
Öküz adam madem kazaya sebebiyet veriyorsun bir dur bir şey olmuş mu yardım edebilir miyim diye biraz ezil.
Çarptığın kaplumbağa yada köpek değil bir insana çarpıyorsun.
Çarpman ayrı bir öküzlük durmaman daha ayrı bir öküzlük.
insanda vicdan ve ar damarı olmazsa sanırım öküzden farkı olmaz.
Öfkemden ötürü özür dilerim.

• Beğen
Tepkiler: zekizeki
@eren konu
Her gün birimize birşeyler oluyor yeter !! Kimseye bişey olmasin bizde evimize gidelim bisikletlerimizle sporumuzu yapalım rahat bir şekilde.

Öncelikle geçmiş olsun başınıza gelen olayı benimde başıma gelmesi ihtimalinden dolayı ailem çok endişeli ve olumlu yaklaşmıyo ve sürekli sen ne kadar dikkatli olursan ol itin teki gelir vurur diyorlar bende bu yüzden endişeliyim biraz ,umarım bu tip kazalarım şu ülkede azalırda biraz olsun güvenli şekilde pedallar insanlar.

Geçmiş olsun. Maalesef bir takım insanlar için; "vatan ve millet sevgisi, trafik kurallarına riayet etmek, Allah korkusu, kul hakkı, haram-helal" gibi kavramlar hiç bir şey ifade etmiyor.

"Zalim izzetinde, mazlum zilletinde kalıp buradan göçüp gidiyorlar. Demek bir mahkeme-i kübraya bırakılıyor."

Böyle şeyler okudukça iyice soğur oldum şu pedallama işinden.Geçmiş olsun.Böyle giderse satacağım bisikleti.Resmen can güvenliğimiz yok.Sağ şeritte keklik gibi gidiyoruz.Böyle bir amip gelse öldüğümüzle kalırız olan arkamızdan ağlayanlara olur.Geçmiş olsun tekrardan.Dikkat et diyeceğim de senlik bir durum yok ortada işte.Ne diyelim ki? Gidip biraz küfür edeyim bari sinirim geçsin.

• Beğen
Tepkiler: THE DAME
@Bisikletsurenadam çok geçmiş olsun, şimdi ne söylense az gerçekten az.Uzun uzun yazıp o kafasız kişilere sitem etsek, anca ettiğimizde kalıyoruz.

Ben de geçen gün dik yokuştan inerken karşı şeritte bi araba dortluleri yakmış park halinde iken yol tek serite düşmüştü. Yokuş aşağı inerken yolun en sağından gidiyordum her zamanki gibi. Karşıdan gelen minik servis bastıkça basıyor ve o yokuşta benim o kadar kısa zaman diliminde durmaya zamanım yok. Neyse bununla kafa kafaya girerken sağa girdim carpmamak icin kaldırıma çarpmadan attim bisikleti yuvarlandı m düşüşü hafifletmek için tabi çanta ben men dagildim. Yol hakkı bende olmasına rağmen zararlı bendim. Neyse hemen sinirle adama gittim adam durmuş orda bana bön bön bakıyor yüzünden aptallık akıyor kusura bakmayın. Dedim napiyosun ulan görmüyor musun yol hakkı benim falan biraz da bunları söylerken olayın şokundan hafif titreme var. Adam bana diyor niye durmuyon. Direk bunu diyor ya . Sonra camdan kafamı uzatarak senin burda ......... **kerim falan dedim bastım yoluma devam ettim ve bu olay karakol önünde oluyor. Bogazimda balgam olsa orda o adamın yüzüne şap diye tükürürdüm 5 santimlik yerde ayakta kalmaya çalıştım. Bi de allahtan iyi attim yoksa kaldırım kenarında olan o 50 santimlik kalın demirlere fena halde kafamı çarpar ölebilirdim. Kask mask hikaye orda parçalanırdım. Burası türkiye valla güvenli tenha bi yere adamı çektirip bıçaklayın en temiz yöntem ben ıngiliz anahtarı taşıyorum gayet mutluyum kaldırmaktan da korkmuyorum

Merhaba, birisi sworks karbon diğeri alaşım 2 yol bisikleti sahibi doktor arkadaşa zorla yarı fiuatına sattırdım yol bisikletlerini şimdi benle arazide geziyor. Trafikteki.magandaların diger araçlara saygısı yok bize mi olacak. Bizim doktor arkadaş giderken sol kolunu sıyırmış körüklü otobüs. Memlekette dağ taş , tarla tepe bitmeden ben daha asfalta inmem arkadaş. Allah asfaltta gitmek zorunda kalanların yardımcısı olsun.

Geçmiş olsun. Yarın sakin kafa ile oraya gidip mobese yahut işyeri/özel mülklere ait olay yerini gören kamera arayın. Bu işin peşini bırakmayıp şikayetçi olun..

@master06 İstanbul un sevdiğim yanlarından biriside trafiği. Her turda çokça sataşan oluyor. Ama biz sprint kalkınca basıp gidiyor. Artık alıştık trafiğe o sebeple o gitsede biz peşini bırakmayınca elbet bi ışıkta yakalıyoruz. Adım başı ışık var zaten. Ayrıca kuralların işlemediği ve polisin haklıyı savunmadığı bi ortamda yakında biz kendi kendimizi kaba kuvvetle savunmaya başlıcaz ve hatalı araçlar ciddi maddi zararlar ödeyecek zaten. Az kaldı..

Geri