Bugün bir dükkana gidip inceledim, satıcı arkadaş, sağolsun, bayağı ilgilendi, maalesef karar veremedim, biraz daha düşünmek istedim.
Elimde 2 senede suyunu çıkardığım bir Tern Link B7 ve oğluma aldığım bir Btwin Hoptown 320 var. Elimdeki bisikletleri referans alarak Soho Fitt 9.1 için yaptığım karşılaştırmalı gözlemler şunlar :
1. Kadro hafif, sanırım Tern'den 1.5-2 kg, Hoptown'dan 2.5-3 kg daha hafif. Hafifliğine rağmen gayet rijit bir hissayat veriyor. Bu açıdan açık ara iyi.
2. Gidon katlama mekanizması Tern'e göre çok daha basit ama yeterince tutarlı değil, açmak için ilgili mandalı kurcalayıp durmam gerekti. Tern'in gidon mekanizması hem 2 kademeli yani daha güvenli hem de tek elle tutarlı bir şekilde açabiliyor. Hoptown'un mekanizması tek elle kullanılacak şekilde tasarlanmamış, vida çevirmek gerekiyor, yani yavaş, fakat gayet tutarlı, basit ve güvenli.
3. Orta menteşe mandallı tokalı bir mekanizma, solda küçük bir mandalla kilitlenen büyük mandal var, büyük mandalı açınca, sağdaki toka dışarı atıyor, menteşeyi tutan dişler kurtuluyor, menteşe sola doğru (mandal tarafına doğru) kırılıyor. Maalesef Tern'e göre daha karmaşık ve tutarsız. Dükkanda denediğim 2 bisikletten birinde büyük mandalı açtıktan sonra katlamak için toka ile cebelleşmem gerekti, diğerinde mandalı açınca kendiliğinden açıldı, satıcı montajın üstünkörü yapıldığını satış anında ince ayar yapılınca açılacağını söyledi. Ben şahsen, Tern'in tasarımında ince ayar gerektirecek birşey olmadığı için her zaman Soho'dan tutarlı çalışacağını düşünüyorum. Hoptown'un orta menteşe tasarımı kullanım açısından biraz daha zor olsada, onda da ince ayar gerektirecek birşey yok ve tutarlı çalışıyor.
4. Katlanmış hali en kompakt olan Soho. Bir kere gidon katlanmış halde, aynen Tern'deki gibi, mıknatıs ile bir arada tutulan ön ve arka tekerin arasında kalıyor, üstüne bir de yukarıda bahsettiğim hafiflik eklenince toplayıp taşınmak üzere tasarlanmış bir bisiklet çıkıyor ortaya. Tern de fena katlanmıyor ama hem daha ağır hem de sanki birazcık daha fazla yer işgal ediyor gibi ayrıca Soho'daki mıknatıs Tern'den çok daha güçlü. Hoptown katlanmış olarak diğer ikisinin yanında şaka gibi kalıyor, gidon açıkta öylece sallanıyor, taşırken araya parmak falan sıkışıyor, gavur ölüsü gibi ağır ve mıknatıs yerine koydukları lastik kullanılası gibi değil.
5. En iyi ve güçlü sele borusu ve bileziği Tern'de. Soho'nun sele borusu biraz daha ince, boyamışlar ama boyası zamanla soyuluyor, bilezik daha nazik, uzun süre kullanımda ne olur bilemiyorum. Tern'in sele borusuna 2 sene boyunca her türlü işkenceyi uyguladım, ağzından bir kelime bile alamadım. Hoptown'un sele borusu tasarımı hatalı, 1.75'ten uzun 80 kg.den ağırsanız bismillahsız binmeyin, boru eğriliyor, sonra katlanmıyor.
6. En iyi jantlar açık ara Soho'da. Tern B7 ve Hoptown 320 standart aliminyum tek kat jant ile geliyor, kullandıkça yamuluyor, akor etmek zorunda kalıyorsunuz. Arka tekerin mil uzunluğu standart olduğu için makul bir ücrete sonradan rulmanlı göbek ve çift kat jantlı teker taktırmak mümkün. Yani anlayacağiniz bisikletin arka tekeri bir kriter değil. FAKAT.... ön tekerde işler değişiyor. Tern, Dahon, Btwin, Soho ve bilimum gavur malı katlanır bisikletin ön göbek mil mesafesi 74mm. Halbuki bilimum katlanmaz bisiklet ve dahi yerli malı katlanırların ön göbek mil mesafesi 100mm. Memleketimizin ithalatçı denen canlısı 0 yedek parça stoğu mantığıyla çalıştığı için o ön tekerin daha iyisini kolay kolay alamıyorsunuz haberiniz ola.
7. Kullandığım 2 sene boyunca Tern'deki en sıkıntılı durum aynakol dişlisinin habire zincir atmasıdır. Vites değiştirirken bir bakmışsınız zincir dışarı doğru atmış, aynakol kapağı ile dişli arasına sıkışmış, pedalı çevirirsiniz, hafif sürtünmeden başka bir güç iletemezsiniz. Zamanla kapağın vidaları da sıyrılır, kapak atar, zincir doğrudan yere düşer, hatta arka tekerin altında kalıp kopar (hepsi geldi başıma). Zaman içinde bu durumu engelemek için aynakol kapağının vidaları sıyrılmayacak şekilde somunlu vidalarla değiştirdim, araya sıkışan zinciri de vites küçülterek yerine oturtmayı öğrendim. Soho'nun Fitt 8.1 ve 9.1 modellerinde aynakol kapağı yok, zincir atarsa aynen yerde sonrası felaket. Bu konuda tecrübesi olan var mı?