bu gün başlayın sol göğsümde bi ağrı var.
kalp ağrısı değil. yada ben öyle tahmin ediyorum.
çünkü kalbim bi kaç kere ağrımıştı oradan tahmin edebiliyorum kalp ağrım olmadığını.
derin nefes aldığımda ağrıyor.
var mı başına böyle bişey gelen.
gene doktor yolu mu gözüktü bana
Bende de yeniden bisiklete bindiğim şu günlerde benzer bir ağrı söz konusu oldu. Başta biraz canım sıkıldı ama etrafımdaki yorumlar genelde yel girmesi ve kas ağrısı üzerinde yoğunlaşınca biraz rahatladım. Doğrusu daha önce de benzer ağrıyla doktora gittiğimde kalple ilgili olmadığını öğrenmiştim.
Sizinde içinizin rahat etmesi bakımından bir doktora görünmeniz en doğrusu bence.
Surekli ağrı varsa yel almışsınız ıslak olarak bisikletle giderken çarpan rüzgardan olmuştur. Ya da batar girmiş kasınız zorlanmıştır, hiçbir şey yapmanıza gerek yok sakinleşince geçer. Başka durum var ise acile gidin, röntgene girin hemen.
dün işten eve gelirken baya ıslandım o şekilde rüzgara karşı biraz sürdüm.
ondan önce de gece anterimanında biraz ıslak kaldım. bunların etkisi olabilir. ben biraz kendimi sıcakta tutayım ve kram süreyim.
Cuma gecesi bir sürüş yaptım, terledim, sonra uzun sayılabilecek bir yokuş indim, rüzgâr çarpmış olmalı, eve geldim yattım, cumartesi sabah kalktığımda göğüs kafesimin ortasında hareket ettikçe bir ağrı oluştu, sağa-sola döndüğümde de kütürdüyordu Sıcak bir duş aldım, içime de atlet giydim, yine cumartesi akşam ne ara geçtiğini hatırlamıyorum. Kas kasılması gibi bendeki, çok çok nâdiren oluyor. Sizdekine gelince, bilmiyorum Geçmiş olsun.
gözlerin toprağa bakoyor zaten son günlerde.
bizim dernekte de bir arkadaşın böğrüne aynı seninki gibi ağrı girdi noluyo falan demeye kalmadan arkadaş öldü gitti.
@Rehavet bayramdan sonra olsun bari şu tatili bi yapayım.
bu arada yakı aldım göğse takacam da çekiniyom. bu kılları söküp atacak mı. daha önemlisi göğsüme takıcam da oradaki merkeze zarar verir mi