Bisikletsurenadam
Daimi Üye
- Tepki
- 124
- İsim
- Emrulah ALTAN
- Bisiklet
- Diğer
İyi geceler bisiklet severler. Ankara da olanlar bilir samsun yolu üzeri gençlik ve sporculuk bakanlığı na doğru duz bir şekilde yokuş çıkarken arkamdan bir araba sesinden sonra kendimi yerde buldum araba murat 131 kahverengi rengindeydi ayağa kalktığımda arabanın plakayı okuyamadim zaten . Polise desem zaten bisiklet kimsenin umrunda değil daha başkentte bisiklet yolu bile yok oradan geçen bir sofor olayı gordu bir sey var mi dedi bende yok bişey dedim çok şükür hafif bir beyin sarsintisi vardi birazda dizde ağri sonra telefonu kontrol ettim çok şükür çalışır vaziyette sonra bisikleti kaldırdım baktım sadece zincir yuvasından çıkmış 5 10 dk olayın soku geçsin diye yol kenarı kaldirimda biraz dinlendim ve pedallama ya devam ettim bu olayı ailem duysa bisikleti ilk fırsatta kirarlar bisikleti ve bugün sunu anladim OLEBILIRDIM . peki neden ... birinin yüzünden ellerinde hala sizi var bunu yazarken belkide hata yapıyorum birakmaliyim türkiyede bu kadar canavar varken onlara ten olmamak için bunu düşüneceğim. Cümleten kayıplar için başımız sağolsun. Hayırlı pedallar.