Sabır denemeye birebir insansın yemin ediyorum. Neyi kimi kimden alıntı yapmışım. Ne saçmalıyorsun?
Gerçekten bu ithamlarindan sonra senle yüzyüze görüşmek isterim. Ben bagcilardanim sen maltepe fazla uzak degiliz. Burada ileri geri konuşarak kendi cahilligini yansitirsin , umarim geldigimde denk geliriz. Umarim sorunlarini anlatirsin bana.sen sabrını dışarda bi dene bence, klavyede sabır denemekle dışarda denemek farklı şeyler malum...
edit 1 :
başlık başka biyere doğru kayıyor ama ebeveynler çocuklarını doğurup sokağa salması onların gelişimini olumsuz yönde etkiliyor, köpekler kadar bu tarz yetiştirilmiş genç kardeşlerimizi de toplayıp, bu gençlerin bilinçaltındaki eksiklerini giderilmesi gerekiyor... örnekteki arkadaşımız gibi. konuyu başka bir sayfada girince ettiği hakaret içerikli entryi editlediğini gördüm
(link)
edit 2 : okula da mı gitmiyor bunlar ya, noktalama, edat, bağlacı geçtim insan kral nasıl yazılır bilmez mi
Sokakların başı boş köpeklerle dolması medeniyetin değil medeniyetsizliğin göstergesidir. Bu sorun ülkemizde büyüyerek devam etmekte. Buna en uygun ve en insani nasıl önlem alınacaksa alınmalı artık. Hem yurt dışında hem yurt içinde hayatımın önemli bir kısmı köy ve çiftliklerde geçmiş birisi olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki saldırgan köpek saldırgandır. İlk önce insan sağlığı ve güvenliğini gelir bence. Saygılar.
Muhteşem çözüm bence hatta köpekleri filistin askısına bağlayıp elektrik verelim, bu forumda sizin gibiler olduğu sürece haklısınız dediğiniz gibi insanı hayvan, hayvanı insan olarak kabullenmek daha kolay oluyor.Elin gavurunda tanıdık birinin irlanda cinsi köpeği vardı , havlayarak yaşlı bir teyzeyi korkutmuştu . Neyse yetkili kurum bu köpeğe bir kaç gün hapis cezası verir ve bu köpeği eğitim amaçlı tazyikli su ile dövmüşler ... inanın köpek insana dönmüştü hapis sonrası .
Bizim sorunumuz hayvani insan , insanı ise hayvan yerine koymaktır . Köpekten put yapacaklar bütçe yetmiyor galiba . Bu sorunu aşarsak canlıların bir birilerine saldırganlık oranı ciddi şekilde düşer sanırım.
Muhteşem çözüm bence hatta köpekleri filistin askısına bağlayıp elektrik verelim, bu forumda sizin gibiler olduğu sürece haklısınız dediğiniz gibi insanı hayvan, hayvanı insan olarak kabullenmek daha kolay oluyor.
Bu başlık burda durduğu sürece bisiklet camiasına hiç bir faydası yok. Sadece sadistçe yaklaşımlarla bunları okuyan biraz manipüle edilmeye açık insanları suça teşvik ediyor. @cazci
Muhteşem çözüm bence hatta köpekleri filistin askısına bağlayıp elektrik verelim, bu forumda sizin gibiler olduğu sürece haklısınız dediğiniz gibi insanı hayvan, hayvanı insan olarak kabullenmek daha kolay oluyor.
Bu başlık burda durduğu sürece bisiklet camiasına hiç bir faydası yok. Sadece sadistçe yaklaşımlarla bunları okuyan biraz manipüle edilmeye açık insanları suça teşvik ediyor. @cazci
Böyle diyor olması senin hakaret etmeni haklı kılmaz. Sana bu hakkı vermez.Muhteşem çözüm bence hatta köpekleri filistin askısına bağlayıp elektrik verelim, bu forumda sizin gibiler olduğu sürece haklısınız dediğiniz gibi insanı hayvan, hayvanı insan olarak kabullenmek daha kolay oluyor.
O yaş gurubunda zaten katılan sayısı az oluyor. 25 desek totalde. 5 tanesi hatıra madalyası için gelen parası bol tombiklerden diyelim. Kaldı 20. 10 tanesi kondisyonu kötü diyelim. Kaldı 10 . 5 kişi de teknik problem yaşadı veya kaza yaptı diyelim kaldı. 5 kişi. binlerce km yapıp 5 kişinin içinden de kürsü olmazsa ben bi'şey demiyorum artık.
Kusura bakmayın ama o "şöyle tırmanırım" lar KOM lar kolay kolay alınmıyor. Müsade edin de adam biraz havasını atsın. Anladığım kadarıyla siz hobi bisikletçisisiniz ve herhangi bir hedefiniz yok. Bu sebeple bahsi geçen arkadaşları anlamanızı beklemiyorum. O mantıkla düşünürsek sizde rumuzunuzun başına DR yazmışsınız. Bende kendi çapınca bir sporcu olarak doktor ve avukatların her yerde dr - av kısaltmalar kullanmalarına aynı yönden bakıyorum.
Forum üyelerinin %99'u Türkiye sınırlarında yaşarken bizimle alakası olmayan bu 2 ülke hakkında böyle bir paylaşım yapılması bana saçma geldi. Kendi içerisinde gelişmek yerine, başkalarını kötüleyerek kendini yukarı çıkartmaya çalışma çabası son yıllarda ülkemizde nedense çok moda oldu. Keza bu yazılanların doğru olduğunu sanmıyorum. Yapmış olduğunuz paylaşımın üstü kapalı siyasi bir algı yönlendirme olduğunu düşünüyorum.
Böyle diyor olması senin hakaret etmeni haklı kılmaz. Sana bu hakkı vermez.
Böyle diyor olması senin hakaret etmeni haklı kılmaz. Sana bu hakkı vermez.
Bırak sporcuları, hizmet bisikleti ile gördüğüm yaşlı amcalara bile selam veriyorum. Pazar günü birine selam verdim (full forma ve kask - yol bisikletli) almadı. Arkasından ahmak herif diye bağırdım. Umarım kendine bir pay çıkarmıştır.
Bana saygı duyma ama insanlara da laf arası hakaret etme. Uklalalık etmeye istediğin gibi devam edebilirsin. Çok seviyorsan evine al bak. Burada kafa şişirme.@Mad Buddha Bilginiz yok fikriniz var, bu başlık altında onlarca sayfa çözüm önerisi konuşuldu önce onları okuyun.
Hiç bir konuda yapıcı bir görüşünüz yok sadece olayların içine dalıp yapıcı olmaya çalışan ve bilgi paylaşmaya çalışan insanları eleştirip yorum kirliliği yaratıyorsunuz. Burada kimsenin üslubunu konuşma şeklini eleştirmek sizin işiniz değil o görev başkalarının. Burada kimse kimseye sırf yaşından konumundan dolayı saygı duymak zorunda değil sürekli iki kişinin arasındaki tartışmalara anlamsızca girip taraf olma isteğinizde çok yersiz, bu tartışmalara müdahale etmek yine başkalarının işi sizin değil. Bu forum zamanında sizin gibi sözde ahlakçı kullanıcılar yüzünden çok zarar gördü, fikriniz varsa söyleyin sizinle ilgisi olmayan ikili yazışmalara yerli yersiz girip olayı kişiselleştirmeyin
Vay be! Böyle denek menek olayları olduğunu ben hiç bilmiyordum. İlk defa şimdi haberim oldu hatta. İlginçmiş.Türkiye’nin İlk “Deneysiz Belediyesi" Didim Oldu
Belediyenin korumakla yükümlü olduğu hayvanları hiçbir şekilde denek olarak laboratuvarlara göndermeyeceğine yönelik bir karar çıkaran Didim Belediyesi Türkiye'nin ilk deneysiz belediyesi oldu.
(link)