Scudo Sports

Sokma mil bisiklet trainere nasıl bağlanır?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Başlıkta belirttiğim gibi sokma mil bisikletleri trainere nasıl bağlarız acaba? Gravel bisikletimi uyduramadım

Scudo
Çoğu trainer için sokma mil adaptörü bulunur. Kutu içeriğinde yoksa ayrı satılıyordur. Kullandığınız modelin, özellikle üretilmiş bir sokma mil adaptörü yoksa, başka markaların adaptörleri trainerinize uyabilir.

Kendi kullandığım wahoo kickr snap için aşağıdaki ürünü satın almıştım örneğin.Thru axle adapter şeklinde aratmalısınız.
(link)

Çoğu trainer için sokma mil adaptörü bulunur. Kutu içeriğinde yoksa ayrı satılıyordur. Kullandığınız modelin, özellikle üretilmiş bir sokma mil adaptörü yoksa, başka markaların adaptörleri trainerinize uyabilir.

Kendi kullandığım wahoo kickr snap için aşağıdaki ürünü satın almıştım örneğin.Thru axle adapter şeklinde aratmalısınız.
(link)
teşekkür ederim. araştırıyorum şimdi.

Merhaba arkadaşlar ,
Bisikletim sokma mil tacx marka trainer kullanıyorum . Bağlantı aparatını satan yer bulamadım yurtiçinde. Yurt dışında bikeinn de var ama hangisi uyumlu çözemedim . Mil in boyutu resimde 12mm*157,5 yazıyor satılan ürünlerde en fazla 150*12 mm uyumlu gördüm deneyip iade de yapmam zor buradaki ölçüler çok önemli mi bilen var mı
(link)
88BF7C6F-D2AB-4B26-98E0-782648D04375.jpeg88BF7C6F-D2AB-4B26-98E0-782648D04375.jpeg

hangi marka bisiklet için aldınız yada hepsi birbirine uyumlumu

Hocam almadım tanıdık tornacı buldum diş aralığı ve ölçüleri verdim yaptırdım ama içime sinmedi rubleli trainera geçtim eskisini sattım

teşekkürler

Geri