Scudo Sports

Sokak köpegi öldürüyordu beni

Tepki
59
Bisiklet
Salcano
merhaba öncelikle belirteyim, sag omuz başı kırık. acilden yeni geldim tek elle yazıyorum. olayın üzerinden 2 saat geçti. köpek kovaladı süratlendim ama beni geçip önüme atladılar. 30km hız civarı kaydım düştüm. acile gittim pek güzel ilgilenilmedi. her seyi kendim rezil bir halde inleyerek hallettim. (rontgenci asistan hariç)

sormak istedigim şu: kaburgamı da vurdum sol taraf. ağrı var ama rıntgende kırık yoktu. hafif alkollü ve açtım. olayın panigi ile takside ve ilk acile girişte buz gibi ter ve mide bulantısı vardı. rontgenci iyi şeyler soyleyip sakinleştirdi.

iç kanama korkumu doktorlara soylememe ragmen oralı olmadılar. ben de size sormak istedim.
şimdi evdeyim, bir tehlikeli drum olabilir mi? şuan omuz agrısı hariç iyi hissediyorum yine de. derin nnefeste kaburgam agrıyor.

BİR DE KAlcamı vurdum et uyusuk ama haareket kısıtı yok diye rontgen cekmedilerç orada agrı yok
bir de elmacık kemigimi,

bugun sakin surecem trafiksiz alanda diye kask da takmamıstım.

teşekkürler

Scudo
belki aramızda dr vardır diye sordum. iyi hisediyorum suan omuz gogus ve kalca agrıları hariç...
teşekkür edetim

Çok pimpirikli biriyseniz özel hastaneye gidebilirsiniz, bence aile hekimine de gidilebilir ama kapalılar sanırım bayramda.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Abi baska bir hekime gorunmelisiniz icinizin tam olarak rahat etmesi icin. Bu kopek vakalari bu aralar tavan yapti. Allah beterinden saklasin.

suan iyiyim. ama omuz agrisi zor. uyuyamiyorym uygun pozisyon yok.

brlediyeler isini yapsa bu hallrre dusmeyiz sehirlrrde.

yiğit abi sıkıntı etme kendine 1 süre bisiklet sürmeni normal doktor olsam istemezdim bu arada soruna gelirsek omzunda kaburganda sadece zedelenme var %90 bisiklet sürersen o ağrı daha felaket olacağına eminim bu arada sen söyle bize omzuna ne teşhis koydular kaburgan kırık değil dediler ki muhtemelen doğrudur

@yigit ozmen
Öncelikle geçmiş olsun umarım çabuk iyileşirsiniz.

Hocam belediyeden ne gibi bir iş yapmasını bekliyorsunuz onu anlayamadım

sehir merkezindeki saldirgan kopek cetelerini uzaklastirmalarini bekliyorum. sehir burasi. bugun benim basuma gelen daha kucuk birinin basina da gelebilir

@JusTiMe sargi sarip ilac yazip eve yolladilar kirik yeri nedeniyle alci olmuyormus aparat alcakmisiz

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
doktor her türlü test yapar kendiniz anlamanız güç,iç kanama baş dönmesi,sersemllik,mide bulantısı belirtileri gösterebilir

@yigit ozmen
Hocam muhtemelen bisiklete koşmuşlardır onlar benim de peşimden koşuyorlar sürekli. Panik yapınca da kazayla sonuçlanıyor. Ancak belediyelerin yer değiştirme yetkisi yoktur, gizliden yaparlarsa bilmiyorum zaten ölüme terketmek olur o da, ya da zehirlemeye çalışırlar yapmadıkları iş değil.

Gecmis olsun oncelikle sikayettlerin devam ediyorsa baska bir hastaneye git " yüz karasi " olmayan bir hekime daha muayne olmani oneririm.
@JusTiMe merakimdan soruyorum "normal doktor olsaydim" demissinya o nedemek ?

herkes bisiklete kosuyor diye dusunemez, sehir merkezinde saldirgan kopek cetesi anca az gelismis ulkelerde olur. yazik.

@Makula 06 omuz kirigi agrisi disinda bir rahatsizligim yok suan. olay gece ikide olmustu.

@yigit ozmen
Hocam sizin gelişmiş dediğiniz ülkelerde hayvanlar itlaf ediliyor,yalnızca cins hayvanlar kurtarılıp barınağa alınıyor. Eğer gelişmişlik sokak hayvanlarını yok etmekse haklısınız. Yazık gerçekten.

@Auron Sanchez ben itlaf edilsin demiyorum. baronaklara goturulsun diyorum.

genlerinde koruma ve saldirma bulunan, icguduleri ile yasayan canlilari cete halinde sokaklarda basibos birakmanin bir ornegiydi bu geceki. ve bu ne ilk ne de son

@yigit ozmen Öncelikle çok geçmiş olsun, umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
Sokak köpeklerinin zaman zaman vahşet saçtığını görüyoruz, duyuyoruz. Bu konuda birincil suçlunun insanlar olduğunu düşünüyorum fakat neyse diyelim, konu başlığı buna dair değil. Ama bu kazada sizin de kabahatinizin olduğunu düşünüyorum; "hafif" alkollü sürüş yapmamanız gereken bir hata, refleksleriniz ve bilinciniz yavaşlabiliyor ve karar verme mekanizmanız daha yavaş çalışıp etkin olmayabiliyor, yaptığınız kazada bu süreçlerin etkisini düşünmek gerek. Keza sizi takip eden köpeklerden hızlanarak kaçmaya çalışmak yine yapmamanız gereken büyük bir hata, forumda buna dair onlarca örnek görebilirsiniz. Ancak olmuşun önüne geçilmez fakat bundan sonraki sürüşler için kötü bir tecrübe diyelim.
Doktor konusuna gelince de; başka bir hastaneye gidip, farklı bir doktordan görüş almak vakit kaybı olmayacak ve içinizi rahatlatacaktır. Alanında uzman ilgili bir doktor acilden daha çok vakit ayıracaktır size.
Tekrar geçmiş olsun, bir an önce sağlığınıza ve bisikletinize kavuşmanız ümidiyle.

@Makula 06 doktorlar fazla soğuk ben onu diyorum kesinlikle ilgilenme diye duyguları yok gibi 1 şey nerede görsem aynı bu anlamda yazdım

Geri