Scudo Sports

sn cumhurbaşkanına özel salcano bisiklet.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Özgür A.
Ahagahshdhshshjdhs

Scudo
@Bilal beki

Abaaaaauuvvvv

Yarım saatte mi yapmışlar bunu, harfleri tabelacıya mı bastırmışlar, kırtasiyeden mi almışlar.
Mtb olması bir yana, bari standart kadroların birinin üzerine yazsaydınız, o kalabalıkta belki düzgün görünürdü. Maymun etmişler karbon kadroyu.

Televizyonlarda reklamları yayınlanabilir ana sponsorluğununda altı çizilebilir. Ticari kaygıyla devlete yapılan jestler.. Öyle sadece bisiklet satmayla, üzerine isim yazıp süslemeyle ve uluslararası yarışlara katılmayla Türkiye' deki Bisikletlilerin sorunlarına çare olunmuyor yada bisiklet sporu gelişmiyor. Siyaseten özel bisiklet tasarlayabileceği arge lab. varsa pek tabi özürlüler içinde bisiklet tasarlayabilir. Bisikletin önemini bu konuda çok daha önem gösteren devletler belirlemektedir. Bisikletin önemini pahalılığı yada fonksiyonel özelliği belirleyemez. Kaldı ki müşteri memnuniyeti ve teknik desteği konusunda şikayet alan firmalar yazılı ve görsel basın önünde çok daha dikkatli olmalılar. Tek başarı milli duygularla satılmış bisikletler olmamalı...Ayrıca O kadar pahalı bir bisiklet yerine bisikletsiz bir sürü çocuk sevindirilebilirdi ve bu Sn. Cumhurbaşkanı nın da hoşuna giderdi diye tahmin ediyorum...

goca goca adamlar c.başkanın arkasından nasıl gonuşuyo. ne kadar ayıp. :eek:

E be Bayram Akgül bey, Hiç o sele o bisiklete olmuşmu Allah aşkına :koptum::komik:

@kare2emre
gercekten oyle birsey olsa tum uskudar trafigi kapatilir. olan yine vatandasa olur :D sonrada neden bisiklet yolu istiyorlar bakin ne kadar bos guzel yollarimiz var diye aciklama yapilir.:)

Eyyyyy Fabio, eyyyyy Peter! Bisiklete binmeyi biz biliriz biiiiiiz.

Birinci ve ikinciyi paralel ilan edip on dokuzuncuyu birinci ilan eder.olurmu olur

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    19 KB · Okunma: 98
  • Beğen
Tepkiler: Celasin Telli
Bisiklette eksik olan aksesuar var: Denge tekerleri.
Peki binecek diyelim. Bisikletci tayt'ı da giyecek mi?
Bu bisikletin kaderini görüyorum ben. Kesin jilet fabrikasına satarlar daha sonra:)

Salcano şunu mu demek istiyor;Bir devlet büyüğünün bineceği kalitede bisikletimiz yok ,bu nedenle özel üretmek zorunda kaldık.
Ne reklam ama !
Ayrıca bisikleti özel kılan sanırım;zincirlere yağ gerekmiyor.kendinden yağlı metal kullanılmış

nası özel bisikletmiş bu ya:) seleye bak elciklere bak hepsi en alt sınıf malzemeler....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri