Scudo Sports

sn cumhurbaşkanına özel salcano bisiklet.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Bisiklet sürmesini de iyi biliiriiiiiiiiiiizzzzz !!!11!!11!!1

...ve bisiklet sektörü Türkiye'de aniden dibe vurur. Kırtayesiyeden alınan stickerları yapıştırmışlar ya la :ssrtcbya:

@ozgur908
O değil de kadro karbon ise iş daha zor....Bir kırılsa Japonya'daki fabrikaları kapattırmaya uğraşırlar :D:p

@Emre Yönlüer
karbon ithalini yasaklayıp yerli karbon üretiyoruz diye hemşolarının siyaha boyanmış alçıdan ürettiği kadroları okullara zorunlu kılmak da başka bir çözüm olabilir bu durumda.

Bu ruh hastası bisiklete binmek caiz değil derse (deme olasılığı yok değil) işimiz var :)

Salcano benim için bitmiştir. Net. Gerçi zaten kullanmıyordum o ayrı :)

At kabul etmedi, bakalım bisiklet kabul edecek mi? Bisikletleri tanınmış kişilerin tanıtması bisikletliler için iyi bir şey elbette.
Eyyyy bisiklet lobisiiiii

• Beğen
Tepkiler: SEL PER
Ve işin kötü tarafı cumhurbaşkanımızın toplum nezdindeki acınası halini de görmüş olduk bu başlıkta.

@geloturikidakka Yanlış tespit , olan sadece daha önceden de olduğu gibi muhalefet edenlerin yersiz,haksız saldırıları ve sessiz çoğunluğun sessiz kalması.Tayyip başkanın toplum nezdindeki halini geçen Ağustos'ta çok açık net şekilde gördük.(siz görememiş olabilirsiniz göreceğinizi de sanmıyorum)

soruşturma yedirten ilk bisikletforum konusu olur bu başlık :suspus::koptum:

Tamam reklamin iyisi kotusu olmaz ama reklamin bu kadar kötüsüne ne gerek vardı simdi.

• Beğen
Tepkiler: tselim
@geloturikidakka
anayasa gerçektir. anayasayı ihlal etmek ve zaten kabul etmediğini beyan etmek bunu yapan kişinin unvanını gayrımeşru kılar. onun için ...mız, sayın vb. sıfatları bol keseden kullanmamanızı tavsiye ediyor ve susuyorum...

@Sener O. Tamam yüzde 50 oy alır ve yüzde 50 de çok sever hatta tapar(canlı örnekleri mevcut.) Ama insanları birleştirici bir etkisi olmadıktan sonra bunun benim için ifade ettiği birşey yok. Konuyu uzatmaya da gerek yok yoksa siyasetten banlanıyoz gerek gerenk yok :)
@ozgur908 saygım ona destek veren yüzde 50 ye yoksa..:)

@geloturikidakka

@Sener O.

@ozgur908

@geloturikidakka
Heh! Başlatın polemiği, konu kilitlensin, gül gibi muhabbet güme gitsin.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri