Mehmet H.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 350
- Bisiklet
- Ghost
Bisiklete heves sardık 2 ay kadar oldu bisiklet alalı ve ilk bisikletim.İlk başlarda vücuttaki hamlıktan ve ilk bisikletim olduğundan dolayı alışma sürecini zorlu geçirdik.Üstünde gelen orjinal elcikler çok sertti bir kaç hafta oldu değiştireli velo barendli elcik aldım ama sanırım ilk baştan çok fazla yük bindirdik bileğe güç kaybı oluştu.Ağrı yok ama örneğin kapının anahtarını dönderip açamıyorum özellikle döndürme olayında el pek görev görmüyor.Kilom da 100+ larda.Bugün aile hekimine gittim işte sinirlerde sıkışma ve aşırı zorlanmasından dolayı olacağından anlattı.İlaç yazdı krem , kas gevşetici ve ağrı kesici verdi.Düzelmezse filmini felan çektirirsin dedi.Uzun süreli 3-4 saatlik kullanımlarda her iki eldede uyuşma ve karıncalanmalar oluyor.Geceleri 1 saat kadar sürüyorum ve haftasonu pazar günleri bisiklet grubuyla tura çıkıyorum.Bu süreçte fazla yük bindirmemek için bileğe gidonu yükseltmeyi bide jelli elcik almayı düşünüyorum sizler ne önerirsiniz düşüncelerinizi alayım arkadaşlar yada daha önce bu soru yaşayan oldumu.