Scudo Sports

sn cumhurbaşkanına özel salcano bisiklet.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Duble yol muhabbetinin bir buraya gelmediği kalmıştı valla komik ya. :D

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
Scudo
@Sener O. Bunları söylediğinize göre kesin ama kesin söylüyorum! Gazete veya kitapla hiç aranız yok.Yol yaptık deyince kolay , dış borçlar deyince ses yok , enflasyon diyince ses yok , işçi ölümlerine ses yok , dışarıda açlıktan ölenlere ses yok, hırsızlara ses yok , saçma saçma olaylara zaten gıgınız bile çıkmaz saçma olaylarda ne tübitağın başına hayvanat bahçesi müdürü, tape dinlemek yasak diyen imam daha neler neler haa birde yazmışsınız saolun recep baba çok güzel işler yaşmış emine hanımın altınları bozdurup yaptı onları.

@Berke K. Yok abi ülkece geriyiz hani yüzde 50 lil kısından bahsediyorum.ve net söylüyorum tanıdığım bütün ak partililer ne kitap okuyor ne gazete televizyonda recep gördümü coşuyorlar ahh ahh bi bilseler ne kadar kötü bir durumda olduğumuzu , yıllarca büyüdükleri cemaati düşman bellediker çocuk katilleriyle masaya oturdular .

@Sener O. Yaşım 34, eski dediğin dönemleride gayet iyi bilirim. İlimdeki vergi rekortmenleri listesindeki birçok esnaftan daha fazla vergi verip karşılığında kaliteli hizmet bekleyen bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Ama halka hizmet etmeye geldiğini iddaa edip yaptığı göz boyayıcı, geneli rant dağıtmaya yönelik yapılan icraatler ile ona oy veren zümreyi ikna edebilir. Benim kaliteli hayat anlayışımla ikna olan kitlenin kaliteli hayat anlayışı farklı. Şimdi bu durumda ben sesimi kesip oturayım mı sesiz çoğunluk gibi. Sizin demokrasi anlayışınız bu mu? Kusura bakmayın halkın kul olduğu dönem bu ülkede 92 yıl önce bitti. Birdahada ne yapılırsa yapılsın bir kısım meraklı olsafa diğer kesim kul olmayacak. Benden kendi değerlerine saygı bekleyen benim değerlerime inanışıma dil uzatmayacak.

Bu arada bisiklet tamda ülkenin içindeki durumu göstermiş. No name jant, lastik ıvır zıvır, karbon kadro, xt donanım, radion maşa.

Dış borç dedin ya İmf diye bişey vardı tabi sen bilmezsin , enflasyon dediğin olay daha beter %70 faizler falan bunlar hep sana uzak konular , işçiler 3,5 yıldır ölmeye başladı daha önce ölen işçi yoktu zaten!Anlamadığın ve anlayamayacağın nokta sen kafanda kurduğun ütopik bir sistemle şu an olanı karşılaştırıyorsun ama biz gördüklerimizle karşılaştırıyoruz , ne diyeyim Allah size göstermesin öyle günleri.

• Beğen
Tepkiler: usame ömer
Bu arada yabancılarda gemi battı başbakan istifa etti halbuki başbakanın suçu değil ama kabullenemem dedi bu yüzle halkıma bakamam dedi gitti biyerde kadın başbakan devlet dairesinden bi tiyatro bileti aldığı anlaşıldı halktan özür diledi istifa etti bizde ceyhan olayı istifa yok soma istifa yok işçi ölümü istifa yok elektrik gtti istifa yok

@Sener O. Git bak kaynaklara hangi yıllarda kaç ölüm vardı hangi yıllarda işçiye daha önem veriliyordu

• Beğen
Tepkiler: Celasin Telli
@Osman Yener Hayırdır iki cevap yazdık agresifleştiniz , kim size sesinizi kesmenizi söyledi , kim sizin değerlerinize inanışınıza dil uzattı?Türban takan yakınınız mı vardı :) Marmarayla göz boyadık evet :D Daha fazla saçmalamadan kesmek lazım heralde.

mehmet ulaş: Kardeşim anlayamıyorsun sanırım senin araştır dediğin günleri ben yaşadım sen araştır istersen çöp dağlarını,tüpgaz kuyruklarını,imf'yi,enerji bakanlığı binasında kaloriferlerin yanmadığı günleri falan.

