Scudo Sports

Soguk Bir Erzurumm Günü ve Ben

bizimle paylaştığın her şey için yüreğine ayağına sağlık

• Beğen
Tepkiler: AydınGünaydın
Scudo
Erzurum Horasan da 14 ayım geçti , böyle bir hava yok görmedim ben başka biryerde :) Aydın ayaklarına sağlık , resimler için sağol.

• Beğen
hoca helal olsun bir kaç yıl önce ağustos ayında erzurumda 1 haftalığına bulunmuştum şimdi erzurumda bir iskoçyalı macera perest bi bisikletçi var iran için vize bekliyor onu bulp tanışmak istersen sana nerede olduğunu öğrenip yazarım foto ve cesaretin takdire değer sağlıkla kal

• Beğen
Bir süredir giremiyordum siteye, şimdi girdim ve bu inanılmaz gezini gördüm!!
Gerçekten tebrikler, helal olsun!

Bu arada yeni bisikletin de hayırlı olsun, yakışmış Erzurum'a :D

@cazz

tşkler yorumun için gözlüğüm vardı ama hava kapalı oldugu görünce gözlük takmak istemedim.

@jiyan2527

@cato

@Koray Karaman

tskler arkadaşlar yorumlarınız için herkese saygılar

@bianchimania

erzurumu bilen biri olarak buranın sartlarını biliyorsun yanlış degilsem burada askerlik yaptınız sizde bu şartlarda yaşamışsınız.gelirseniz beklerim misafirim olun.yaptığın yorumun için tşkler

@AYTEKİN ERZAN

Aytekin hocam özel mesaj yolluyla ulaştım size arkadaşı misafir etmekten onur duyarım.

@yelkenler

tşkler serkan yorumun için darısı senin basına bahar gelsinde beraber pedallayalım erzurumda.

tebrikler.ben marmariste 40 derecede sürüyordum.şimdi Erzurum/Karayazı da - 40 dayım.nasıl olur bilimiyorum ama denemek isterim.bisiklet ayarlama şansımız yokmu merkezde?

• Beğen
@cinosantancero

benim iki bisikletim var birini kullanabilirsiniz bianchi flash çift amörtisörlü yardımcı olabilirim bu konuda size

İnsan Erzurum'un soğuğunda yürürken bile donmaktan korkarken siz bisklete binme cesareti gösteriyorsunuz..... Sizi tebrik ederim.....
(Oranın soğuğunu, orada beş yıl yaşamış olduğumdan biliyorum)

• Beğen
@earth1

erzurumda yaşamış biri olarak yapmış oldugunuz güzel yorumunuz için tşk ederim.bu arada erzurumda bulunma sebebiniz ne idi?

saygılar

benim için 2 teker 2 fren olsun yeter.bide kar maskesi alırım.bu aralar yollar kapalı.(köydeyim çünkü) açıldığı zaman haberleşelim. mail:cinosantancero@hotmail.com

Tebrik ediyorum soğukla aram çok iyi olmadığı için fotoğraflara bakarken üşüdüm dersem abartmış olmam...İyi sürüşler dilerim...

• Beğen
Iste budur olay yaaaaa:)
Burda sicaklik arti 25
eksileri cigerlerimde hissttim bu fotolarda usuyen ellriniz dert gormesinnn :)

• Beğen
@newlife

tşk güzel yorumunuz için. sizede pedalların bol oldugu günler diliyorum saygılar...

@murty

canı gönülden yorumunuz için tşkler. sizde bu güzel yorumunuzla buralara sıcaklık kattınız.

soguk ilde sıcak selamlar olsun çine. saygılar

• Beğen
Tepkiler: murty ve newlife
tebrikler valla ne diyeyim bende bir ben manyağım karda dışarı çıkıyorum sanıyordum ama simdi o soğuk ve karla kıyas bile yapmıyorumm çünkü erzurumun soğuğunu çok iyiy biliyorum

• Beğen
tebrikler

evt erzurum çok soğuk bölge bende iş için erzurumda olduğum zamanlarda 2 kat elbise giyortum şimdi benim enişdem orata polis

inşallah gelirsem görüşürüz

• Beğen
@halil atalay

tşkler yorumun için gelirsen beklerim erzuruma

@zekili

Tşkler yorumun için.

@Saruz26

Süleyman tşk ederim yorumun için. manyaklıkmıdır tutkumudur bilmiyorum ama bisikletin üstünde olmak mutlu ediyor benii.

saygılar

Geri