yigit ozmen
Üye
- Tepki
- 59
- Bisiklet
- Salcano
merhaba öncelikle belirteyim, sag omuz başı kırık. acilden yeni geldim tek elle yazıyorum. olayın üzerinden 2 saat geçti. köpek kovaladı süratlendim ama beni geçip önüme atladılar. 30km hız civarı kaydım düştüm. acile gittim pek güzel ilgilenilmedi. her seyi kendim rezil bir halde inleyerek hallettim. (rontgenci asistan hariç)
sormak istedigim şu: kaburgamı da vurdum sol taraf. ağrı var ama rıntgende kırık yoktu. hafif alkollü ve açtım. olayın panigi ile takside ve ilk acile girişte buz gibi ter ve mide bulantısı vardı. rontgenci iyi şeyler soyleyip sakinleştirdi.
iç kanama korkumu doktorlara soylememe ragmen oralı olmadılar. ben de size sormak istedim.
şimdi evdeyim, bir tehlikeli drum olabilir mi? şuan omuz agrısı hariç iyi hissediyorum yine de. derin nnefeste kaburgam agrıyor.
BİR DE KAlcamı vurdum et uyusuk ama haareket kısıtı yok diye rontgen cekmedilerç orada agrı yok
bir de elmacık kemigimi,
bugun sakin surecem trafiksiz alanda diye kask da takmamıstım.
teşekkürler
sormak istedigim şu: kaburgamı da vurdum sol taraf. ağrı var ama rıntgende kırık yoktu. hafif alkollü ve açtım. olayın panigi ile takside ve ilk acile girişte buz gibi ter ve mide bulantısı vardı. rontgenci iyi şeyler soyleyip sakinleştirdi.
iç kanama korkumu doktorlara soylememe ragmen oralı olmadılar. ben de size sormak istedim.
şimdi evdeyim, bir tehlikeli drum olabilir mi? şuan omuz agrısı hariç iyi hissediyorum yine de. derin nnefeste kaburgam agrıyor.
BİR DE KAlcamı vurdum et uyusuk ama haareket kısıtı yok diye rontgen cekmedilerç orada agrı yok
bir de elmacık kemigimi,
bugun sakin surecem trafiksiz alanda diye kask da takmamıstım.
teşekkürler