• Beğen
Tepkiler: usame ömer
image.jpg

Bu da gecenin son jübilesi olsun.Ben yatar okuyan okusun görsün gerçeği ayrıca girin youtube denen zıkkıma 1 tayyip 2 erdoğanı izlesin başka lafım yok.Haydi iyi geceler

@Sener O. Kusura bakmayın ama siz malum adamın ne kadar iyi olduğuna değil eskilerin ne kadar kötü olduğuna dikkat çekmeye çalışıyorsunuz gibi. Eskiden bunlar vardı eee? Ne kadar süre geçti sizce değişmemesi normal mi olurdu?

Bu arada bisiklet sürerken arkadan koşan korumaları görmek istiyorum. :D

Şu duble yol konusu. yapıldı yapiliyor ama bizi ilgilendiren kısmına gelirsek. gidis gelis emniyet seritleriyle 6 serit 15 16 metre genis asfalt dokerken. 1 metre daha genis dokup sehirler arasi bisiklet yolu acaydinizda bizde gelisen Türkiyeye sahit olsaydik.

• Beğen
He bide tüpgaz demiş abi sanki şimdi bi farkı var faturayla canımıza okuyolar zaten

• Beğen
Yazacak çok şey var da...
Konu dışı olacak, konu kilitlenecek. O yüzden yazmaya gerek yok.

Oysa konu çok basitti. Bir bisiklet firması dandik bir bisiklet hediye ediyor ülkenin cumhurbaşkanına. Bu dünyanın neresinde olursa olsun bir bisiklet forumunda konu olur. Hele o cumhurbaşkanı her şeyi ben bilirim edasıyla bir şeyler yapıyor, ata binmeye kalkıyor ve attan düşüyorsa, 3 top bilardo oynamaya kalkıyor ıstakayı bel arkasından tutuyor ama kırmızı topa vuruyor ise.

Buna da mizah derler. Yazılı edebiyatımız osmanlının son demlerinde gelişmiş olsa da, binlerce yıllık sözlü edebiyata sahip Türk milletinin torunları da yaşına bakmadan bu mizahı yapar. Gocunmayın.

@Berkay* Yapılmamışı yapabilmek yeteri kadar iyidir ha diyorsanız daha iyisi var önerinizi alalım , buna cevap verebileni görmedim daha muhalefetin genel stratejisi çamur at izi kalsın , ya hangisi olsun deyince ses yok zira söyleyecekleri kişiler o çöp dağlarını,imf borçlarını devasa hale getirenler,anayasa fırlatarak bitmiş bir ülkenin fişini çekenler.

@Sener O.
İşin komik tarafı ailemde türban takan epey bir insan var sizin düşündüğünüzün aksine ;) ve dediğim gibi marmaray size yetiyor bana yetmiyor ben kanal İstanbul diye titreyenlerdenim.:koptum: Size karşıda başka cevabım yok enerji kaybı, sabah kalkıp bisiklet sürmeyi düşünüyorum o aktivitede harcarım.

Askerde Mardinli bir arkadaş vardı, ismi Ahmet. Konu bir gün tapelerden açıldı. Adam inatla "Hepsi montaj, hiçbiri gerçek değil" falan diyip duruyordu. Kendinden o kadar emindi ki, hayretler içerisinde kalıyordum dinlerken. Sonra dayanamadım, "Kardeş sen o montaj dediğin tapeleri dinledin mi?" dedim. Verdiği cevap: "Dinlemedim ama hepsi montaj, biliyorum."

Benim için AKP seçmeninin en özet ve en karikatürize hali budur.

Yani, tartışmaya gerek yok. Kimisi duble yol, tesis, uçak, AVM, plazalar vb. peşinde koşar, bunlara oy verir. Kimisi de onurlu bir siyasete, onurlu bir yaşama oy verir. Tercih meselesidir.

Tayyip'e yeni bisikleti hayırlı olsun. Ama ben Salcano'nun yerinde olsam o bisikleti Tayyip'e vereceğime fakir fukaraya verirdim, en azından bir işe yarardı.

Yolcular amma nankörmüşsünüz yahu:p

bu konuda özellikle yorum yapmıyorum. yaparsam çarşı karışır :)

@Ali Demir
Tansu Çiller'in halüsinasyon diyemeyişi gibi olur sanırım.
-Hasülünas
-halüsülas
-hass
hehehehe :)

@Osman Yener Haksızlık etmişsiniz bana, zira benim mesajımdaki anlam "sizden türban takan çıkmaz,dindar çıkmaz" değil "değerlerine inanışına dil uzatılanlar biziz" idi , ve aklımdan da dediğiniz gibi bir düşünce geçmedi tüm samimiyetimle söylüyorum.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri