Scudo Sports

Sol göğsümde bi ağrı "ama kalp değil"

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
bu gün başlayın sol göğsümde bi ağrı var.
kalp ağrısı değil. yada ben öyle tahmin ediyorum.
çünkü kalbim bi kaç kere ağrımıştı oradan tahmin edebiliyorum kalp ağrım olmadığını.
derin nefes aldığımda ağrıyor.
var mı başına böyle bişey gelen.
gene doktor yolu mu gözüktü bana

Scudo
Yel girmiş...

Muhtemelen kas ağrısı... Batıcı tarzda bi ağrımı..

@baykuş97 aynen batıyo gibi bişe.
yel girmesi mantıklı. bisiklet üzerindeyiz nede olsa.
ne yapmak gerekli

Çok yapacak birşey yok... Ağrı kesici, kas gevşetici alabilirsin...

acilen kuru kuru kubara vurmaktan vazgeçmelisin.

:D geçmiş olsun abi :D asşlkdlidsa

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Doktora gitmek en garantili olani.Burada kim ne derse desin, kesinligi olmayacak.

• Beğen
Bende de yeniden bisiklete bindiğim şu günlerde benzer bir ağrı söz konusu oldu. Başta biraz canım sıkıldı ama etrafımdaki yorumlar genelde yel girmesi ve kas ağrısı üzerinde yoğunlaşınca biraz rahatladım. Doğrusu daha önce de benzer ağrıyla doktora gittiğimde kalple ilgili olmadığını öğrenmiştim.

Sizinde içinizin rahat etmesi bakımından bir doktora görünmeniz en doğrusu bence.

Surekli ağrı varsa yel almışsınız ıslak olarak bisikletle giderken çarpan rüzgardan olmuştur. Ya da batar girmiş kasınız zorlanmıştır, hiçbir şey yapmanıza gerek yok sakinleşince geçer. Başka durum var ise acile gidin, röntgene girin hemen.

dün işten eve gelirken baya ıslandım o şekilde rüzgara karşı biraz sürdüm.
ondan önce de gece anterimanında biraz ıslak kaldım. bunların etkisi olabilir. ben biraz kendimi sıcakta tutayım ve kram süreyim.

• Beğen
Tepkiler: nateriver
Seni çok endişelendiriyorsa yarın cerrahpaşaya gel ilgilenelim..

@baykuş97 ağrım çok olmadıkça pek umursamıyorum aslında. zaten ilaç verilsede kullanmıyorum :islik:

@chnkrmz Yağmurun üzerine rüzgarı yemişin evet yel girmesi=kas spazmı. Sürekli sıcak tutarsan 3 günde kas gevşetici krem ile bir günde geçer.

• Beğen
Cuma gecesi bir sürüş yaptım, terledim, sonra uzun sayılabilecek bir yokuş indim, rüzgâr çarpmış olmalı, eve geldim yattım, cumartesi sabah kalktığımda göğüs kafesimin ortasında hareket ettikçe bir ağrı oluştu, sağa-sola döndüğümde de kütürdüyordu :) Sıcak bir duş aldım, içime de atlet giydim, yine cumartesi akşam ne ara geçtiğini hatırlamıyorum. Kas kasılması gibi bendeki, çok çok nâdiren oluyor. Sizdekine gelince, bilmiyorum :) Geçmiş olsun.

@chnkrmz sağlık önemli. İhmal etmeyin. Geçmiş olsun.

gözlerin toprağa bakoyor zaten son günlerde.
bizim dernekte de bir arkadaşın böğrüne aynı seninki gibi ağrı girdi noluyo falan demeye kalmadan arkadaş öldü gitti.

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
@Rehavet bayramdan sonra olsun bari şu tatili bi yapayım.
bu arada yakı aldım göğse takacam da çekiniyom. bu kılları söküp atacak mı. daha önemlisi göğsüme takıcam da oradaki merkeze zarar verir mi :krktm:

Geri