Scudo Sports

Son Kararı Veriyorum

Salcanonun fiyatı cok pahalı değilmi?

Scudo
Salcano, Özellikle alamadığım City Sport 40 :D
İçimde kalmış bildiğin hahaha :D

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Hakan Acar

O fiyata aldanmayın en az 300-400 lira indirim yapıyor bir çok Salcano bayisi.

• Beğen
Ben carraroyu almayı planlıyorum acıkcası.
%10 indirim yaparlarsa alırım ancak yapmazlarsa alıcağımı düşünmüyorum.

Salcano'yu al geç.

-Kadroları arasında çok fark olduğunu sanmıyorum. Axman kötü bir firma değil.
-Apex setin Tiagra'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
-Jantları tartışmasız daha iyi.
-Lastikler gp4000s alabileceğin en iyi lastiklerden biri.
-Ritchey set tartışmasız yine daha iyi.
-Görüntü olarak carraro'yu ön plana çıkarmış çoğu arkadaşımız ama bence salcano daha iyi duruyor.

Bu kadar artısı varken ben bu kadar düşünmezdim açıkçası.

Kardeş ben de Carraronun görüntüsünden dolayı almak istemiştim hatta şu anda salcano xrs 030 apex siparişi vermeme rağmen aklım onda diyebilirim :D
Özelliklerinden dolayı Salcano tercih ettim. Alışverişimi (link) yaptım 1 hafta sonra teslim edilmiş olur dediler bekliyorum, teslim aldıktan sonra seni bilgilendiririm tabi o zamana kadar bisikletini almış olmazsan :D

NOT: Öncesinden iyi bisiklet kullanmadığım için (bisan ve çift amortisörlüleri geçmedi) bisiklet hakkında olmasa da site hakkında yardımcı olurum. Şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım bazen telefonu açmıyorlar ısrarlar arayınca açıp ilgileniyorlar :D

Ek olarak internet sitesinden talep ekle dediğin zaman mutlaka cevaplanıyor eğer mesai saatleri içindeyse orada hiç sıkıntı yok.

Ve yine ek olarak stoklarında yok Salcano'dan tedarik ediyorlar.

• Beğen
@Oğuzhan YAVUZ

Şu son maddede tıkanıyorum işte. :)
Görüntü benim için en önemli kriter görüntüsünü beğenmediğim bisiklette en iyi parçalar olsun yine tercih etmem. Salcano'nun görüntüsü benim için şuan ortada ne iyi diyebiliyorum ne de kötü. İki bisiklete de bakıp canlı gördükten sonra kararımı vereceğim. :)

@Mehmet Can K.

İstanbul'da bir çok bisiklet bayisi olduğu için internetten almayacağım.

trek in fiyatı 2000-2200 arasındaysa eğer hiç düşünmem bile, direk trek alırım

• Beğen
@Oğuzhan YAVUZ

Küçük bir düzeltme yapayım. Salcano xrs 030 un üzerinde gelen lastikler Continental grand prix 4000s değil.
Continental grand prix modeli. Yani gp 4000s lerin bir kaç alt modeli. Continental lastiklerinin serisini incelerseniz görebilirsiniz.

Berke bence ikisi de güzel bisiklet. Salcano donanım yönüyle gayet iyi. Bir tık daha önde diyebiliriz. Görünüş olarak çokta kötü değil bence. Binilebilecek bir bisiklet. Carraro donanım olarak salcano ya yakın sayılır. Ama carraro da görünüş olarak çok hoş. Karar sana kalmış. İnşallah gönlünce bir bisiklete sahip olursun.

@Ömer KARAN

Ben de dikkat ettim ona sitede zoom yapınca ön tekere 4000s yazıyor. Ya listede yanlış yazmışlar ya da görsel yanlış dediğiniz gibi.

• Beğen
Salcano al derim eğer 2000 TL ye istanbulda bulursanız bende o modelden almayı planlıyorum.Ama forumumuzdaki bir arkadaş 2.250 ye almış 2500 den.
Kısacası Carraro 1750 - Salcano 2250 desek arada 500 tl bi fark var yani.Eğer bütceniz 2 üstüyse salcano ama 2 altıysa carraro diyorum.

• Beğen
@kivilcimb

Bakalım abi listeden çıkarmış olsam da aklımda bir köşede duruyor sayılır eğer ona karar verirsem zaten beraber almaya gideriz dediğin gibi. ;)

Berke ne oldu seçemedin mi daha :) Ne oldu öneri yaparken kolaydı değil mi :) Ama iş almaya gelince öyle olmuyormuş )))

• Beğen
Umut, alacağım model konunun başından beri belli az çok ama çeşitli yorumlar okumak istedim. :)

@Berke Kazankaya

Sen ktm alacaksın biliyordum ama aklın bir sedona'ya bir başkasına kaymaya başladı :) Benim de alacağım model belli olmuştu taa ki yeni yorumlar okuyana dek. Yeni yorumlar okudukça devamlı fikir değişikliği oluyor

• Beğen
Üstteki kablolar çok dıştan gitmeseydi ben Sedona derdim. Trek'in kadrosu Alpha 200 serisi olsaydı bütçeyi tekrar kontrol eder ve bunu alırdım. Carraro'nun üst borusunun şekli yay gibi atak duruyor. Yolda nasıl bilemiyorum. KTM motosikletlerde özellikle Dakar rallisinde kendini ispatlamış bir marka. Ancak bisiklet yarışlarında henüz kendisini göremiyoruz. Doğrusu şüpheyle yaklaşırdım. Geriye Salcano kaldı. Donanımı fiyatına göre çok iyi. Marka hakkında olumsuz düşünceler olsa da bu büyük oranda piyasada çok fazla olmasından kaynaklanıyor. Senin gibi biri yeni başlayan acemiler gibi "vitesleri çatır çutur. bi türlü geçmiyor la" demez zaten. Yazılarını beğenmiyorsan boyatıverirsin tamam. Yani bence Salcano:)
Bir de şöyle bir durum var. Biliyorsun bisiklet almak aslında kadro almaktır. Neden Merida Ride ya da Scultura düşünmüyorsun? Üç kez dipçiklenmiş kadrosuyla, hydroforming uygulanmış borularıyla, bence yol bisikletlerinde önemli olan traşlanmış kaynaklarıyla, konik alın borusuyla yukardakilerin hepsinden daha iyi bir kadrosu var. Hazır burada da yurtdışı fiyatlarıyla aynı satılıken Merida almak en mantıklı seçenek olacaktır.
Ride 90 donanımından dolayı biraz ağır gibi ama sen işi bilmeyen adam değilsin. Zamanla jantlardan başlayarak donanımı yavaş yavaş değiştirirsin. Bir düşün bence...

Umut Bu konuda yazdığım KTM'yi eledim. KTM alırsam sana söyledikim Tiagra donanımlı olanı alırdım ama bütçe yetmiyor.
Sedona en başından beri aklında renkleri güzel diye ama donanım Sora olduğu için çok sıcak bakmamaya başladım yani anlayacağın şuan sadece seçeneklerde Carraro ve Salcano kaldı. :)

Mehmet abi benim düşüncem Salcano'da iyi bir donanım alıp ileride kadro değiştirmek. Yok jantıydı yok donanımıydı uğraşmak istemem direk kadro değiştirip kökten çözerim sorunu. :)

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Berke Kazankaya
Valla isterse 10 milyarlık salcano olsun ben hiç sevmem salcano'yu. Kadro'da salcano yazısı görünce içimde bir küçümseme, dandik mal gibi bir his geliyor hangi modeli olursa olsun. Artık benim aklıma öyle girmiş kendisi ön yargılıyım Salcano'ya. Yani istediği donanım olsun binerken kendimi rahatsız ederim o yüzden Salcano'ya hiç bakmam bile. Benim için öncelikli gelen şey bisiklet şeklidir bana hoş gözüküyorsa yeter ben severek binmedikten sonra yemişim donanımını. Merida scultura mesela aynı fiyata daha güzel donanımda bir ton marka var ama yüzlerine bile bakmam tutulmuşum bir kere onun görüntüsüne :) Binince mutlu olacağımı biliyorum ama aynı fiyata donanım olarak kat kat üstün olan Salcano XRS 002 almam çünkü o ne biçim görüntü arkadaş sarı beyaz falan :)

Geri