Scudo Sports

Son Karar İÇİn Yardim Lutfen

Tepki
1
http://www.bisikletcim.com/store/ProductDetails.aspx?productid=24041

(link)

(link)

Arkadaslar son kararım bu ucunden biri olacak icimden Whistle Miwok 1053V geciyor bana son kararımda yardımcı olursanız cok sevinirim. Arada cok buyuk bi kalite farkı yoksa dedigim gibi aklımdan Whistle Miwok 1053V geciyor. Önerileriniz icin simdiden cok tesekkurler.

Scudo
Sedona Borlaya da baktım ama ne bileyim tipi falan daha bi hosuma gitti gibi eger ekipman olarak bi farkı yoksa Whistle Miwok hosuma gitti ama tabii ustadların onerisi benim icin onemli. Cakma Bianchi derken cok mu kotu anlamında soyleniyo bu yoksa baska bi nedeni mi var. Birde soyle bi durum var ben fotografcılıkla ugrasıyorum bizde de Nikon / Canon cekismesi vardır bu bisiklet olayında da gecerli gibi geldi. Objektif olarak yardımcı olacak arkadaslar yok mu burda acaba?

@Volkan ÖZKAN

benim burda asıl anlatmak istediğim bu modelin bianchi türkiye tarafından üretildiğiydi. whistle da yurtdışına sattıkları modeller için koydukları isim. çok kötüden ziyade, benim tavsiyem aynı ya da yakın fiyatlara daha iyi, teknoloji, donanım olarak başka markada daha iyi bisikletler alınabilecekken sadece orjinal italyan bianchi'nin adını kullanan bu bisikletlere pek yaklaşmamak. sonuçta böyle bir bisiklet alırsanız bisikletten yeterli zevki alamayacağınızı düşünüyorum.

aslında bisiklet markaları arasında trek/cannodale çekişmesi deseydiniz nikon/canon örneği olabilirdi.

ben gayet objektifim bu konuda -) çünkü hem bir bianchi (türk malı) sahibiyim (ki whistle ile aynı fabrikada yapılıyor) hem de yakın zamanda bir trek sahibi olmayı düşünüyorum -)

Geri