Scudo Sports

sn cumhurbaşkanına özel salcano bisiklet.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bundan sonra bir daha salkanoya binmem. Biyanki yok mu biyanki en iyisi oymuş.

Scudo
@geloturikidakka
Ne ona, ne de o kalibrede bir adami kendine lider belleyena acimayin. Lafla degil sirayla, sabredin sadece. Zamani gelecek :)

90'larda plastip şov diye bir program vardı. çocuk halimle bile gayet tırt buluyordum. 20 sene sonra ne kadar değerli olduğunu anlıyorum. artık öyle uyduruk bir programın yapılması bile ne kadar imkansız değil mi. siyasetçileri (mecliste kendilerine dolgun maaşlar ayarlıyor olabilirler ama kendileri yine de maaşı bizim cebimizden çıkan çalışanlarımız, yani bizim onların patronu olmamız gerekiyor -öyle değil koca devlet adamı onlar ben biat ediyorum diyen kendi bilir, ama benden saygı beklemesin-) mizah konusu yapmak bile insanı tedirgin ediyor. malum şahsa pek güvenmem. ama bir seferliğine sırf şov olsun diye o bisiklete binsin, halkı özendirmeye çalışsın alnından öperim (niye elinden eteğinden öpmüyorsun diye sormayın maaşını ben veriyorum). keşke yapsa. keşke heybetli görünme kaygısından vazgeçip o tırt bisiklete binip iki pedal çevirse biraz sempati toplasa. bisikletten vergileri kaldırıyorum dese, trafikte bisikletlileri haklarını ihlal edenlere ciddi yaptırımlar getirteceğim dese. ama yapar mı? keşke yapsa, keşke.

RTE : "Ya jantları şunla kaplasak nasıl olur ya ? "
Unknown Artist : "Abi, şimdi, yani şöyle, ummm, ııııı. Olabilir aslında ya"
RTE : "Aslında, şöyle arkaya da güzel bi yazı."
Unknown Artist : "Abi"
RTE : "Dur bi sus yahu, bi de arkaya stop lambası koymamız lazım sanki"
Unknown Artist : "Neyse yapalım abi madem öyle istiyos..."
RTE : "Ooh çok canlı oldu he, gelsin manitalar"

Yav bide çıkıp halk tepkisini sandıkta gösterdi demezlermi.Yav daha ne kanıtlayalım ülkenin düştüğü tezek çukurundanmı bahsedeyim vergilerden mi bahsedeyim halkın ekonomik durumumdan mı bahsedeyim ama yok yıllardır anlatan anlattı siz anlamamışsınız.Allah bu memlekete hayırlı işler nasip etsin.

eyy geziciler! asıl çevreci biziz biz!

o değil de vericen buna bir specialized, nasıl telaffuz ediliyor bu diyceksin ? muhtemelen paralele bağlar:p

@Ali Demir hep pensilvanya işleri bunlar :) Şaka maka deliden her türlü manyaklık beklenir.Deli diyorum ;gerçektende öyle olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: H.Genç
@Ali Demir onu bende bilmiyorum ya nası okunuyo ahah (ciddiyim)

@Ali Demir
Hahah iyiydi abi. :D

20 yaşını görmemişler halkın ekonomik durumunu tartıyorlar , öbürü gelmiş şunlara acımayın ayakları çekiyor , diğeri kendince espri yaparak kinini kusuyor kısacası "tencere tava hep aynı hava" , ver 7 Haziran'da oyunu rahatla neyin tatavası bu?

Gözü görmeyenlere anlatmanın faydası yok ama az çok yaşı olanlar elini vijdanına koysun da söylesin cumhurbaşkanlığı bisiklet turu ne zamandır bu ülkenin gündemine gelmeye başladı?Neyse bunların bir faydası yok, İnşallah size rağmen yola devam...

@Sener O. 20 yaşına gelmeye gerek yok herşey ortada.10 yaşındaki çocuk bile anlıyor artık neyin ne olduğunu.Pazara gidenler saatlerce bekleyip pazar kapanırken kalan ucuz malları alıyorlar.Durum bu.Ve bahsettiğim kişilir 70 yaşında insanlar.Birde müslümanım diye geçinirler.Kar yağdığında gidin bir kadıköye veya bir caddeye ayakkabısı olmayan kaç tane insan var.

@mehmet ulaş
Konuyu saptırmayalım boş ver o yorumları. :)
Bir şey anlatmaya çalışıyor tamam ama karşı taraftaki insanları küçümsüyor (20 yaşını görmemişler) sonra da saygı bekliyor kısaca kendiyle çelişiyor dikkate almaya değmez. :)

20 yaş altı gençler; ben Ağustos'ta 27'yi doldurup 28'den gün almaya başlıyorum. Tayyip'i eleştirmek için gereken minimum yaş eşiğini geçtiysem size bu konuda destek olabilirim.

Ama yok yok, boşverin, bunu burada yapmam. Bence siz de yapmayın. Bisiklet konuşalım, kimse kimseyi kırmasın, gerek yok.

AKP'li arkadaşları biraz mizahla haşır neşir olmaya davet ediyorum. Sakin olun, gülüyoruz sadece. Memlekette gerçekten komik şeyler olmasaydı gülmezdik zaten, öyle değil mi?

@mehmet ulaş Kardeş o senin dediğin insanlara Allah yardım etsin (devlet de yardım ediyor ya zaten , hem sosyal yardımlara "benim vergilerimi vermesinler" deyip hem "yoksulluk var hükümet gitsin" diyen abilerin bilir) o insanlardan hep vardı yeni ortaya çıkmadılar , senin bilmediğin burada abilerinin bildiği ve gördüğü yıllarda ise parası olan insanlar bile tüpgaz bulamıyordu,evlerinin önü çöpten geçilmiyordu,haftada bir iki gün suları akıyordu, şimdi uçak indirebileceğin şehirlerarası yollar tek gidiş tek dönüş şeritindeydi falan filan.

Görmek istiyorsan sokağa çıktığında etrafına bir bak gördüğün lüks rezidanceler,kule iş merkezleri,devasa hastahaneler,adliye sarayları,Hakkari'ye kadar uzanan duble yollar havaalanları,her gün milyon insanın kullandığı denizin altından geçen metrolar,okullar,üniversitler,envai çeşit sporun yapıldığı tesisler ne zaman yapılmış?Bi bak bakalım aralarında kaç tanesi senden daha yaşlı?Azıcık mantık yürütürsen görürsün kimin boş konuştuğunu kimin yaptığını.

Her şeyi bilmeye gerek yok gördüğünü inkar etme kafi.

salcano markasına eskiden beri hep böyle bi soğukluğum vardı, hep itici gelirdi bu marka. demek boşuna değilmiş.

• Beğen
Tepkiler: BilalBeki
Ekleme;Konu açıldığından beri siyaset yapıp , cumhurbaşkanı ve destekleyenlerine sallayan arkadaşlar beni konuyu saptırıp siyasete çekmekle suçlayabilirler , sakıncası yok.

• Beğen
Tepkiler: usame ömer
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri